נו ו...?אבל במציאות בכבישי ישראל הנהיגה הגברית שולטת...
נו ו...?אבל במציאות בכבישי ישראל הנהיגה הגברית שולטת...
מדוע נקרא בשם שיטת הבצל?ממליצה על שיטת הבצל....
קודם במקומות שאת מכירה היטב
לנסוע לאט (כמה שאת מרגישה שליטה) בנתיב בימני כמובן... . מי שזה מעצבן אותו שיקח הוא כדור הרגעה.
הכביש הוא גם של לומדים וגם של מתחילים.
כמו שאפילו שגומרים ללמוד לקרא בכיתה א בד"כ קריאה שוטפת ממש מגיעה רק אחרי כמה שנים טובות.
כי יש שכבות שכבות, שהולכות וגדלות.מדוע נקרא בשם שיטת הבצל?
כנ"לבעלי היה רוצה מאד שאעשה רישיון אבל אין מצב מבחינתי!!!
מוגבל עד מחלף קסם בלבד....את אחד מערוצי המוזיקה החרדיים - קול חי מיוזיק/קול פליי
(102.5/107.6fm)
(שזה עדיף לאין ערוך מאשר להתעסק כל הנהיגה בהעברת שירים, הכי טוב זה להדליק ערוץ מוזיקה,
גם אם שיר מסוים לא הכי מוצא חן בעינינו, זורמים עם זה וחוסכים את הכאב ראש להיות d.j. במקביל ללהיות נהג...)
????הנתיב הימני בבינעירוני רק לעקיפה
פרשתי...נו ו...?
אכן התבלבלתי, ולא מהיום????
צריך שוטר דחוף....
הנתיב הימני בבינעירוני רק לעקיפה
לא בהכרח שזה בלבול,אכן התבלבלתי, ולא מהיום
הבלבול בין ימין לשמאל מלווה אותי, לצערי, ולצערם של אנשים ששואלים אותי איך להגיע למחוז פלוני, ופונים בסוף הרחוב ימינה במקום שמאלה....
הכל ענין של תרגולת ומיומנות, והנסיון והנהיגה היומיומית בעיר תורמת לכך הרבה.קופצת על האשכול
אצלי הפחד הפוך מכולם
אני נהגת חדשה ואין לי שום בעיה לחרוש את כבישי ונתיבי ישראל מהצפון עד הדרום, וכבר עשיתי מלא נסיעות לבד.
אבל הפחד שלי הוא יותר בתוך ערים! חניות, נתיבים צרים עם תמרונים ונהגים צפרנייםםם,
מה עושים עם זההה
נגיד יום שישי אין סיכוי שאני ינהג בתוך עיר יש לי חרדות רק מהעומס..
זה באמת נשמע מאוד מתאים לנשים אבל נראה לי שגברים יותר טובים בתפיסה מרחבית וזה גם חשוב.אז הנה דעתי המלומדת על ההבדלים בכביש בין נהגים לנהגות.
לכאורה זה מתלבש בול על המגדר של אשתי...
הכביש מעצם מהותו, דורש חלוקת קשב. רגל על הגז עם פזילה לברקס; העיניים בסיבוב לא-נגמר, של מבט קדמי/ מראה ימנית/ מראה שמאלית. ספקות מתחדשות של לעקוף או לא? מהיכן לנסוע וכו' וכו'.
ובתווך, שאר הנוסעים מטילים עליך חובות של זמינות מלאה פלוס פלוס. שואלים שאלות ומצפים לתשובות מיידיות. אפילו דורשים ממך יותר, בכל זאת אתה הנהג....
הבלבלת הזאת של לעשות מיליון דברים וליהנות מהבלגן מתאים על הבנות שבינינו.
אז מה התפקשש בדרך?...
אז זאת התשובה לדעתי.אז הנה דעתי המלומדת על ההבדלים בכביש בין נהגים לנהגות.
לכאורה זה מתלבש בול על המגדר של אשתי...
הכביש מעצם מהותו, דורש חלוקת קשב. רגל על הגז עם פזילה לברקס; העיניים בסיבוב לא-נגמר, של מבט קדמי/ מראה ימנית/ מראה שמאלית. ספקות מתחדשות של לעקוף או לא? מהיכן לנסוע וכו' וכו'.
ובתווך, שאר הנוסעים מטילים עליך חובות של זמינות מלאה פלוס פלוס. שואלים שאלות ומצפים לתשובות מיידיות. אפילו דורשים ממך יותר, בכל זאת אתה הנהג....
הבלבלת הזאת של לעשות מיליון דברים וליהנות מהבלגן מתאים על הבנות שבינינו.
אז מה התפקשש בדרך?...
רק לחדד את המובן מאליו...זה באמת נשמע מאוד מתאים לנשים אבל נראה לי שגברים יותר טובים בתפיסה מרחבית וזה גם חשוב.
(אישית אני מאוד חוששת לנהוג בגלל משפט אחד שמישהו פלט לי לפני כמה שנים שכנראה חדר עמוק מדי.
הייתי עם הבן שלי במחלקת שיקום ויצאתי איתו מהחדר שלו כשהוא בכסא גלגלים.
באותו רגע הגיע אבא אחד עם בתו גם בכסא גלגלים ורצה להכנס לאותו חדר.
פניתי לצד בדיוק כשהוא פנה לאותו צד אז פניתי לצד השני ואיכשהו עשינו מין ריקוד עם הכסאות גלגלים עד שהוא הצליח להכנס.
וכשסוף סוף עברנו אחד את השני, הוא אמר לי "בחיים את לא תהי נהגת."
ואני מאמינה לו עד היום.)
הבנים האלה לא מבינים...רק לחדד את המובן מאליו...
הסיטואציה של ה"ריקוד" [כפי שכינית אותו], קיים בעיקר במדרכות. ואני אומר זאת מניסיוני כנהג...
זה קורה להולכי הרגל בכל סיטואציה, בעיקר שהם מזדרזים. עם ובלי כסאות גלגלים ביד.
אתאר לעצמי, שלא הסקת בשל המבוכה האמורה - שאת לא בשלה לצעידה-רגלית...
אז מה יש לנו פה?
הכשלון העובדתי בתור הולכת רגל, לא הרפה את רגלייך...
אך משפט חסר-ביסוס, של אחד שהיה שותף-מלא ל"פאדיחה", הפך להיות תורה פסוקה.
וכשאני מנסה להסביר דברים דומים לבת-זוגי, או לשוויגער שלה - אני מזהה מבט מיואש שאומר: "הבנים האלה לא מבינים"...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: