צאי לא צא...איזה דעה ענתיקה. צא מהסרט מהר
למה זה דעה ענתיקה?
כשרואים רכב שנוסע לאט וכדו' זה או נהגת או מישהו שעסוק בטלפון או נהג שעבר את גיל 70 ...
צריך להודות בזה...
כמובן שיש נשים שנוהגות מצוין ומהר (יש לי חברה שנוסעות גם על 140/150 קמ"ש)
צאי לא צא...איזה דעה ענתיקה. צא מהסרט מהר
אלופה!!!!!!!!!! אני בשיעור 22 עכשיו רק כפולים. מקווה לסיים עם זה כמה שיותר מהר. (עלי הוא צועק שאני נוהגת מהר מידי)35
כל פעם שעתיים שלמות ברצף= 3 שיעורים בבת אחת
אשמח מאוד לשמועבאיזה אזור? במודיעין אני יכולה לעזור לך
יש את אחי מלכא שהוא סבלני מאדבצורה מפחידה. נותן תחושה בטוחה ומכוון לטסט רק כשממש מוכנים.אשמח מאוד לשמוע
ברור שגברים נוהגים יותר מופרע!ויש המון גברים שעוברים על כל חוק אפשרי בתנועה . תמיד שמשהו עוקף בפראות זה גבר שחושב שהכביש של אמא שלו...ולא מעניין אותו שאת עוצרת כי ילד עובר במעבר חציה ...
ברור שנשים יותר מפחדות בכביש ולכן הן יותר הססניות וחוששות והרבה פעמים הן מפריעות לתנועה.צאו מהשטויות האלו שנשים לא יודעות לנהוג
רק אנשים עם דעות קדומות ועקומות חושבים כך
כמוני כמוך..בת 30
עברתי טסט ראשון!!
תכלס ,
לא מעיזה ליסוע חופשי לבד בלי ליווי של מישהו----
תקין?
מתי זה עובר?
איך ארכוש בטחון?
במה זה תלוי
לא ראוי לתגובה!!כדאי שתעבדי על מידותיך.
את מקנאה , כתבת 'הייתי רוצה' אבל..
תזהרי מהמידה המגונה הזו. היא מפילה חללים. תפרגני. זאת העצה של בעלי המוסר.
אין ויכוח שזה יותר גברי. וזה לא אומר שנשים לא יודעות להיות טובות גם בזה.
העבודות במטבח יותר נשי אבל יש הרבה שפים וטבחים.וזה לא מוריד מגבריותם, כך גם לא מוריד מנשיותנו.
וציטוטים שוביניסטיים ופוגעים בזולת של אביך תשמרי אצלך.
@ה; מפרוג היי שלום.
ואולי יש למישהו עצה איך לעזור לי לצאת מהפחד והחרדה שלא נותן לי אפילו ללמוד נהיגה?
בעלי מתחנן שאעשה רישיון , אני יודעת שזה יעזור לי מאוד ועוד לא עשיתי מרוב פחד
אולי מישהו מכיר מורה נהיגה מתאים לאנשים שחוששים במיוחד?
אם תרצו באזור אשדוד ישנם שניים מיוחדים לזה מוכח מניסיון של עשרות תלמידים ותלמידותואולי יש למישהו עצה איך לעזור לי לצאת מהפחד והחרדה שלא נותן לי אפילו ללמוד נהיגה?
בעלי מתחנן שאעשה רישיון , אני יודעת שזה יעזור לי מאוד ועוד לא עשיתי מרוב פחד
אולי מישהו מכיר מורה נהיגה מתאים לאנשים שחוששים במיוחד?
הייתי ממליץ להשתמש בטיעונים עניניים בלבד וללא דמוגוגיהויש המון גברים שעוברים על כל חוק אפשרי בתנועה . תמיד שמשהו עוקף בפראות זה גבר שחושב שהכביש של אמא שלו...ולא מעניין אותו שאת עוצרת כי ילד עובר במעבר חציה ...
צאו מהשטויות האלו שנשים לא יודעות לנהוג
רק אנשים עם דעות קדומות ועקומות חושבים כך
מה שכתבת כאן זה בדיוק שובניזם ...הייתי ממליץ להשתמש בטיעונים עניניים בלבד וללא דמוגוגיה
נכון שהרבה גברים נוסעים בפראות
אבל
לכביש יש את הכללים שלו, משתנה מאוד בין מקום אחד למשנהו, אם תרבות הנהיגה בישראל הוא כזה זה לא מחייב לגבי תרבות הנהיגה בניו יורק או באוקראינה
בשורה התחתונה ישנן הרבה נשים שפשוט לא משתלבות כאן בכבישים ולא משנה כמה טוב הן נוהגות כשהכביש ריק...
בסוף נהג בישראל צריך לדעת להגיב לכל סיטואציה שכיחה
מקודם ראיתי אישה שנכנסה לצומת ללא מתן זכות קדימה, רכב בא לה ממול, במקום להאיץ ולצאת מהצומת לפני שהוא נכנס בא (היא כבר תפסה נתיב אחד מהצומת) היא בלמה ונשארה עומדת על הצומת כשההוא מתקרב במהירות ללא יכולת להספיק לבלום, בנס ההוא היה גבר... קיבל החלטה של רגע ועקף אתה (כלומר חצה את הצומת בנתיב השני)
מה שכתבתי כאן זה 'מציאות'מה שכתבת כאן זה בדיוק שובניזם ...
נשים משתלבות נפלא בכביש ולהרבה גברים בארץ אין סבלנות .!
נוהג ומפחד? הפחד יעבור לאט לאטואני עשיתי תאונה לפני שנה
ומאז נורא מפחד
מה עושים?
תקין לגמרי!! פשוט תנהגי עם מישהו שמשרה עליך בטחון ורוגע ולאט לאט יעבור לך הפחד..בת 30
עברתי טסט ראשון!!
תכלס ,
לא מעיזה ליסוע חופשי לבד בלי ליווי של מישהו----
תקין?
מתי זה עובר?
איך ארכוש בטחון?
במה זה תלוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: