נכתב ע"י noas;1277449:ומה שהכי חשוב בכל הנושא...
זה שיהיה ברכה בכסף שאנחנו עובדות עליו כ"כ הרבה שעות...
ולא יהיו תקלות ובעיות...
וכולם יהיו בריאים..
נכתב ע"י חול המועד;1277569:מתי נמצאים עם הילדים, ומתי עושים את כל מה שכל בית צריך באופן שוטף.
נכתב ע"י חול המועד;1277569:כל ההתארגנות בערב קודם, מקסימה וטובה בשגרה.
אבל מה עושים כשצריך לצאת לחתונה?, כשצריך לצאת לקניות?
מתי נמצאים עם הילדים, ומתי עושים את כל מה שכל בית צריך באופן שוטף.
אני לגמרי משתבשת מכאלו דברים
נכתב ע"י סיון;1277615:בחול המועד כמובן
נכתב ע"י ari;1277708:כאילו אתן רציניות או שאני לא מבינה את הבדיחה
נכתב ע"י חחח;1277742:ומתי אתן ישנות??? קרי, צוברות כח???
נכתב ע"י מלפפון;1277713:התגובה נכתבה בעקבות שאלתה של הניק 'חול המועד'.
נכתב ע"י ari;1277708:מיאוש כי באמת הפעם היחידה שיוצא לעשות זאת היא בחוה"מ
נכתב ע"י מלפפון;1277713:התגובה נכתבה בעקבות שאלתה של הניק 'חול המועד'.
בדיחה בדיחה תרגעונכתב ע"י ari;1277708:כאילו אתן רציניות או שאני לא מבינה את הבדיחה
אני מתכוונת צלצלתן מיאוש או משבאמת הפעם היחידה שיוצא לכן לעשות זאת היא בחוה"מ (בתמימות לשמה)
נכתב ע"י noas;1277767:אני חושבת שהכוונה היתה
שלצערינו החופש היחיד שיש לנו הוא בחול המועד
וגם על זה רבים (איתי בכל אופן) במקום העבודה...
ואל תזרו לנו מלח על הפצעים ותגידו שאנחנו ממש לא בסדר..
תודה
בדיחה בדיחה תרגעו
אנחנו מכירות את שמות הילדים וגם את הפרצוף שלהם
יו! איזה כללים...נכתב ע"י שושיה;1278020:אני גם יוצאת ב-7 בבוקר, כמו כולן נראה לי , מכינה את הבית בלילה כולללהניח בגדים על המיטות את הגרביים סנדלים ציצית וכיפה ולקטנה שלי אפילו קישוטי שיער, מכינה טיטולים בתיקים של הקטנים ומקפלת מפית ומגבת. שמה פירות.
בבוקר מקפלת מצעים ומסדרת את חדר השינה שלנו, מעירה את הקטנה, מניקה אותה ומייד מלבישה מחתלת וכמובן מסדרת לה את השיער היטב כמו שאני אוהבת.
לגבי הבנים, הגדול כבר מסופר, אז בעלי מסדר אותו כמו שהוא מסדר את עצמו.... (אפילו יותר טוב ממני) הסברתי לו גם כמה דברים שכדי להשלים את ההופעה של הילד מה לעשות, למשל הראיתי לו איך מקפלים גרביים שיראה אסטטי, (ולא מגלגלים אותן...) שחולצות טריקו מדוגמות בחיים לא נכנסות למכנסי ג'ינס גם אם יש חגורה.
הסברתי לו שחולצות מכופתרות מחויטות של משך השבוע, אם יש להן סיומת עגולה, סימן שהן לא נכנסות למכנסיים, ובקיץ, כפתור עליון פתוח ושרוול מקופל, כי אחרת זה יוצר מראה חם.
לגבי הקוקו של בן השנתיים שלי...הוא לא הכי מסתדר איתו יש לו שער עבה וארוטך, אז כשאני חוזרת מהעבודה ב-3 אני אוספת כמו שאני אוהבת. כשאני עובדת משמרת ערב, הכל נחמד מבחינת הוצאת הילדים בבוקר, אבל אני לא רואה אותם כל היום.
בבוקר מכינה את הסנדוויצ'ים מתפללת מעמידה מכונות והרתחה לפני היציאה.
אה, אני קמה ב-5.
בהצלחה לכל מי שמתמודדת....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: