נכתב ע"י noas;1276122:(רק אל תכעסי כשתראי את הילדה חוזרת עם חולצה הפוכה מהצהרון)
אהבתי
נכתב ע"י noas;1276122:(רק אל תכעסי כשתראי את הילדה חוזרת עם חולצה הפוכה מהצהרון)
ברורנכתב ע"י ari;1276227:אה, רגע הבנתי אתן לא מורידות את הילדים בבוקר בגנים, הבעל עושה זאת, נכון??
כן, זה בהחלט נותן ספייר זמן
נכתב ע"י ari;1276224:שאלה
אני באמת מכינה את הכל מהלילה (בגדים וכו') אבל אורך זמן ההלבשה שלי והקטנים אורך 45-50 דק' בלחץ!(אי אפשר להלביש מהלילה בבגדים לבוקר כי זה לא יתן לי כלום הם יצטרכו להחליף את הקולקציה בכל מקרה) ז"א אני לא מספיקה להכניס כלום לפה, הקפה הראשון רק כשאני מגיעה לעבודה. איך אתן מספיקות גם ארוחה קלה לפני שיוצאים ובלי כל הלחץ הזה? ואם שכחתי לעשות משהו לילה קודם זה כבר גובל באיחור.
נכתב ע"י שוצי;1276231:ברור
איך אפשר להיות ב7 בעבודה וגם לשים את הילדים בגנים במקביל?
נכתב ע"י נ פלוס;1276210:אהבתי
נכתב ע"י noas;1276249:מה שכן, הגננת טענה שחצי גן מגיע ככה כל יום
ולכן זה לא מפריע לה בכלל...
נכתב ע"י חן שיין;1276239:נראה לי מוגזם 45 דק'..
יש לי ארבעה - 3 מתוכם מתלבשים לבד (שלושתם מתלבשים בעת ובעונה אחת) בהגזמה 15דק'
לא צריך לחכות שהראשון יגמור וכ'...
הקטן - בן שנה וחצי - מקס' 10 דק' הלבשה+החתלה
?? !!
נכתב ע"י efrat1;1276267:חצי גן כל יום???
צריך להתחיל להעביר סדנה בישיבות איך להלביש ילדים
נכתב ע"י SSL;1276175:אז יפה לך שאת מצליחה, ואם את גם מספיקה לארגן את כל הרשימות פה עד הלילה (כמה כוח צריך!), אז באמת הכל מושלם. אשרייך!
נכתב ע"י שירי12;1276296:תגידו, מה עושים עם ילד כמעט בן 3, שכבר גמול ביום, ישן בלילה עם טיטול וקם כל בוקר ר-ט-ו-ב??
הלואי שהייתי יכולה להלביש אותו כבר בלילה, ככה אין מצב...
אמנם הוא שותה במיטה, אבל לא מאוד הרבה..
נכתב ע"י שירי12;1276296:תגידו, מה עושים עם ילד כמעט בן 3, שכבר גמול ביום, ישן בלילה עם טיטול וקם כל בוקר ר-ט-ו-ב??
הלואי שהייתי יכולה להלביש אותו כבר בלילה, ככה אין מצב...
אמנם הוא שותה במיטה, אבל לא מאוד הרבה..
נכתב ע"י שירי12;1276167:משתדלת מאוד מאוד.
חוץ מלהכין להם ארוחת ערב וכביסות דחופות אם צריך, אני משחקת איתם, מספרת סיפורים וכו'.
נכתב ע"י אסתר;1276374:עצוב, עצוב לי לקרוא את האשכול הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: