נו, ואיך את מסבירה את המחירים בבית שמש (3 חדרים מעל 2 מ') ?אני מספרת לכם את זה כבר חודשיים
ואני עובדת בחברת בניה מהגדולות.
וכן מתעסקת עם קולגות
תתחילו להפנים
נו, ואיך את מסבירה את המחירים בבית שמש (3 חדרים מעל 2 מ') ?אני מספרת לכם את זה כבר חודשיים
ואני עובדת בחברת בניה מהגדולות.
וכן מתעסקת עם קולגות
תתחילו להפנים
יכול להיות שיש עוד כאלה שלא רואים.רק אני לא רואה את ההתנפלות של אחרי מחיר למשתכן???
אנשים ימשיכו לחכות להגרלות + 15,000 זוכים שיצאו כבר מהשוק בחודשים האחרונים
עד סוף שנה יצאו עוד 15,000!
ואם התוכניות ימשיכו כסדר, (הלוואי!) בשנה הבאה עוד 45,000 זוכים יצאו מהשוק
בסך הכל כמות נכבדת שתחתוך מהביקוש.
תקנו אותי אם אני טועה
כך לפי דברי אלקין ופרידמן, זה התוכנית שלהם הלוואי ויצא לפועלמאיפה הנתון ששנה הבאה יהיה 45000 אלף זוכים?
עוד שנהעוד שנתיים (לשיטתך) זה יגמר!
נכון אבל מדובר על אלה שייפלטו מהמחיר למשתכןוכל החברה שמאוד רצו לזכות יצטרכו כמו ילדים טובים לקנות מהשוק החופשי
1. מי הכיר אז את מחיר למשתכן?אם את לא מסכימה איתי תסבירי לי מה ההבדל בין עכשיו לתקופת כחלון?
א.אז בעצם אנחנו דנים על משהו תיאורטי או במילים יותר ברורות הבטחות של פוליטקאיכך לפי דברי אלקין ופרידמן, זה התוכנית שלהם הלוואי ויצא לפועל
היו פה כמה כתבות
עוד שנה
נכון אבל מדובר על אלה שייפלטו מהמחיר למשתכן
יהיו 75,000 זוכים (בתקווה באמת שיהיו) מתוך 120,000+ נרשמים
השוק ייחתך בחצי
1. מי הכיר אז את מחיר למשתכן?
2. היום פשוט אין ברירה אחרת, צריך הון עצמי מטורף + משכנתא מטורפת בשביל לגור במרכז
3. לא יודעת נתונים אבל כמה דירות בזמן כחלון יצאו למשתכן?
כרגע 30,000 יצאו מהשוק בוודאות וזה לא קצתא.אז בעצם אנחנו דנים על משהו תיאורטי או במילים יותר ברורות הבטחות של פוליטקאי
בכמה גודל?ב.בשנה הזאת הציבור גודל וגודל ונוצר ביקוש חדש
לא חלקתי על זהג.הדירות שאת מדברת עליהם 45000 אלף דירות
הם דירות שיתחלקו בכל הארץ והמרכז הוא רק חלק מהם
מה שעוד יותר מסביר את המציאות שהמדינה תעביר את הצעירים לפרייפריה
ובכלל ממתי הגרלה זה פיתרון?? מצחיק שהמדינה לא שולחת את החבריה לקנות כרטיס פיס ולקנות גם כמה דירות
כולם מבינים שזה לא פיתרון ורק יעזור לתקופה מסוייימת אם בכלל
הפיתרון הוא א.להגדיל את כמות הדירות בשוק
ב.להוריד לזוגות צעירים את ה50 אחוז שהמדינה לוקחת על כל דירה
וזה פיתרון שגם יעזור להוציא את המשקיעים בלי שום שיטות דיקטטוריות שהוזכרו פה לעיל
בהחלט כן, כאחד שגר שם, ולמסקנא הזו גם הגיע חבר שלי שבירר את זה טוב טוב (כולל שבתות בשכונה וכו')רמה ד' זו אוכלוסיה שמרנית?
יש בד'5מחיר למשתכן לא נראה לי שיש עוד ב ד.
יש כמה קבלנים שהתחילו לפני קצת זמן שיווק (קניג, אחים אום, פרץ לוזון)השאלה האם מישהו יודע להגיד כמה דירות נשארו לקבלנים?
לדעתי זה הבדיחה הכי מוצלחת ששמעתי בחודש האחרון.נכון להיום רמת אברהם הרבה יותר שמרני מרמה ד'
השערה שלי שנשארו להם בערך 1000 דירות. אבל לא נראה שהם לחוצים למכור אותם-בקושי יש פרסומות, רק בלוח דירות של יתד נאמן יש מודעות קטנות-לא כמו פעם שהיו 5 מודעות בכל עיתון יתד נאמן יום שלישי על פרויקטים ברמה ד'.השאלה האם מישהו יודע להגיד כמה דירות נשארו לקבלנים?
קשה להאמין שהם מכרו את כל 5500 דירות שהיה להם.
ההיגיון אומר שנשאר להם כמה מאות אם לא כמה אלפים דירות, ועוד כמה מאות אם לא אלפים שהמשקיעים רכשו.
תלוי איזה מגזר, לדוגמא בעלזא יש הרבה ברמת אברהם ושמרנים. אבל לירושלמים וכו' עדיף רמה ד'.לדעתי זה הבדיחה הכי מוצלחת ששמעתי בחודש האחרון.
כבר הסתיים ההרשמה להגרלהיש בד'
דווקא בתור אחד שגר ברמה ד' אני שמח לראות את הקיצונים עוזבים אט אט את השכונה היפה הזאתבהחלט כן, כאחד שגר שם, ולמסקנא הזו גם הגיע חבר שלי שבירר את זה טוב טוב (כולל שבתות בשכונה וכו')
וזה יהפוך ליותר ויותר שמרני.
זה לא נכוןכרגע 30,000 יצאו מהשוק
???????לדעתי זה הבדיחה הכי מוצלחת ששמעתי בחודש האחרון.
? איזה קיצונים ראית עוזבים?את הקיצונים עוזבים אט אט את השכונה היפה הזאת
אם ככהזה לא נכון
לחלק גדול מהזוכים אין הון עצמי לקנות בחוץ
רק בגלל ה 100,000 של מליר למשתכן יכולים לחלום על דירה
כך שלא היו בשוק
נו באמתאם ככה
אז השוק הרבה יותר קטן מ120,000
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: