הוא רוצה דווקא בית שמש כי זה יותר שמרני,
משפרי דיור רוכשים 3 חדרים ללא אופציה?ומי שכן קונה זה או משפרי דיור
רמה ד' זו אוכלוסיה שמרנית?הוא רוצה מקום עם האוכלוסיה השמרנית של בית שמש, ולכן הוא קונה בבית שמש ולא נשאר בני ברק, כמו שכבר כתבתי.
לא נראלי,משפרי דיור רוכשים 3 חדרים ללא אופציה?
מה ההגדרה של שמרנית?רמה ד' זו אוכלוסיה שמרנית?
ממש מוזרהוא רוצה מקום עם האוכלוסיה השמרנית של בית שמש, ולכן הוא קונה בבית שמש ולא נשאר בני ברק, כמו שכבר כתבתי.
רמת אברהם זה בכלל לא האוכלוסיה והכיוון.
חוץ מבעיות הקברים שיש שם.
אתה מעודכן ללפני שנתייםהתמקדתי בבית שמש כי יש שם היצע ענק של דירות
אתה יודע להגיד במספרים כמה דירות שווקו שם וכמה מהם זה מחיר למשתכן וכמה נשאר לקבלנים?אתה מעודכן ללפני שנתיים
כיום אין כמעט היצע
והמעט שיש רוצים הרבה מזומן
כתבתי כבר באשכול אחר שלא יודע מספרים של מה שנשאר.אתה יודע להגיד במספרים כמה דירות שווקו שם וכמה מהם זה מחיר למשתכן וכמה נשאר לקבלנים?
השאלה האם מישהו יודע להגיד כמה דירות נשארו לקבלנים?כתבתי כבר באשכול אחר שלא יודע מספרים של מה שנשאר.
מחיר למשתכן לא נראה לי שיש עוד ב ד.
מה שהיה זה כ 11,000 דירות
יש מקומות שהיה 60% משתכן
יש מקומות שהיה 40% משתכן
להערכתי זה מתאזן סביב ה 50%
המחירים שם עלו הרבה לאחרונהאולי שיבדוק אפשרות של רמת אברהם.
מחירים מעט נמוכים יותר.
אוכלוסיה ברמה אחרת מכל שכונות העיר.
לא מכירה משהו שגר שם ולא מבסוט.....
נכון להיום רמת אברהם הרבה יותר שמרני מרמה ד'הוא רוצה מקום עם האוכלוסיה השמרנית של בית שמש, ולכן הוא קונה בבית שמש ולא נשאר בני ברק, כמו שכבר כתבתי.
רמת אברהם זה בכלל לא האוכלוסיה והכיוון.
לדעתי נשאר מאות בודדות בלבדהשאלה האם מישהו יודע להגיד כמה דירות נשארו לקבלנים?
קשה להאמין שהם מכרו את כל 5500 דירות שהיה להם.
ההיגיון אומר שנשאר להם כמה מאות אם לא כמה אלפים דירות, ועוד כמה מאות אם לא אלפים שהמשקיעים רכשו.
נראה שיש לך הכי הרבה ידע כאן בפרוג בתחום ותודה שאתה משתף אותנו.
תקנו אותי אם אני טועה.
לא צריך להיות מומחית גדולה כדי להבין שמדובר בירושלים....מידע ממישהי שעובדת בחברת בניה:
אין כמעט עסקאות בזמן האחרון, מה שכן ישץ הרוב אלו תושבי חוץ שקונים דירה בארץ ישראל...
על בית שמשלא צריך להיות מומחית גדולה כדי להבין שמדובר בירושלים....
השאלה היא יותר מה קורה בשאר רחבי הארץ
ובכל מקרה עכשיו ודאי שיש שפל במכירות חכו לאחר י' באב........(ההגרלה הגודלה של מחיר למשתכן)
אם לא תתרחש מלחמה בין סין לארצות הברית,(כל הסיפור של ננסי פלוסי שנראה קצת מפחיד ממבט ראשון)אני מספרת לכם את זה כבר חודשיים
ואני עובדת בחברת בניה מהגדולות.
וכן מתעסקת עם קולגות
תתחילו להפנים
רק אני לא רואה את ההתנפלות של אחרי מחיר למשתכן???אם לא תתרחש מלחמה בין סין לארצות הברית,(כל הסיפור של ננסי פלוסי שנראה קצת מפחיד ממבט ראשון)
לאחר המחיר למשתכן האחרון את תראי עלייה של מחירי הדיור
ואם מלחמת רוסיה ואוקרייאנה תיגמר
את תראי זינוק מטורף של מחירי הדירות
את מדברת בזמן כל כך לא מתאים ולא רואה את הביקוש הנסתר לדירות
יש מחיר למשתכן שהרבה רוצים אותו ועומדים על הגדר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: