לא כל דתי חונך על ברכי התורה...אין מה לומר, זה ברור.
אבל נתקלתי ביותר רופאים דתיים שמתנהגים בצורה לא יפה
מאשר רופאים חילוניים.
לא כל דתי חונך על ברכי התורה...אין מה לומר, זה ברור.
אבל נתקלתי ביותר רופאים דתיים שמתנהגים בצורה לא יפה
מאשר רופאים חילוניים.
אצלי היה להיפך הגמור, אחות הודיעה לי הודעה שלא בסמכותה היה להודיע, ולא כל כך בחוסר רגישות כמו באגביות ובחוסר תשומת לב, ודווקא הרופא שאליו נכנסתי לאחר מכן היה אנושי יותר. הוא נתן את כל המידע הרלוונטי ולא נתן מקום לתקווה לפתרון אותה בעיה, אבל כן היה אנושי ואמר את הדברים במקצועיות ושימת לב.אני הייתי בסיטואציה דומה
נכנסתי מבועתת לחדר אחיות (שהיה מול חדר הרופא) שם פרקתי את הבהלה (האחיות בד"כ אנושיות יותר)
ואח"כ הגשתי תלונה למנהל המרפאה.
לא קבלתי התנצלות, אבל האחיות לפחות קצת הרגיעו וריפדו את המהלומה.
כנראה לא הייתם הרבה אצל רופאים במוקד...ואני חושב שהכי מנומסים ואדיבים הם הרופאים הערבים
אפשר להתווכח אולי על המקצועיות אבל נימוסים והליכות יש מה ללמוד מהם
ב''ה לא מכיר מוקדיםכנראה לא הייתם הרבה אצל רופאים במוקד...
אני הייתי כמה פעמים, ואני מנסה לשרוד עד הבוקר עם כאבי גרון או לא משנה מה העיקר לא להגיע לידיהם.
ולא רק בגלל המקצועיות- הרבה מהם בהחלט מקצועיים ועובדים גם במיון בביה"ח,
אלא אך ורק בגלל ההתנהגות. בלתי נסבל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: