היום בדקתי מול מאוחדת ואמרו לי שבביטוח שיא השתתפות עצמית של 400 שח בשערי צדק ובהדסה
היום בדקתי מול מאוחדת ואמרו לי שבביטוח שיא השתתפות עצמית של 400 שח בשערי צדק ובהדסה
כלומר : סיכוי גבוה לעובר הפוך בשאר הלידותאבל כן ראיתי שקרה לי כמה פעמים בהריונות שונים.
שבוע 33 לא אומר הרבה. מהנסיון שלי, לא יבקשו ממך לחזור על האולטראסאונד לפני שבוע 37מאיזה שבוע צריך לדאוג מזה שהעובר עכוז
כרגע ראו שעכוז בשבוע 33 -יש מה לדאוג?
מתי לחזור על האולטראסאונד?
השבוע המתאים לעשות היפוך הוא 37 אז זה לא יהיה מאוחר מדי...אני בשבוע 35+3 עם עובר במצב עכוז (הייתי אצל מישהי שתהפוך בצורה טבעית ולא עזר) הרופא אמר לי לעשות אולטרסאונד עוד שבועיים, זה לא מידי מאוחר?
אם אצטרך לעשות היפוך, יהיה זמינות מידית של רופאים בשירות הציבורי או הפרטי? מפחדת שברגע האחרון לא יהיה לי תור זמין לרופא
וגם אשמח מאד לישמוע על רופאים מומלצים
לדאוג אף פעם לא עוזר... לחשוב טוב בוודאות עוזר... בכל מקרה בשבוע 33 היינו כבר שמחים לראות עובר במצג ראש אבל יש עוד סיכויים טובים שיתהפך לבד. חזרי על הבדיקה בשבוע 36 ואם אכן עכוז, קבעי תור להפוך לשבוע 37.מאיזה שבוע צריך לדאוג מזה שהעובר עכוז
למיטב ידיעתי אין קשר, אבל אם את רגילה לרבוץ ב'תנוחת בטטה' נשענת לאחור, את מעלה את הסיכוי להתמקמות עובר במצג עכוז. ואם ההרגל הזה נשאר בכל ההריונות, אז....סתם שאלה
אם בלידה ראשונה העובר הפוך זה סיכוי בשאר הלידות לעובר הפוך?
כדי לעזור לו להתהפך תתרגלי לשבת נשענת קדימה ולא נמרחת לאחור.מאיזה שבוע צריך לדאוג מזה שהעובר עכוז
טוב לדעת. באמת כנראה שזה הסיבה שהיה לי היפוך...למיטב ידיעתי אין קשר, אבל אם את רגילה לרבוץ ב'תנוחת בטטה' נשענת לאחור, את מעלה את הסיכוי להתמקמות עובר במצג עכוז. ואם ההרגל הזה נשאר בכל ההריונות, אז....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: