הרי האלפים
משתמש צעיר
בוקר טוב ,
אשמח אם משהו יכול ליצור לי בבקשה כרטיס התעמלות לגן בנים חרדי לדוגמה-
לא אפשרי לעשות בדיוק את אותה התמונה, זה מה שיצא לי כשניסיתי:אני צריכה דמות של נסיך ונסיכה דומים, בגיל 6 בערך עם כתר על הראש, שיער בלונדיני, נעליים בצבע זהב, בגדים בצבע שמנת זהב, חיוך עדין, תווי בנין עדינים ויפים, בלי משקפיים, הנסיך עם תספורת פטריה, מכנסיים קצרות עד הברך, ועם גלימה הנסיכה עם שיער אסוף לצמה, שרשרת, עגילים וטבעת זהב, שמלה עם שרוולים ארוכים, שמלה מפוארת, שהתמונה תהיה עם רקע לבן, אני צריכה אותם בכל מיני ויראציות, כל אחד בנפרד- עומדים ורואים את כל הגוף שלהם ומשלבים ידיים, וגם בלי שילוב ידיים, אני צריכה אותם ביחד, גם עומדים ביחד וגם יושבים על ספסל וקוראים ספר, גם עומדים ושמים יד על המצח בתנועת חשיבה, ועוד כל מיני אפשרויות שהם ביחד
יש כזה דבר?
לעשות את אותה דמות בכל מיני ויריאציות?
אשמח לעזרה כי לא הצלחתי
כזה דבר?מה צריך להגדיר לבינה כדי לקבל "ילדים חסידיים עם כיפות גדולות וקרחת ופאות מסולסלות"?
אפשר בבקשה דפים מוצלחים או כרטיסים לכתיבת מתכונים
תודה
המון תודות!
דפים מוצלחים לכתיבת מתכוניםהמון תודות!
אפשר אולי לדעת מה כתבת?
שלום
אבקש לקבל דמויות של מלך, מלכה, נסיך וג'וקר לצורך משחק ג'וקר יהודי .
תודה
לא חייב דמויות יהודיות עם שטרימל וכד' יכול להיות דמויות רגילות של מלך מלכה ונסיך וללא סימנים נוצרים.
תודה
באיזה סגנון?אני צריכה רקע להזמנה של בר מצוה למייל
בוקר טוב ,
צפה בקובץ המצורף 1736525
קודם כל תודה רבה!כזה רעיון?
אפשר בבקשה?שבוע טוב,
אני צריכה עזרה במשהו שמאוד חשוב לי,
אני צריכה טבלה לספירה 50 יום לפני בר מצוה אני רוצה תמונה של משהו שקשור לבר מצווה כמו נער חסידי מניח תפילין או אפי' סתם תפילין או כל רעיון אחר שקשור לבר מצווה ואם אפשרי גם הכיתוב "ומשפע מצוות תפילין" וע"ז 50 משבצות לספירת הימים עד הבר מצווה, אם למישהי יש רעיון ותוכל לעזור לי בזה זה יהיה חסד ממש גדול,
תודה מראש לכולם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: