באיזה אתר השתמשת? אני ינסה גם...הייתי מסכימה בשמחה, אבל אחד מהכללים של אתגרי בינה מלאכותית זה שצריך ליצור את התמונה בעצמכם..
באיזה אתר השתמשת? אני ינסה גם...הייתי מסכימה בשמחה, אבל אחד מהכללים של אתגרי בינה מלאכותית זה שצריך ליצור את התמונה בעצמכם..
מייקרוסופט דיזיינרבאיזה אתר השתמשת? אני ינסה גם...
שכתוב את הטקסט ברוכים הבאים לאופקיםאני רוצה תמונה שיהיה כתוב ברוכים הבאים לאופקים לקיטנת ילדים משפחתית שרואים ילדים נהנים בחצר עם מדשאה גדולה עם נדנדות וטרפולינת מים לצד בית רעפים
קצת מסובך עד אי אפשרי להוסיף טקסט לתמונה, במיוחד בעברית, אפשר ליצור תמונה עם ריבוע ריק לבן ותוסיפי ידנית. תעדכני אם רלוונטי אנסה ליצור לך משהו כזה. וגם, איזה סגנון אתרצה את התמונה? תמונה מציאותית? איור? איזה סגנון איור, צבעי מים? ממוחשב? ידני?שכתוב את הטקסט ברוכים הבאים לאופקים
אני רוצה תמונה לכיתהתמונה? ציור? מה אתה רוצה שיראו שם? סגנון?
רלוונטי איור ממש תודהקצת מסובך עד אי אפשרי להוסיף טקסט לתמונה, במיוחד בעברית, אפשר ליצור תמונה עם ריבוע ריק לבן ותוסיפי ידנית. תעדכני אם רלוונטי אנסה ליצור לך משהו כזה. וגם, איזה סגנון אתרצה את התמונה? תמונה מציאותית? איור? איזה סגנון איור, צבעי מים? ממוחשב? ידני?
אני רוצה תמונה לכיתה
של איש מקצוע שיושב ועמל ולידו הנר דולק ומטפטף משהו כזה
(כמו"כ היה מעניין אותי עוד תמונות שאפשר לתלות בכיתה של בנים)
אפשר קישור לאתר?
והסבר קצר
זה חינמי?
אני זקוקה בדחיפות ל 2 ילדים חרדים בכיתה א' קוראים יחד בספר אותיות על ספסל
וגם משחקים יחד אולי ילד על נדנדה ואני צריכה אותם עם תלבושת חולצה צווארון תכלת פליז.......
תודה
ילדים שאני יוכל לעצב אותם בקישוט כיתה ענק קיר מרכזי תודהההההההההההההה
תשלחי לי הודעה פרטית ואנסה לעשות לךשלום,
מחפשת ליצור תמונה עם המון פרטים.
אפשרי בתשלום.
ממה שהצלחתי לברר צריך ממש מומחיות כי זה מורכב.
אשמח אם ניתן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית.
רלוונטי איור ממש תודה
תודה רבה עזר לי מאודפה יש לך כמה
ועוד:שיתוף חופשי - יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!
הציורים האלה של כל הילדות זה פשוט מתוקקקק זה לא נורמלי זה מזכיר ציורים של מלא ציירות מפורסמות... וציירות שמוכרות ציורים לגני ילדים פשוט הבינה לקחה להן את הפרנסה...www.prog.co.il
צפה בקובץ המצורף 1734756צפה בקובץ המצורף 1734757צפה בקובץ המצורף 1734758צפה בקובץ המצורף 1734760צפה בקובץ המצורף 1734761צפה בקובץ המצורף 1734765
תודה רבה אין מילים ממש יפהמבחר של כמה
מושלם איזה יפה]
לא ראיתי מה הסגנון של התמונה המבוקשת, אבל אולי זה יעזור
צפה בקובץ המצורף 1733842צפה בקובץ המצורף 1733843
צפה בקובץ המצורף 1733853
צפה בקובץ המצורף 1733852
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: