אשמח לתמונה של עוגה עם חמש שכבות צבעונית שנוזל קרם ומעל העוגה יש מספר 10 וגלגל ים עץ דקל כסא ים וכו'..
(שיראה עוגה של קיץ..)
תודה
אני ישמח ממי שיוכל לעשות משהו בסיגנון הזהבהחלט זה הכיוון אני אשמח שיראו את הבריכה יותר והטרמפולינה עם המים יותר המשך שלרוחב התמונה עדיף בית אחד עם גג אדום אבל בחלט יפה ממש תודה רבה
שלום
אני מפתחת משחק מחשב מבוסס על המשחק קטאן
אני צריכה תמונות של טיילים - מרצפות (מרובעות, ולא משושות כמו במשחק הרגיל)
שמשלימות אחת את השנייה (tiling)
(עדיף שכל אחת תשלים את כולם - למי שמכיר בקטאן יש בקצוות של כל מרצפת אדמה, שגורמת שכל המרצפות ישלימו אחת את השנייה)
של סוגי האדמה במשחק:
עדיף שהם יהיו בסגנון של החלקים של קטאן
- מים
- אדמה
- מכרה ברזל
- מכרה לבנים
- מרעה - דשא (עדיף עם כבשים)
- שדה - חציר
- יער
- שביל (קרקע מרוצפת)
(מי שיעזור יקבל את המשחק אם הוא יושלם)
יש אפשרות שהיא תיהיה עם פחות פריטים בעיקר מה שלמטה שלא יסתיר את השכבה הכחולה וההסגולה?
ושיהיה רק חמש שכבות - 5 צבעיםיש אפשרות שהיא תיהיה עם פחות פריטים בעיקר מה שלמטה שלא יסתיר את השכבה הכחולה וההסגולה?
את המתנות אפשר להוריד גם..
אני צריכה את זה לתוכניה של נופש חמישה ימים...
כל שכבה יום..
ממש תודה
אשמח לקבל תמונה של מדפים עדיף במטבח מדפים של כלים או מדפים בחדר משחקים שחצי מבולגנים מאד
והחצי השני מסודר ומאורגן מאד
תודה מראש
תמונה מושלמתכזה רעיון?
אני לא מצליחה לעשות עוגה בלי נרות אם זה ממש מפריע אני בטוחה שאפשר להוריד אותם איכשהו..יש אפשרות שהיא תיהיה עם פחות פריטים בעיקר מה שלמטה שלא יסתיר את השכבה הכחולה וההסגולה?
את המתנות אפשר להוריד גם..
אני צריכה את זה לתוכניה של נופש חמישה ימים...
כל שכבה יום..
ממש תודה
תודה אבל אני רוצה בסגנון יותר ריאליסטי מדפים מדפים לא דווקא של מטבח גם של בגדים זה טוב חצי אחד מבולגן לא מלוכלך! והחצי השני מסודר למופת
סגנון כזה?אשמח מאוד לתמונות לגן בנים לקירות תוכן
לקיר קריאה - ילד או 2 שלומדים מלוח אותיות
לקיר מושגים - ילד/ים לצד צורות צבעוניות
לקיר פרשת שבוע - ילד/ים קוראים מספר תורה / מחזיקים ספר תורה
לקיר רגשי - ילד מחזיק לב
לקיר היצירות שלי - ילד מצייר / יוצר וכו'
לקיר נושא - ילד/ים יושבים ומקשיבים... או רעיון אחר...
אם יש אפשרות לעשות גם אותיות יפות ותואמות ",קריאה" "מושג וכו' זה יהיה מושלםםם
המון המון תודה! זה עזרה עצומה!
משהו כזה ?אשמח לתמונה של עוגה עם חמש שכבות צבעונית שנוזל קרם ומעל העוגה יש מספר 10 וגלגל ים עץ דקל כסא ים וכו'..
(שיראה עוגה של קיץ..)
תודה
מישהו מוכן לאתגר??אשמח בבקשה לבחור בר מצווה חסידי מניח תפילין בבית כנסת ומסביבו עוד אנשים שמביטים על ההנחת תפילין הראשונה שלו, ובנוסף אנשים שמתפללים באותו בית כנסת חלקם יושבים חלקם עומדים, חלקם עם טליתות וכו'
אמלהההההה נדיר!!!!לא אפשרי לעשות בדיוק את אותה התמונה, זה מה שיצא לי כשניסיתי:
צפה בקובץ המצורף 1736610צפה בקובץ המצורף 1736611צפה בקובץ המצורף 1736612
דמות של נסיך ונסיכה דומים, בגיל 6 בערך עם כתר על הראש, שיער בלונדיני, נעליים בצבע זהב, בגדים בצבע שמנת זהב, חיוך עדין, תווי בנין עדינים ויפים, בלי משקפיים, הנסיך עם תספורת פטריה, מכנסיים קצרות עד הברך, ועם גלימה הנסיכה עם שיער אסוף לצמה, שרשרת, עגילים וטבעת זהב, שמלה עם שרוולים ארוכים, שמלה מפוארת, שהתמונה תהיה עם רקע לבן
זה לא נפתח בנטפרינוצר במייקרוסופט דיזיינר
כל פעם לכתוב בסוף מה הם צריכים לעשות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: