זוועהתקשיבו, קצב הטרדנים פה הוא משהו.
מי ששולח לי מייל בשביל לבלבל את המוח, תחפש חברים במקום אחר.
דיווחתי לגוגל על ספאם.
זוועהתקשיבו, קצב הטרדנים פה הוא משהו.
מי ששולח לי מייל בשביל לבלבל את המוח, תחפש חברים במקום אחר.
דיווחתי לגוגל על ספאם.
זה לא נשמע כמו קנדידה, וגסטרו ילדים טען שמערכת העיכול בריאהשללתם קנדידה? קרוהן?
ויש איך ללמד להתמודד עם סף כאב נמוך/ סף תחושה נמוך אבל נראה לי רק בגיל גדול יותר. בכל אופן לא נראה לי שתפסידי מלהתייעץ עם מרפאה בעיסוק שמתמחה בבעיות תחושה.
מבחינתי, כל נודניק נחסם ומדווח לגוגל, ככה שזב"שו לגמרי.
לא נוחרת, כאבים בבטן אמצעית-תחתונההיא נוחרת בלילות? יש מצב שזה קושי נשימתי מסוים? והכאב בטן עלול להיות באזור הריאות בכלל?
אני מעלה עוד מחשבה
לנסות לשנות את התזונההבת שלי (בת 7) סובלת הרבה מכאבי בטן וכאבי גרון. זה ככה כבר כמה שנים, בעיקר הבטן.
עשינו בירורים רפואיים, לא מצאו כלום (מדי פעם כאב הגרון מתגבר ובחלק מהפעמים האלו זה סטרפטוקוק, אבל כואב לה גם כשאין סיבה). היא לא ממציאה, וזה גם לא נראה עניין רגשי.
אני כבר כמה זמן חושדת, וסיום הבירור הרפואי בלי תוצאה רק חיזק את המחשבה הזו, שמדובר באיזשהו סוג של רגישות תחושתית.
לפחות העניין של הגרון, כי כאבי בטן בלי סיבה זה בכל זאת תופעה מוכרת אצל ילדים. כלומר נראה שהיא מרגישה משהו בגרון ומבחינתה זה "כואב" אבל מישהו אחר לא היה קורא לזה כאב.
היא אחת כזו שתמיד כואב לה משהו. מכה קטנה פה, שריטה קטנה שם. עושה מזה עניין.
בנוסף יש לה קצת רגישות לרעשים (כשהיתה קטנה זה היה הרבה יותר גרוע), ונראה לי שבאופן כללי היא עונה להגדרה של "ילד רגיש מאד".
השאלה היא אם יש מה לעשות עם זה?
נניח שאני אקח אותה למרפאה בעיסוק ונניח שהיא אכן תאבחן רגישות יתר תחושתית, יש משהו שאפשר לעשות כדי לטפל ברגישות הזו לכאבים?
עד שלא ינסו- תמיד יש ספק.אין ספק שכאבי הבטן יעברו
תודה. התזונה שלה בריאה.לנסות לשנות את התזונה
תנסי לעבור לתזונה טבעית
אין ספק שכאבי הבטן יעברו
בד בבד תתייעצי עם מומחית לתזונה טבעית,
בהצלחה רבה רבה.
יכול להיות ששווה לך לבדוק רגישויות, מכירה ילדה שהיתה רגישה לפטריות (שמרים)תודה. התזונה שלה בריאה.
טוב, האמת היא שאני לא מאמינה בכל "בדיקות הרגישויות" האלטרנטיביות הללו. רק בדברים מוכחים מדעית.יכול להיות ששווה לך לבדוק רגישויות, מכירה ילדה שהיתה רגישה לפטריות (שמרים)
היא עדיין רגישה אבל הבנתי שזה יותר בעונות מעבר
אם הילדה תרגיש טוב אחרי זה- זה לא הוכחה מספקת?טוב, האמת היא שאני לא מאמינה בכל "בדיקות הרגישויות" האלטרנטיביות הללו. רק בדברים מוכחים מדעית.
לא, זה לא הוכחה מספקת, אבל בואי לא נפתח פה דיון סוער על רפואה אלטרנטיביתאם הילדה תרגיש טוב אחרי זה- זה לא הוכחה מספקת?
את לא צריכה ללכת למישהו שיבדוק את הרגישויות פשוט תשחקי עם התזונה של הילדה ככה שכל שבועיים תורידי מאכל אחד ותראי אם יש שינוי.
זה רק הצעה.
בדיקת גסטרוסקופיה היא עברה?לא, זה לא הוכחה מספקת, אבל בואי לא נפתח פה דיון סוער על רפואה אלטרנטיבית
אני לא חושבת שזה טוב להגביל ילדים באוכל בלי סיבה טובה. גם מצד ההשפעה על התזונה (גם ככה מספיק קשה לדאוג לארוחות מאוזנות ובריאות לכל המשפחה) וגם מצד התחושה של ההגבלה. שבועיים שבהם במקרה היא הרגישה יותר טוב (דבר שלגמרי יכול לקרות) הם לא סיבה מספיק טובה בעיני להגביל.
כמו שאמרתי- זה רק הצעה שאולי שווה לך לבדוק.לא, זה לא הוכחה מספקת, אבל בואי לא נפתח פה דיון סוער על רפואה אלטרנטיבית
אני לא חושבת שזה טוב להגביל ילדים באוכל בלי סיבה טובה. גם מצד ההשפעה על התזונה (גם ככה מספיק קשה לדאוג לארוחות מאוזנות ובריאות לכל המשפחה) וגם מצד התחושה של ההגבלה. שבועיים שבהם במקרה היא הרגישה יותר טוב (דבר שלגמרי יכול לקרות) הם לא סיבה מספיק טובה בעיני להגביל.
אם יש שבועיים שהיא מרגישה טוב, את יכולה לנסות מה עשיתם שונה שעלול לגרום לה להרגיש לא טובלא, זה לא הוכחה מספקת, אבל בואי לא נפתח פה דיון סוער על רפואה אלטרנטיבית
רופא גסטרו לא חשב שיש צורך בבדיקה פולשנית, לדעתו הגדילה התקינה ובדיקות הדם התקינות מוכיחים שמערכת העיכול בריאה.בדיקת גסטרוסקופיה היא עברה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: