אולי יש לה גזים וזה כואב לה?
רק דיוק- רגישות זה לא רפואה אלטרנטיבית והיא יותר מוכחת מלמשל רגישות תחושתית או סף כאב נמוך
אני לא חולקת על עצם האפשרות של רגישות למאכלים, אבל כל השיטות האלטרנטיביות לבדוק רגישות הן לגמרי לא מוכחות. זה סתם ניחושים.אם יש שבועיים שהיא מרגישה טוב, את יכולה לנסות מה עשיתם שונה שעלול לגרום לה להרגיש לא טוב
ולשחק רק עם המאכל הזה.
לא גזים, לא עצירות... בדקנו את הכיוונים האלואולי יש לה גזים וזה כואב לה?
איך בודקים אם יש גזים?לא גזים, לא עצירות... בדקנו את הכיוונים האלו
בטן נפוחה, גזים שיוצאים. זה לא נראה זה.איך בודקים אם יש גזים?
גם אצלינו לא האמינו בדברים לא מוכחיםטוב, האמת היא שאני לא מאמינה בכל "בדיקות הרגישויות" האלטרנטיביות הללו. רק בדברים מוכחים מדעית.
חשבנו על ריפלוקס בתקופה שכאבי הגרון הפריעו לה לישון אבל לא הצלחנו לזהות סימנים לזה. היתה אצל רופא אא"ג שגם הוא לא מצא כלום.בדקתם כיוון של ריפלוקס?
אני אישית סובלת מכאבי גרון כמעט תמיד ובבדיקה של רופאת אא"ג התברר שזה משילוב של אלרגיה חמורה (לא למזון) וריפלוקס.
גם לי אין סימנים חוץ מכאבי גרון.חשבנו על ריפלוקס בתקופה שכאבי הגרון הפריעו לה לישון אבל לא הצלחנו לזהות סימנים לזה. היתה אצל רופא אא"ג שגם הוא לא מצא כלום.
את בעצם כותבת שאין אפשרות סבירה לגלות רגישות בצורה קונבנציונלית,אני לא חולקת על עצם האפשרות של רגישות למאכלים, אבל כל השיטות האלטרנטיביות לבדוק רגישות הן לגמרי לא מוכחות. זה סתם ניחושים.
השיטה של אלימינציה אחד-אחד לא שווה את התוצאה לדעתי. יש יותר מדי אפשרויות.
אין סיכוי לדעת מה היה שונה בשבועיים שהיא הרגישה יותר טוב. זה משהו שגם ככה לא קבוע ויש יותר מדי משתנים כדי להצליח לבודד.
לא זוכרת. אחפש את סיכום הביקור...גם לי אין סימנים חוץ מכאבי גרון.
הוא בדק אנדוסקופית?
אז אני פתחתי את החשיבה לשיטות בלתי קונבנציונאליות, הלכתי לאבחון אצל אחד שמומלץ פה, אמר כמה דברים (חלקם סתרו בדיקות דם) הוכיח שהוא לא יודע ממה מורכבים מאכלים (אה, בקוסקוס יש חיטה? טוב אז לא קוסקוס), הוכיח שלא מבין בכלל את הצורך בתזונה מאוזנת אצל ילדים (אל תתני לו שום פירות. הילד סבל מעצירות מטורפת... שנפתחה לגמרי כששבועיים אכל שזיף ליום).את בעצם כותבת שאין אפשרות סבירה לגלות רגישות בצורה קונבנציונלית,
ואת צודקת.
עכשיו האפשרות היא או לפתוח את הראש לשיטות נוספות, או להשאר בחוסר ידיעה.
(מתייחסת לענין הרגישיות, כמובן שיכולות להיות סיבות אחרות רבות לסיפור)
והמשכת לרופא גסטרו? כי זה נשמע דלקת אלרגית של הושט, השילוב הזה.בדקתם כיוון של ריפלוקס?
אני אישית סובלת מכאבי גרון כמעט תמיד ובבדיקה של רופאת אא"ג התברר שזה משילוב של אלרגיה חמורה (לא למזון) וריפלוקס.
מסכימה מניסיון לצערי.השיטה של אלימינציה אחד-אחד לא שווה את התוצאה לדעתי. יש יותר מדי אפשרויות.
לא אתווכח איתך על המקרה, כי הוא קרהאז אני פתחתי את החשיבה לשיטות בלתי קונבנציונאליות, הלכתי לאבחון אצל אחד שמומלץ פה, אמר כמה דברים (חלקם סתרו בדיקות דם) הוכיח שהוא לא יודע ממה מורכבים מאכלים (אה, בקוסקוס יש חיטה? טוב אז לא קוסקוס), הוכיח שלא מבין בכלל את הצורך בתזונה מאוזנת אצל ילדים (אל תתני לו שום פירות. הילד סבל מעצירות מטורפת... שנפתחה לגמרי כששבועיים אכל שזיף ליום).
לא.והמשכת לרופא גסטרו? כי זה נשמע דלקת אלרגית של הושט, השילוב הזה.
את בטוח מבינה בזה יותר ממני, רק מציינת (מה שאולי ידוע לך ממילא) שהתסמינים אצל ילדים ואצל מבוגרים אינם זהים.לא.
זו לא אלרגיה למזון, זו אלרגיה לנשאפים שאובחנה עוד כשהייתי ילדה.
עברתי שתי סדרות של חיסונים שלא עזרו וניסיתי עשרות אנטיהיסטמינים שלא עזרו ולמדתי לחיות עם זה.
הריפלוקס הגיע בהפתעה לפני כמה שנים.
תמיד סבלתי מהגרון בגלל האלרגיה אבל זה התחיל להחמיר מאוד בשכיבה ולכן נבדקתי אצל אא"ג.
היא הציעה לי PPI אבל העדפתי להסתדר בלי.
יש לי ילד עם EOE אז אני מבינה בזה טוב מאוד וזה לא נראה לי זה.
ברור. אין לי תמסינים של EOE בכלל.את בטוח מבינה בזה יותר ממני, רק מציינת (מה שאולי ידוע לך ממילא) שהתסמינים אצל ילדים ואצל ילדים אינם זהים.
אבל ציינת שניים או שלושה... לכן כתבתי.ברור. אין לי תמסינים של EOE בכלל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: