ואיך אני יכול לבדוק לפני זהאם זה קרוב לרחוב הראשי
ולא באחד הסימטאות הפנימיות
אני מאמינה שיהיה לזה יותר ביקוש.
לקליניקה ,משרד ,קוסמטיקה ,וכו...
אני לא רוצה להשקיע סתם
ואיך אני יכול לבדוק לפני זהאם זה קרוב לרחוב הראשי
ולא באחד הסימטאות הפנימיות
אני מאמינה שיהיה לזה יותר ביקוש.
לקליניקה ,משרד ,קוסמטיקה ,וכו...
זה אין לי מושג...ואיך אני יכול לבדוק לפני זה
אני לא רוצה להשקיע סתם
יש אפשרות לראות את התוכנית?אני משכירה יחידה כ25 מטר + מרפסת
והזוגות ממש נהנו שם
(אפילו שלחו לנו אחרים אחרי שעזבו עם המלצה שכדאי להם )
אתם יכולים לזרוק עגבניות בכיף
לא חייבתי אף אחד לשכור את היחידה
ולא חייבתי להשאר מעבר לחצי שנה
ועובדה שכולם נשארו שנה וחצי
קומה?אני משכירה יחידה כ25 מטר + מרפסת
והזוגות ממש נהנו שם
זה מאוד מאוד נדיר!אני משכירה יחידה כ25 מטר + מרפסת
והזוגות ממש נהנו שם
מוזר מאוד. מכירה מקרוב 4 יחידות ודירות שכורות באזורים המבוקשים של בני ברק, והמחירים נמוכים בכ1000 ש"ח מהמחירים שכתבת:כנראה שגם תלוי איפה בבני ברק
אמנם אני לא גרה בבני ברק אבל יש לי שם משפחה קרובה
האחד גר ביחידה 40 מ"ר, לא מרוהט, סלון ומטבח ביחד בגודל יפה מאוד, חדר שינה וחדרון בגודל 2מטר על 2 מטר, משלם 4500 ש"ח.
השני ביחידה 35 מ"ר, מרוהט, סלון ומטבח ביחד הרבה יותר קטן מהנ"ל, חדרון נוסף כנ"ל, משלם 4000 ש"ח.
בשניהם יש חלונות רגילים, זה כן בבני ברק אין חניונים ודירות מתחת לפני הקרקע
לגבי מחירים תמיד אפשר למצוא בכל איזור בפרט בסדר גודל של עירמוזר מאוד. מכירה מקרוב 4 יחידות ודירות שכורות באזורים המבוקשים של בני ברק, והמחירים נמוכים בכ1000 ש"ח מהמחירים שכתבת:
1. דירת שלושה חדרים יפה חדשה מקבלן, לא מרוהטת, קומה שניה עם מעלית: 4,300.
2. דירת שלושה חדרים ישנה יותר (הבנין נבנה לפני כ20 שנה) 57 מ"ר בארנונה, לא מרוהטת, קומה שניה עם מעלית: 4,000.
3. יח"ד של סלון ומטבח נפרד, חדר שינה יפה + חדר קטן (2.2*2.5) סה"כ 40 מ"ר בנוי + מרפסת גדולה , מרוהט חלקית (חדר שינה ומטבח ללא סלון) קומה חמישית עם מעלית: 3,500.
4. יח"ד של סלון ומטבח מחובר בגודל יפה, חדר שינה גדול, 37 מ"ר, קומה שלישית ללא מעלית: 3,200.
בבניין שלנו (גם מרכז ירושלים) יש כמה יחידות קטנות (ממש קטנות, 18 מ"ר), חלקן משמשות למגורים של אנשים בודדים (לא זוגות) וחלקן למשרדים, כולם מאוכלסים כל הזמן. לנו אישית יש שם יחידונת שגר בה אדם בודד כבר קרוב ל 20 שנה ולא חושב לצאת לפני 120....הבנתי שלזוגות יש ביקוש
אבל היות וזה נראה כאילו שאצא כאן עם דם על הידיים....
שאלתי-למשרד או משהו קבוע יש גם ביקוש?
אבל אני מתאר לעצמי שליחיד ממוצע השכירות היא איזה 1200-1800 ש''חבבניין שלנו (גם מרכז ירושלים) יש כמה יחידות קטנות (ממש קטנות, 18 מ"ר), חלקן משמשות למגורים של אנשים בודדים (לא זוגות) וחלקן למשרדים, כולם מאוכלסים כל הזמן. לנו אישית יש שם יחידונת שגר בה אדם בודד כבר קרוב ל 20 שנה ולא חושב לצאת לפני 120....
המשרדים גם קיימים שם כבר שנים וטוב להם.
יש לי לברה בשכונה שיש לה יחידה לשבתות וחגים, בחגים היא בתפוסה מלאה, ובשבתות בעיקר בתקופות של שמחות.
יותר קל זה השכרה לטווח ארוך במקום להתמודד עם השכרה לתקופות קצרות, מה שדורש מצעים ומגבות ותחזוק שוטף.
קומה 5 עם מרפסת!. שווה עוד קומה. בדוק ומנוסהאשמח להעזר בנסיונכם - מה עדיף יחידה בקומה רביעית ללא מרפסת או קומה חמישית עם ? (אין מעלית)
אנחנו מקבלים 1800 ₪, אבל היחידה בלי מרפסת ועם חלון לא לגמרי החוצה אלא לחצר המקורה של הבניין. בתנאים אחרים השכירות יותר גבוההאבל אני מתאר לעצמי שליחיד ממצוצע השיכות היא איזה 1200-1800 ש''ח
ההורים שלי למשלסליחה אבל אני לא מבינה מי נותן לילדים שלו לגור בכזה מקום
כמה שילמתם?אנחנו גרנו ביחידה בירושלים מינוס 3 22 מטר והיה נחמד
היא יחסית היתה מעוצבת יפה
2500כמה שילמתם?
גרושים2500
בסורוצקין ירושליםגרושים
באיזה אזור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: