יש לי לומר שאנכי הקטן גר עם אשתי ותינוק קטן בדירה קטנה של 18 מ"ר בלבד.אף אחד לא יכול להכיר את הנעשה עד הסוף...לא כ"כ אומללים זו הגדרה עצובה לזוגות טריים שרק יצאו לחיים ובמקום להיות מאושרים!!הם "לא כל כך אומללים" ומהר מאד יורד ה"לא כל כך"...
והשאלה גם למה קוראים מסתדרים
להכל אפשר להתרגל זה נכון גם לצרה ומצוקה
גישה? לפעמים מדובר בעיוותים שהשתרשו.
גדולי הרבנים שמתייעצים אתם בנושאים קריטיים שואלים: בכמה מ"ר הם גרים??אההה
איך אמרה לי אם בוכיה? את האלפים שהשקעתי לשקם זוג טרי שלא באשמתו!!כי כך "כולם עושים"
יכולתי לשכור דירה נורמלית ובא לציון גואל.
ולא מדובר בצעירים בעייתיים או חסרי מידות טובות. להיפך!
מכירה מאד מקרוב. במרכז ירושלים- סורוצקין. קומה שלישית עם חלונות. מתוכננת נחמד. ללא אמבטיה. פחות מ30 מ"ר. עמדה ריקה תקופה של כחצי שנה. ובכל השנים האחרונות התחלפו בערך אחת לשנה והיה כמה חודשים בין שוכר לשוכר. ממש לא קל.במרכז ירושלים אם היחידה מתוכננת טוב ועם חלונות, היא לא תעמוד ריקה
כנראה יש חסרונות ביחידה הזו ספציפית, או שהם בקשו מחיר לא הגיוני.מכירה מאד מקרוב. במרכז ירושלים- סורוצקין. קומה שלישית עם חלונות. מתוכננת נחמד. ללא אמבטיה. פחות מ30 מ"ר. עמדה ריקה תקופה של כחצי שנה. ובכל השנים האחרונות התחלפו בערך אחת לשנה והיה כמה חודשים בין שוכר לשוכר. ממש לא קל.
לגבי תכנון טוב אל תבנו על זה. אנשים מתקשרים שואלים יש אמבטיה? כמה מ"ר? וסוגרים את הטלפון. אז גם אם הכל ספץ תכנון הכי מקצועי ובניה במפרט גבוה. 80 אחוז מהמתענינים בכלל לא יבואו לראות.
כדאי מאד להזהר ובעיקר להיות ערים לשינויים בשוק הדירות הקטנות. והם קורים.
חדשה/ משופצת?מכירה מאד מקרוב. במרכז ירושלים- סורוצקין. קומה שלישית עם חלונות. מתוכננת נחמד. ללא אמבטיה. פחות מ30 מ"ר. עמדה ריקה תקופה של כחצי שנה. ובכל השנים האחרונות התחלפו בערך אחת לשנה והיה כמה חודשים בין שוכר לשוכר. ממש לא קל.
לגבי תכנון טוב אל תבנו על זה. אנשים מתקשרים שואלים יש אמבטיה? כמה מ"ר? וסוגרים את הטלפון. אז גם אם הכל ספץ תכנון הכי מקצועי ובניה במפרט גבוה. 80 אחוז מהמתענינים בכלל לא יבואו לראות.
כדאי מאד להזהר ובעיקר להיות ערים לשינויים בשוק הדירות הקטנות. והם קורים.
משופצת. לא ברמה גבוהה. אבל ריצוף דמוי פרקט. מטבח בן כמה שנים בודדות. ריהוט חדש.חדשה/ משופצת?
או ישנה?
את אומרת את זה כבעלת דירה?כנראה יש חסרונות ביחידה הזו ספציפית, או שהם בקשו מחיר לא הגיוני.
כי יחידות טובות, אפילו קטנות, לא עומדות ריקות
לדעתי הבעיה מתחילה בזה שכל בעלי היחידות אומרים יותר מטרים ממה שהיחידה באמת.לא הרבה אנשים בכלל באו לראות אותה
יתכן שה-25 מ"ר המדוברים הם כבר אחרי תוספת.לדעתי הבעיה מתחילה בזה שכל בעלי היחידות אומרים יותר מטרים ממה שהיחידה באמת.
יצא לי פעם לראות 'יח"ד 80 מ"ר'... זה מה שבעל הדירה אמר.
גרו שם זוג עם 3 ילדים והיה להם מאד צפוף.
מטבח קטן נחמד, סלון בינוני, ושני חדרי שינה קטנים (חדר ילדים פצפון)
לדעתי זה לא עבר את ה60 מ"ר
אז למה אומרים 80?
ככה
כולם אומרים יותר, אז גם ההוא שבנה 25 מ"ר צריך לומר 30
לאנשים אין ככ הבנה במטרים, הם רק יודעים שהם לא רוצים מידי קטן
אם ההרגשה ביחידה נעימה והאזור מבוקש כל מה שנשאר זה לומר כמו כולם ו'להוסיף' כמה מטרים לדירה...
אז שלא יתלוננו שאין שוכרים...יתכן שה-25 מ"ר המדוברים הם כבר אחרי תוספת.
עדיין נשמע לי מוזר מעטמשופצת. לא ברמה גבוהה. אבל ריצוף דמוי פרקט. מטבח בן כמה שנים בודדות. ריהוט חדש.
מה שהיה בעיני בולט שלא הרבה אנשים בכלל באו לראות אותה. זה לא שבאו הרבה ולא סגרו עסקה (ואז המשמעות היא שמשהו בה לא נראה טוב). הרב כששמעו את התנאים הבסיסיים (מטרים ואמבטיה) סגרו את הטלפון.
כרגע היא מושכרת.
שמעתי מבעלת יחידה שהיא לא אומרת מטרים בטלפוןאת אומרת את זה כבעלת דירה?
כי שכנים לא ממש שמים לב שכל שנה הדירה עומדת חודש חודשיים.
בכל אופן אמרתי את דברי מהכרות מדרגה ראשונה עם יחידה כזו. רוצה פותח האשכול ישים לב לא רוצה שישוט הלאה...
אני באופן אישי לא הייתי מתכננת בונה יחידה פחות מ35-40 מ"ר בשום מקום (יש לי בעצמי יחידה ויש לכמה בני משפחה קרובים, בכל אזור ירושלים וגלילותיה ואני ערה לדרישות השוק, בדגש על דרישות הסף). אלא אם מראש מיעדים אותה ליחיד/ משרד שזה קהל יעד מצומצם אבל באזורי בקוש גם קהל מצומצם הוא משהו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: