מעלה גם לפה, אם מישהו מעוניין.העלו את זה פעם פה.
להוריד כוכביות.
מעלה גם לפה, אם מישהו מעוניין.העלו את זה פעם פה.
להוריד כוכביות.
תודה רבה, האמת שגם אני רציתי אך הקישור לא עבד.מעלה גם לפה, אם מישהו מעוניין.
הקישור עובד ,רק תמחקי את הכוכביותתודה רבה, האמת שגם אני רציתי אך הקישור לא עבד.
ממש תודה.
מי אמר?כי הדרך עד לאתיל לקחה יותר משבוע
כן, נמאס כבר להמתין לשווא, מקווה מאד שפדהאל יצא השנה.מישהו יכול לענות אחת ולתמיד מה הצפי ליציאת הספר פדהאל??
אין מישהי שמכירה מישהי שמכירה מישהי ששכנה של גיסתה של מיה קינן ויש לה מידע?חחח
לפי אותו הגיון, היה צריך לכרות את ראשו של מהללאל [בסוף 'מהללאל'], כי גם אם המטרה שלו טהורה - להציל את איסתרק, הוא בחר באמצעים לא כשרים - להתחזות למיכאל.לדעתי כל האכזבה של כל הנוגעים בדבר מהספר זה לא כי הוא לא טוב, הוא ספר מעולה. אם הוא היה הראשון בסדרה
הייתם עפים עליו. אבל אחרי הפסגה של מהללאל זה היה מאוד הגיוני שהספר הבא יהיה פחות, איך אפשר לשחזר הצלחה
בכזה סדר גודל?! ועדיין תראו איך הוא מטריד אתכם, ואיך התחברתם לגיבורים שלו.
המוות של יקוואל היה החלק הכי יפה בעלילה, ולהפוך אותה ללא מבינה את הנוער הנושר זה לא נכון. היו הרבה נשמות טובות בממלכה שניסו לדבר איתו בלשון רכה ולא הצליחו לגשת אליו. הוא התנהג תמיד כמו ילד קטן ולא
לקח אחראיות על עצמו. היא פשוט חידדה פה את המסר הכי חזק: גם אם המטרה שלך טהורה, אם בחרת
באמצעים לא כשרים- לא תוכל להאשים אף אחד בשם הרע שקנית. אז קח אחראיות על הבחירות שלך.
מה רציתם? שהוא יחזור עטור במדליות של מציל כוזר?שהוא יפרח באיזה אחוזה תחת זהות עלומה? כל הכאב
והאכזבה ממותו המבוזה רק מחדדת לכם בתת מודע את המסר, וזו ההצלחה של הסופרת.
לאמישהו יכול לענות אחת ולתמיד מה הצפי ליציאת הספר פדהאל??
קיבלתי את הפרק הזה,לגבי פדהאל - מיה שלחה במייל טעימה קטנה מהספר לפני כשלושה חודשים (לא אל תבקשו. היא אסרה לשלוח, להעביר, להעלות לרשת).
אין לדעת מתי יצא הספר, אבל הפרק הראשון בוודאות כתוב. גם זה משהו...
תודההעלו את זה פעם פה.
להוריד כוכביות.
א"א הוא הכי מתומצת שיכול להיות....מי שיכולה לתמצאת ליאת הספר??!!
אני חושבת מוסף הסיפורים של יתד, באחד החגים.תודה
איך פספסתי את זה?
איפה זה פורסם?
אבל אין השוואה בין מהללאל ליקוואללפי אותו הגיון, היה צריך לכרות את ראשו של מהללאל [בסוף 'מהללאל'], כי גם אם המטרה שלו טהורה - להציל את איסתרק, הוא בחר באמצעים לא כשרים - להתחזות למיכאל.
לאאא!! מה מתי איפה איך?לכל מתוסבכי ממלכה במבחן,
ראיתם שיוצא עכשיו חדר בריחה על הדמויות האהובות עליכם?
לכל מתוסבכי ממלכה במבחן,
ראיתם שיוצא עכשיו חדר בריחה על הדמויות האהובות עליכם?
אה?לאאא!! מה מתי איפה איך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: