וואווווווווווווווווווווווווווווו,
נשמע טובבבבב,
אני בטוח אצליח...
גאון מי שהמציא את החדר הזה!
וואווווווווווווווווווווווווווווו,
@yonatanr אני עוקבת נלהבת של קהילת הכתיבה ועד כמה שזכור לי אתה מאלו שלא ממש מחבבים את הסדרה....לפי אותו הגיון, היה צריך לכרות את ראשו של מהללאל [בסוף 'מהללאל'], כי גם אם המטרה שלו טהורה - להציל את איסתרק, הוא בחר באמצעים לא כשרים - להתחזות למיכאל.
בטח בגלל הסגר
מבחינתי הייתי הולכת לשם היוםבטח בגלל הסגר
אחח...נוסטלגיה...איך פספסתי את זה?
איפה זה פורסם?
וואו מתי היא אמרה את זה? אני בכלל פירשנתי את המוות שלו אחרת לחלוטין..@yonatanr אני עוקבת נלהבת של קהילת הכתיבה ועד כמה שזכור לי אתה מאלו שלא ממש מחבבים את הסדרה....
כבדה מידי, מלאת ייסורי מצפון.
בכל מקרה, יקוואל תירץ לעצמו כל יום ביער, למה הוא עדיין בחברתם של אותם שודדים צדיקים וטובי לב.
כאלו שלפני 'נטילת ידיים' טרחו להתפלל שחרית בכוונה.
מהללאל התחזה למיכאל עם מטרה אחת בלבד להציל את אביי ופילאק ונילאן.
וכדי להציל את איסתרק הוא הסגיר את עצמו.
לא חושבת שאפשר להשוות ליקוואל.
מה שכן, מיה קינן לא הרגה את יקוואל נכון.
הסיבות למוות שלו לא היו ברורות לגמרי לקוראים.
היא בעצמה אמרה את זה שיקוואל הצליח כביכול לשקר גם לקוראים, לא רק לעצמו.
ובזה היא נכשלה.
הופה.אגב, לדעתי בספר הבא תמצא ההזדמנות שאולה יספר לאיסתרק על מותו של יקוואל,
ראיתי את זה בראיון איתה.חשבתי שהוא מת כי ככה החיים..
ראיתי את זה כמו טרגדיה בה הגיבור, אחרי כל מה שעברת איתו, מת.. רוצים להסביר לי את הנקודה הזאת..
לא , את הבנת מצוין.וואו מתי היא אמרה את זה? אני בכלל פירשנתי את המוות שלו אחרת לחלוטין..
חשבתי שהוא מת כי ככה החיים..
ראיתי את זה כמו טרגדיה בה הגיבור, אחרי כל מה שעברת איתו, מת.. רוצים להסביר לי את הנקודה הזאת..
זה הפרק הראשון של פדהאל????מעלה גם לפה, אם מישהו מעוניין.
לאזה הפרק הראשון של פדהאל????
לא.זה הפרק הראשון של פדהאל????
אהבתי את הרצינות.. אבל באמת אני וחברות שלי מגדירות את ממלכה במבחן כחצי ספר מוסר..לא , את הבנת מצוין.
לא לכל מוות יש סיבה, בטח לא כזאת שאנחנו אמורים לראות בצורה ברורה.
קרה לך פעם שהדלקת אור בשבת ונחת עליך קיר אבנים או דיברת לשוה"ר ומיד לשונך התמלאה בתולעי רימה?
למה כולם פה חושבים שהמוות של יקוואל היה כעונש על דרכו? חסר אנשים שמתים ואנו לא מבינים למה?
בעצם כן מבינים, כי כך רצה האלוקים.
נו, באמת.לא , את הבנת מצוין.
לא לכל מוות יש סיבה, בטח לא כזאת שאנחנו אמורים לראות בצורה ברורה.
קרה לך פעם שהדלקת אור בשבת ונחת עליך קיר אבנים או דיברת לשוה"ר ומיד לשונך התמלאה בתולעי רימה?
למה כולם פה חושבים שהמוות של יקוואל היה כעונש על דרכו? חסר אנשים שמתים ואנו לא מבינים למה?
בעצם כן מבינים, כי כך רצה האלוקים.
זה באמת קשה להפגש עם זהדבר נוסף שהפריע לי ב @יוזבד, זה חוסר הבטחון שם.
כאילו, באתיל יש חיים כ"כ יפים מלאים בעושר, אושר ובטחון יחסי,
ואילו בכפרים אנשים יכולים להישבות ע"י כוזרים בני דת משה, אחיהם עצמם ובשרם, למות, והצבא לא עושה כלום
זה השפיע קשות על העצבים שלי
יש פה משהו שונה.זה באמת קשה להפגש עם זה
אבל ככה זה היה פעם, בכל התקופות
כמו שקשה לנו לתפוס את הרעיון של ה'דם הכחול' שיש למעמד של האצילים ובעיקר של האבירים ששלטו לגמרי על כפריים רבים.
ככה זה היה פעם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: