אשתו של בסטיאן מקאן-דודתו של אולה- נשואה אליו בנישואים שניים...היי,
אולי מישהו ידע לענות לי?
ממש מטריד אותי
תודה
כנראה פחות חופרים בשלב הזה, הם כבר היו מבוגרים.
אשתו של בסטיאן מקאן-דודתו של אולה- נשואה אליו בנישואים שניים...היי,
אולי מישהו ידע לענות לי?
ממש מטריד אותי
תודה
אין לי בעיה שהוא מת כלומר כן, אבל לא זה העניין,לדעתי כל האכזבה של כל הנוגעים בדבר מהספר זה לא כי הוא לא טוב, הוא ספר מעולה. אם הוא היה הראשון בסדרה
הייתם עפים עליו. אבל אחרי הפסגה של מהללאל זה היה מאוד הגיוני שהספר הבא יהיה פחות, איך אפשר לשחזר הצלחה
בכזה סדר גודל?! ועדיין תראו איך הוא מטריד אתכם, ואיך התחברתם לגיבורים שלו.
המוות של יקוואל היה החלק הכי יפה בעלילה, ולהפוך אותה ללא מבינה את הנוער הנושר זה לא נכון. היו הרבה נשמות טובות בממלכה שניסו לדבר איתו בלשון רכה ולא הצליחו לגשת אליו. הוא התנהג תמיד כמו ילד קטן ולא
לקח אחראיות על עצמו. היא פשוט חידדה פה את המסר הכי חזק: גם אם המטרה שלך טהורה, אם בחרת
באמצעים לא כשרים- לא תוכל להאשים אף אחד בשם הרע שקנית. אז קח אחראיות על הבחירות שלך.
מה רציתם? שהוא יחזור עטור במדליות של מציל כוזר?שהוא יפרח באיזה אחוזה תחת זהות עלומה? כל הכאב
והאכזבה ממותו המבוזה רק מחדדת לכם בתת מודע את המסר, וזו ההצלחה של הסופרת.
איפה כתוב שרקל נשאה בנישואים שניים?אשתו של בסטיאן מקאן-דודתו של אולה- נשואה אליו בנישואים שניים...
כנראה פחות חופרים בשלב הזה, הם כבר היו מבוגרים.
ושוב:אין לי בעיה שהוא מת כלומר כן, אבל לא זה העניין,
הבעיה היא שהוא מת כבוגד, למרות שהוא לא היה כזה!
זה באמת כואב
זה עדיין מציק לך?איפה כתוב שרקל נשאה בנישואים שניים?
מדובר על גאטלי.
וגם אם זה נכון, לא כ"כ מהר משטחים את הבדלי המעמדות
מסכימה איתך.אין לי בעיה שהוא מת כלומר כן, אבל לא זה העניין,
זה באמת כואב
זה ציטוט של השאלה ההיא.זה עדיין מציק לך?
זכור לי שכבר שאלת על זה פעם
שאלה קשה ישר לוועד חכמי כוזר (ככה לפחות אומרים אצלנו בבית על שאלות סבוכות במיוחד )זה ציטוט של השאלה ההיא.
עוד לא קבלתי תשובה
יפה יפה המשפט הזה אבל לא קשור.הוא בגד במלכות של אחיו, גם כשהבין מאיזה צד חותכת החרב ( איזה ביטוי יפה... הא?!)
עלית על הנקודה שהפריעה, הגדרת אותה במדויק, היכן נעלמה ופרחה לה אותה הבטחה מרגשת?אני חושבת שמה שהכי הציק לי במוות של יקוואל, הוא,
שהספר 'מהללאל' מסתיים בהבטחה נרגשת של יקוואל למהללאל -
"לך עם חיוך מהללאל, כי אני מבטיח..." (ויסלחו לי כל הבקיאים על חוסר הדיוק).
וכולנו התרגשנו, דמענו והאמנו,
פתאום, סיפור חדש, יקוואל חוזר לסורו ולמרדנותו בלי כל זכר להבטחה שלו.
באופן כללי הייתה הרגשה כזאת בספר 'יוזבד', כולם הידרדרו והתעייפו וחזרו לנקודת ההתחלה שלהם...
מסכימה איתך, אך אציין שהגעתי למסקנה הזאת רק לאחר שקראתי אותו כמה פעמים.אבל למרות זאת בעיני יוזבד הוא עדיין מאד יפה ויחודי.
תשאלו את @פדהאל לסיים סיפורים .....אני מאמין שכולם שואלים/ות את זה אבל למישהו/י יש מידע מתי יוצא פדהאל
היא לא יודעת יותר מאף אחת מאיתנותשאלו את @פדהאל לסיים סיפורים .....
נדמה לי שזה היה בכוונהבאופן כללי הייתה הרגשה כזאת בספר 'יוזבד', כולם הידרדרו והתעייפו וחזרו לנקודת ההתחלה שלהם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: