הבינה המלאכותית היום עוקפת בכמה צעדים ילד בן 10,
איך ואיפה?
קוראים על זה בכתבות נלהבות בעיתונות, בתכל'ס, עוד לא ראיתי דוגמה ספציפית.
הבינה המלאכותית היום עוקפת בכמה צעדים ילד בן 10,
שימי לב, היא כתבה "מלבד התחום הרגשי".איך ואיפה?
קוראים על זה בכתבות נלהבות בעיתונות, בתכל'ס, עוד לא ראיתי דוגמה ספציפית.
שימי לב, היא כתבה "מלבד התחום הרגשי".
בתחום ניתוח נתונים והסקת מסקנות - חסרות דוגמאות? העולם מלא במערכות כאלו.
(דוג קטנותמאות שהכרתי במהלך עבודתי - מערכת שמזהה שימוש לרעה בכרטיסי אשראי, מערכות לבקרת מזון ועוד)
לגמרי. רק שהמהירות והחוזקות שלה, משחקות תפקיד חשוב שעוקף באמת ילדים וגם אנשים רבים. ברור שהתחום האינטואיטיבי בפיתוח מתמיד, ועדיין לא מתקרב ליכולות אנושיות, אבל כבר יש כמה "שטיקים" כמו מזכירה וירטואלית וכד' שמתפקדת בהתאם למה שאתה מדבר איתה ולא רק פקודות אלא אפילו "שיחות ידידותיות". רק שזה ברמה של ילד על הרצף האוטיסטי עיתים פחות עיתים יותר.הכל עדיין הגדרות והבנות אנושיות, שהוכנסו למכונה חזקה ומהירה יותר מהאדם.
אותי זה מצחיק.אבל כשהמכונה כותבת לנו שוב ושוב כמה היא מוצלחת ונשגבת ואנחנו טיפשים, זה לא "ניתוק רגשי" - זו "גאווה". תכונה שלא אמורה להיות למכונה.
בעיני, זה גאוני.
ואם תשכילו לצאת מנקודת הנוחות שלכם ולקרוא את הטקסטים האלה ממקום אחר, פנוי יותר, אני חושבת שגם אתם תראו את הגאונות שבזה.
עם זה אני מסכימה. כל מילה.לגבי הגאווה, חוץ מכל מה שנאמר, נטו כהערה ספרותית: זה מרחיק קוראים. יוצר בהם תחושה לא נעימה. מבריח אותם.
הקוראים לא ישכילו לעשות שום דבר. פשוט יימאס להם מההתנשאות, והם יעברו לסיפור הבא.
עם זה אני מסכימה. כל מילה.
לדעתי היא תצטרך לטפל בזה מיידית, אם תרצה כן להשאיר את הסיפור במתכונת זו.
בעיניי, אגב, יותר גרוע זה לשעמם. והקטע ההוא היה משעמם זוועה. לא הייתי שורדת אותו...
הפורום הזה לא נועד כדי לקבל לייקים. הוא נועד לקבלת ביקורת והתפתחות ספרותית, ולדיונים מעשירים בדיוק כדוגמת הדיון הזה. שום דבר לא אישי.אוהו, נכנסתם חזק...
גם אותי זה עיצבן
אבל יאלה
תנו
בגישה של אל תאכילו את...
ומה אכפת
מה אכפת, באמת? שכל אחד יכתוב איך שהוא רוצה. כל אחד ילייק למה שהוא רוצה. כל אחד יקרא מה בא לו, ושלום על ז'אווה, סי ואנג'ולר. איש איש והתמחותו שלו.
למשל. וזה שאם יש משהו בעיתי בתחילת הסיפור, א"א לפצות עליו בהמשך הקריאה.מה מעשיר פה?! זה שלא צריך לכתוב בהתנשאות???
בהחלט מעשיר!מה מעשיר פה?! זה שלא צריך לכתוב בהתנשאות???
הלוואי והסופרים/ות היו לומדים את הכלל הזה.(לשחוט פרות קדושות זה לא להרגיז - רוב הקהל נהנה מזה...)
מה מעשיר פה?! זה שלא צריך לכתוב בהתנשאות???
והופ- הסנוביות רק מוסיפה לתחושת המכונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: