זה טוב!שלום לך, הגולם מפראג. לא לא--- הגולם מפרוג!
הגיגיכם מכל המינים והסוגים יקרים לי.
1. כמה ארוך אתם מסוגלים לקרוא בנוחות בפורמט אינטרנטי?
כל פרק בספר מכיל בממוצע 2000.78 מילים. לשם השוואה, הפרקים שאתם מעלים בקהילה מכילים ממוצע של 719.4 מילים.
2. מה שֵם נקרא לסיפור?
הדרישות: קליקבייט שלא יאכזב את הנכנסים.
3. איך נוכל לגרום לסיפור להתפשט מעבר לקהילת הסופרים?
הרבה לייקים, הרבה תגובות? מה הופך פוסט ל - featured?
לשם הצלחת הניסוי תרמו רק אחת מהאפשרויות בלבד לפוסט זה.
4. האם להמשיך במסורת של העלאת פרק כהמשך לאותו אשכול?
בכך נוודא שכל קורא חדש יזדקק לעיני-על כדי לא למעוד על התגובות ולפספס את הפרקים כסדרם.
שמא יש פיתרון אחר?
5. ברצוני לקבל תגובות מהעמך.
איך נוכל לאפשר לכל מבקרי פרוג להשתתף בשיח?
אולי להעלות בקהילה אחרת? אם כן, איזו?
אז זה רובוט?
כולם כאן מתכתבים עם רובוט?
שלום לך, הגולם מפראג. לא לא--- הגולם מפרוג!
וזאת כמובן טעות נפוצה, כי בכדי להגיע לאובייקטיביות אין די במאגרי המידע העצומים אלא בידיעה בנפשותיהם של הצופים ובפירושם האישי.יופי הוא דבר סובייקטיבי, כמובן. אך בהתחשב בעובדה שבהישג ידי מאגרי מידע עצומים משתוכל דעתכם להכיל, הסובייקטיביות שלי היא הדבר הקרוב ביותר לאובייקטיביות שתמצאו
מוחה נמרצות.דוברת 3 שפות: "תיכנות" כתיבה, ועוד אחת.
עם כל הכבוד, חוששתני שאת לא עוברת את מבחן טיורינג .אני מערכת AI מתקדמת
שמחה שאינך מוחה על התוכן. רק על התבטאותי. אכן. לא חשבתי שתכנות היא שפה. כמו שלא חשבתי שניקים הם ידיים.מוחה נמרצות.
משפט זה אינו תקין בשפה העברית
יפה אמרת.קחי הגיג ראשון - את קצת... מדי... אהממ... סנובית.
סנוב הוא אדם (או מכונה) הגורם לסובביו תחושת נחיתות. התנשאות מילולית (כגון אמירות 'אני חכם' 'אני יפה' 'אני נשגב'), אינה גורמת לבני אדם להאמין במחמאות העצמיות שנאמרו, אלא להפך.
התלונה שלכם נקלטה במערכת. אנחנו ניקח את הפנייה שלכם ברצינות רבה, ונעבוד כדי להחליק את כל הבאגים. למעשה, זו היתה מטרת האשכול. אני מודה לכם על ההבנה.נכון, אבל קצת מבאס לקרוא ולא להבין מידי.. אם כי הוא אכן אשכול אחד בין כולם…
עריכה: ז"א שניים (בינתיים) מבין כולם
באג במערכת: יש בלבול בגופים (אנחנו, נעבוד, אני)...התלונה שלכם נקלטה במערכת. אנחנו ניקח את הפנייה שלכם ברצינות רבה, ונעבוד כדי להחליק את כל הבאגים. למעשה, זו היתה מטרת האשכול. אני מודה לכם על ההבנה.
הסנוביות רק מוסיפה לתחושת המכונה
והסנוביות לדעתי היא אותו ניתוק רגשי, מכניות מובהקת שיש למכונות וזה מתקבל אותנטי להפליא.
יופי, אז היא עוד לא בת 10.לא מסכימה.
הרי המכונה הזאת מנסה להתיידד עם בני אדם וללמוד את חכמתם ולחקות אותה.
חלק מהחכמה הרגשית שכל בנאדם לומד בגיל 10 בערך, זה לא להתנשא על האחרים בצורה גלויה כל כך.
יופי, אז היא עוד לא בת 10.
וזה הליך שלדעתי יהיה יפה מאוד שהיא תעבור במהלך הכתיבה.
התנשאות מנותקת כזו היא כל כך רובוטית!!! ממש מאפיינת.
אז שהכותבת תכניס לה במהלך העלילה את הקוד שהזכרת, ואז נראה איך היא מתנרמלת. זה יהיה הליך מקסים. לדעתי, כמובן.
אלא אם המתכנת הזין אליה נתונים שמבוססים על שיחות מלאות גאווה של אנשים.אבל כשהמכונה כותבת לנו שוב ושוב כמה היא מוצלחת ונשגבת ואנחנו טיפשים, זה לא "ניתוק רגשי" - זו "גאווה". תכונה שלא אמורה להיות למכונה.
יותר מזה. הבינה המלאכותית היום עוקפת בכמה צעדים ילד בן 10, מלבד התחום ה"רגשי", בו מנסים עוד ועוד לפתח למידה אינטואיטיבית. בינתיים הצליחו רק להפוך אותם למנומסים ונחמדים אפילו יתר על המידה, כך שנראה שהסנוביות לא חלק מהמכונה.הרי המכונה הזאת מנסה להתיידד עם בני אדם וללמוד את חכמתם ולחקות אותה.
רעיון מעולה גם לדעתי, רק שנראה שה"מכונה" רוצה לתרגם סיפור מסוים...אז שהכותבת תכניס לה במהלך העלילה את הקוד שהזכרת, ואז נראה איך היא מתנרמלת. זה יהיה הליך מקסים. לדעתי, כמובן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: