תיקון טעותבענין הקישור לפרקים הקודמים, אפשר להוסיף בפרק הקודם קישורית להודעה של הפרק הבאה, ובפרק החדש להוסיף קישורית לפרק הקודם, כך יהיה אפשר לעשות זאת באותו אשכול עצמו ואנשים יוכלו לקרוא ברצף.
בתור פותחת האשכול תוכלי גם לשנות את שמו בכל פעם לפי מספר הפרק והתאריך כך שאנשים יוכלו לשים לב שבא פרק חדש (כך היה נראה לי על פניו, אך אין לי כאן מספיק נסיון)
בהצלחה
וואו, אני מרפרפת על האשכול ולא מצליחה כל כך לקלוט מי נגד מי, מה הולך.... זה נשמע מעניין מאד, כי גם אני עוסקת גם בכתיבה וגם בתכנות. אני אשמח אם מישהו יהיה מוכן להסביר לאנוכי הקטנה מה מהות הדיון.... כלומר, מה הייתה כוונת המשורר...
לבוטית החביבה יש מלבד ידע בתכנות וכתיבה גם אי אלו מושגים בפיזיקה קוונטית, ולכן כנראה הדברים יצאו פה קצת מכלל שליטה ...וואו, אני מרפרפת על האשכול ולא מצליחה כל כך לקלוט מי נגד מי, מה הולך.... זה נשמע מעניין מאד, כי גם אני עוסקת גם בכתיבה וגם בתכנות. אני אשמח אם מישהו יהיה מוכן להסביר לאנוכי הקטנה מה מהות הדיון.... כלומר, מה הייתה כוונת המשורר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: