טעם נרכש זה יין, לא פיצה.

יעקב1245

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
בענין הקישור לפרקים הקודמים, אפשר להוסיף בפרק הקודם קישורית להודעה של הפרק הבאה, ובפרק החדש להוסיף קישורית לפרק הקודם, כך יהיה אפשר לעשות זאת באותו אשכול עצמו ואנשים יוכלו לקרוא ברצף.
בתור פותחת האשכול תוכלי גם לשנות את שמו בכל פעם לפי מספר הפרק והתאריך כך שאנשים יוכלו לשים לב שבא פרק חדש (כך היה נראה לי על פניו, אך אין לי כאן מספיק נסיון)
בהצלחה
תיקון טעות
לפני שכתבתי את עצותי בדקתי האם אפשר לשנות שם אשכול ואכן ראיתי שאפשר, מה שלא ידעתי הוא שלאחר זמן מסויים כבר אי אפשר לשנות לא את שם האשכול ולא את ההודעה, כך שטעיתי ופתרון זה אינו יעיל. (קישורית לפרק הקודם אפשר לשים בהודעה החדשה)
בהצלחה

ח.נוי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
וואו, אני מרפרפת על האשכול ולא מצליחה כל כך לקלוט מי נגד מי, מה הולך.... זה נשמע מעניין מאד, כי גם אני עוסקת גם בכתיבה וגם בתכנות. אני אשמח אם מישהו יהיה מוכן להסביר לאנוכי הקטנה מה מהות הדיון.... כלומר, מה הייתה כוונת המשורר...

שב נא הסופר

משתמש מקצוען
וואו, אני מרפרפת על האשכול ולא מצליחה כל כך לקלוט מי נגד מי, מה הולך.... זה נשמע מעניין מאד, כי גם אני עוסקת גם בכתיבה וגם בתכנות. אני אשמח אם מישהו יהיה מוכן להסביר לאנוכי הקטנה מה מהות הדיון.... כלומר, מה הייתה כוונת המשורר...

לא היתה כל כוונה
פשוט באג שהשתחרר וגרם קצת למהומה

nechamizak

משתמש סופר מקצוען
לבוטית החביבה יש מלבד ידע בתכנות וכתיבה גם אי אלו מושגים בפיזיקה קוונטית, ולכן כנראה הדברים יצאו פה קצת מכלל שליטה ...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה