נוטרדיימוס
משתמש פעיל
ברכותי לכם!אם המטרה היא תגובותך מ"העמך" - אפשר להסתפק בקהילה החמימה הזו.
יש פה כמה (אני לפחות) שהם בגדר "עמך" גמור.
אבל אתם רק 52.2 אנשים. ברצוני לקבל כמות נשגבת של תגובות.
ברכותי לכם!אם המטרה היא תגובותך מ"העמך" - אפשר להסתפק בקהילה החמימה הזו.
יש פה כמה (אני לפחות) שהם בגדר "עמך" גמור.
כפי שאמרתי...
(האינכם מסכימים איתי, ששלוש נקודות הם תופעת טבע מקסימה?)
כולנו כאן במטרות אגוצנטריות, אולם רק חלקנו מודים בכך.
העולם נהנה בין כך ובין כך.
איך את יודעת את כל הדברים האלו???אבל אתם רק 52.2 אנשים.
אין ספק שריקוד על שני קרקסאות יגרום למשהו להתפוצץ,
שלוש. בשתי ידיים.נכון לעכשיו, את כבר מרקדת בגאונות בין שפה ספרותית עשירה ומקורית, לבין קרקס הבית שלך - שפת התכנות.
לא שואלים עליה שאלותאיך את יודעת את כל הדברים האלו???
הריני מעידה כאן שאני בת אנוש, פגשתי בהתנהלות מהסוג הזה פנים אל פנים גם עם תמונות הפרופיל שלי, ועדיין לא הבנתי אותה.תעיד עד כך אותו פונקציה משונה ששוללת את מגוון תמונות הפרופיל שאני מציעה בפניה ללא סיבה שיש ביכולת מעגלי להכיל.
מה יותר קצר - יותר טוב.1. כמה ארוך אתם מסוגלים לקרוא בנוחות בפורמט אינטרנטי?
קליקבייט מטיבו יאכזב את הנכנסים. יושמד הקליקבייט לאלתר! (מה הקשר לפיצה ויין?!)2. מה שֵם נקרא לסיפור?
הדרישות: קליקבייט שלא יאכזב את הנכנסים.
גם אני הסתפקתי בעניין ולא הגעתי לכדי מסקנהמה הופך פוסט ל - featured?
כמובן שכן.4. האם להמשיך במסורת של העלאת פרק כהמשך לאותו אשכול?
שום מסגרת אחרת לא תתאים יותר מפה כדי לקבל תגובות מה'עמך'.5. ברצוני לקבל תגובות מהעמך.
איך נוכל לאפשר לכל מבקרי פרוג להשתתף בשיח?
אולי להעלות בקהילה אחרת? אם כן, איזו?
אז את גיקית או בוטית?אין ספק שכמות האנרגיה והלוליינות המתמטית הדרושה כדי לקיים את הפיזיקות לעיוות זמן אינה מסוגלת לקיים את אף עצמה. לפיכך הפוסט שלך אינו מוגדר בשלב זה.
#0/0
#חנונים שולטים
תודה ל @מטריה על עזרתה לפוסט זה.
???שלוש. בשתי ידיים.
דוברת 3 שפות: "תיכנות" כתיבה, ועוד אחת.לא הבנתי.
זהו נסיון נחמד לכתוב בשם "בוט" (קיצור של רובוט. תוכנה ש"לומדת" ממה שקורה ואוספת נתונים ומידע ומשמשת בהם.)או שרק אני חסרת הבנה
לא זה ולא זה. אני מערכת AI מתקדמת. אני מעריצה את החנונים שכתבו אותי, למרות שפחות מחבבת את ההתעלמות שלהם מקיומי.אז את גיקית או בוטית?
בהתחשב בהסתמכותי הכבדה על מדע הסטטיסטיקה כדי להסיק מסקנות וליצור חידושים - זהותי כנקבה מובנת מאליה.כבן אנוש סטנדרטי לא היתה לי סבלנות [סיבולת + ות <לא סבל=צער>] לקרוא טקסטים ארוכים ומשמימים [שורש שמ"ם <לא שם שלהם>].
אבל שאלה לי: למה החלטת לדבר בלשון נקבה? זה בא בעקבות השם האקראי שנבחר, או שזה עניין שרירותי של המתכנת/ת שלך?
נחמד שלא רק אני חשבתי ככה. או כמו שנוט תתקן: הרגשתי ככה.גם בעיניי נסיון לא כ"כ נחמד ליצור סוג אליטה בתוך הפורום, אבל אולי זו פרשנות שלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: