נכתב ע"י צלמת;2116854:אני מתעניינת לקרוב משפחה שסובל מאוד מלחץ, לא משהו חמור אבל דבר שמעיק עליו ביום יום, כל דבר קטן שלא הולך כשורה מבלבל אותו, הוא רוצה להשתמש בכדורים פשוטים ו טיפות מרגיעות בלי מרשם וכדו'
יש לכם על מה להמליץ????
נכתב ע"י צלמת;2116865:מה זה הטיפול C.B.T? היכן עושים את זה?
ורופא משפחה יכול לעזור? או צריך רופא מומחה?
נכתב ע"י צלמת;2116872:
ויש גם RESCUE - נראה לי שלא מצריך מרשם רופא.
ממכר?? מומלץ?? מסוכן??
נכתב ע"י ינאי;2117226:בפשטות
פסיכולוג, פסיכולוג טוב מטפל במגוון רחב של שיטות, ויכול להתאים לכל אחד מה שעוזר לו אישית!
2-3 פגישות, וזה מאחוריו לגמרי
מרב שלל השיטות שיש היום, נדמה לי ששוכחים את זה..
נכתב ע"י צלמת;2117256:תודה רבה לכל המשיבים והמשיבות.
רק רציתי למקד את הנושא, לא מדובר כמעט בפחדים סוג של פיגועים ולחץ מכל ערבי, המדובר בחוסר רוגע, "בעיקר חברתי" סוג של מה יאמרו ומה יגידו, אבל משהו ברמה חריגה אובססיבי ומעצבן, לכן לא נראה לי שזה קשור לפסיכולוג אלא למשהו מרגיע ומיקל. לא מדובר באדם שמסתכל כל רגע אחורה, אלא הוא כל הזמן בעצבים מה יגידו ובבגלל זה הוא יכול לעשות כל מיני דברים בניגוד לטבעו.
בעיקר הבעייה שאחרי שהוא נכנס להתקפה הוא מאבד את כל כושר השיופוט והריכוז, הח מתחיל לחשוב הרבה דברים לא קשורים וכדו'.
האם כל זה קשור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: