מנסיון? לא רוצה שישרף המכשיר.מתאם פשוט
כמה שקלים בכל טמבור
יודעת מה ההבדל בדגמים?
מנסיון? לא רוצה שישרף המכשיר.מתאם פשוט
כמה שקלים בכל טמבור
קראתימניסיון
תסתכלי פה בהתכתבויות
יש הרבה מידע על ההבדלים בדגמים
S7 יצא מזמן ולא השפיע כל על מחירי הS5.כנראה שירד כי כבר יצא טינקו s7
בדקתי את הענין. לפעמים זה יוצא יותר זול מעמלת ההמרה ולפעמים אותו דבר, שכל אחד יעשה מה שמתחשק לו, זה באמת לא אמור לשנות הרבה.מחיר פצצה
@דני נוימןןן אשמח להבין לגבי התשלום בדולר, משלמים עמלת המרת מטח באשראי?
אז לא עדיף כבר לשלם בשקל מלכתחילה?
הגיע לארץ לפני כמה ימים https://www.googleadservices.com/pa...9-uV3c__AhWI6aQKHaQWDQsQwg8oAHoECAUQCQ&adurl=אני רואה שכותבים פה על טינקו S7 -
האם הוא קיים כבר בארץ? אם כן באיזה חנויות?
וכמובן אשמח לדעת במה הוא יותר טוב מהS5
לא יודע אם יש הבדלים משמעותיים בינו לבין הS5 שמצדיקים את ההפרש במחיר, הכי זול בארץ שאפשר להשיג אותו זה כאן.אני רואה שכותבים פה על טינקו S7 -
האם הוא קיים כבר בארץ? אם כן באיזה חנויות?
וכמובן אשמח לדעת במה הוא יותר טוב מהS5
שזו לא אחריות יבואן רשמי.אני רואה שב KSP כתוב שזה יבואן מקביל - מה זה אומר?
כל עוד הם לא צריכים את הטלפון שלך (השליח מגיע עד הבית ואפשר לעקוב אחרי ההזמנה עם מספר מעקב) אין ענין להביא להם אותו ואם הם יהיו צריכים כבר ייצרו אתך קשר דרך המייל, אין מה לדאוג.@דני נוימןןן קניתי את זה עכשיו אבל לא היה לי איפה להשאיר את נטלפון שלי. יש לך מושג איפה אני עושה את זה?
היה יותר זול מזהנכון להרגע דווקא הדגם האלחוטי (הדגם הידוע) נמכר במחיר סופי של 526 דולר ! (1,899 ש''ח) מותנה בהוספת מוצר קטן לתיקון חישוב המכס כמובן. לא היה מחיר כזה טוב לדגם הזה בשנה האחרונה ! זה בדיוק הזמן לקנות אותו !
לא לשכוח שבמוצרים במחירים האלו זה גם מאד תלוי בשער הדולרהיה יותר זול מזה
חברה שלי קנתה לפני 3 חודשים ושילמה 1800
עדיין זה מחיר מעולה
זה יוצא עכשיונכון להרגע דווקא הדגם האלחוטי (הדגם הידוע) נמכר במחיר סופי של 526 דולר ! (1,899 ש''ח) מותנה בהוספת מוצר קטן לתיקון חישוב המכס כמובן. לא היה מחיר כזה טוב לדגם הזה בשנה האחרונה ! זה בדיוק הזמן לקנות אותו !
כולל המוצר הקטן שאני שמתי ? וואו ! זה רק מראה כמה זה לא יציב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: