סקירה טינקו s5 יש לכם?

דני נוימן

מהמשתמשים המובילים!
כן כולל המוצר

היום בצהריים ניסיתי לראות כמה ייצא זה יצא 1978
כל דקה זה משתנה
מענין... בכל אופן לא נראה לי שזה מה שמשפיע על כדאיות המבצע הזה ;)
כדאי פשוט לקנות ולא לחכות שזה יעלה חזרה למחיר הרגיל שלו כי אז זה כבר לא יהיה הבדל של שלושים שקל אלא של חמש מאות...:D

לייצי

משתמש פעיל
לי אישית יש כרטיס שיורד לי בדולרים אז בכלל לא שילמתי על ההמרה. אבל אם אין, בד"כ הבנק נותן שער יותר טוב לדולר.

• שכוייח!
Reactions: M&C

stk

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מענין... בכל אופן לא נראה לי שזה מה שמשפיע על כדאיות המבצע הזה ;)
כדאי פשוט לקנות ולא לחכות שזה יעלה חזרה למחיר הרגיל שלו כי אז זה כבר לא יהיה הבדל של שלושים שקל אלא של חמש מאות...:D
אני על ההזמנה..
רק לוןדא אם יש לי בעיות איפה בארץ אני מממשת את האחריות?
תודה

דני נוימן

מהמשתמשים המובילים!
אני על ההזמנה..
רק לוןדא אם יש לי בעיות איפה בארץ אני מממשת את האחריות?
תודה
בגלל שאני לא מכיר מישהו שהגיע למצב שהוא היה צריך לממש את האחריות עם המוצר הזה אבל יש לי ניסיון עם הרבה מוצרים באמזון אני יכול להגיד לך שבדרך כלל זה אחד מ2 האופציות: או שלחברה היצרנית יש מרכז שירות ותמיכה בארץ שצריך לגשת לשם כדי לממש את האחריות או שמגיע שליח של אמזון עד הבית ואוסף אותו לתיקון בארץ או בחו''ל.
בדברים האלה זה תלוי בסוג המוצר לכאורה במוצר כזה האחריות תמומש בארץ אבל אני לא יכול להבטיח את זה... בכל אופן יש אחריות שנתיים על המוצר, לי זה פחות משנה איך מממשים אותה כי אני יודע שאם יקרה משהו יהיה איך לממש אותה ולא משנה איך....

• תודה
Reactions: stk

צדיקה

משתמש רשום
נכון להרגע דווקא הדגם האלחוטי (הדגם הידוע) נמכר במחיר סופי של 526 דולר ! (1,899 ש''ח) מותנה בהוספת מוצר קטן לתיקון חישוב המכס כמובן. לא היה מחיר כזה טוב לדגם הזה בשנה האחרונה ! זה בדיוק הזמן לקנות אותו !

בעצם למה לא להוסיף את המוצר הזה בתור המוצר הקטן?
אני לא מתמצאת אבל נראה לי שזה קצת יותר זול

תמר ידעי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

תמר ידעי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה