כן כולל המוצרכולל המוצר הקטן שאני שמתי ? וואו ! זה רק מראה כמה זה לא יציב...
היום בצהריים ניסיתי לראות כמה ייצא זה יצא 1978
כל דקה זה משתנה
כן כולל המוצרכולל המוצר הקטן שאני שמתי ? וואו ! זה רק מראה כמה זה לא יציב...
מענין... בכל אופן לא נראה לי שזה מה שמשפיע על כדאיות המבצע הזהכן כולל המוצר
היום בצהריים ניסיתי לראות כמה ייצא זה יצא 1978
כל דקה זה משתנה
שימי לב שלוקחים לך יחסית יקר על ההמרה. זה ההפרש במחיר. אני שילמתי בדולרים יצא לי 1888
מה המשמעות של תשלום בדולר ?שימי לב שלוקחים לך יחסית יקר על ההמרה. זה ההפרש במחיר. אני שילמתי בדולרים יצא לי 1888
אני על ההזמנה..מענין... בכל אופן לא נראה לי שזה מה שמשפיע על כדאיות המבצע הזה
כדאי פשוט לקנות ולא לחכות שזה יעלה חזרה למחיר הרגיל שלו כי אז זה כבר לא יהיה הבדל של שלושים שקל אלא של חמש מאות...
בגלל שאני לא מכיר מישהו שהגיע למצב שהוא היה צריך לממש את האחריות עם המוצר הזה אבל יש לי ניסיון עם הרבה מוצרים באמזון אני יכול להגיד לך שבדרך כלל זה אחד מ2 האופציות: או שלחברה היצרנית יש מרכז שירות ותמיכה בארץ שצריך לגשת לשם כדי לממש את האחריות או שמגיע שליח של אמזון עד הבית ואוסף אותו לתיקון בארץ או בחו''ל.אני על ההזמנה..
רק לוןדא אם יש לי בעיות איפה בארץ אני מממשת את האחריות?
תודה
נכון להרגע דווקא הדגם האלחוטי (הדגם הידוע) נמכר במחיר סופי של 526 דולר ! (1,899 ש''ח) מותנה בהוספת מוצר קטן לתיקון חישוב המכס כמובן. לא היה מחיר כזה טוב לדגם הזה בשנה האחרונה ! זה בדיוק הזמן לקנות אותו !
מעולה!בעצם למה לא להוסיף את המוצר הזה בתור המוצר הקטן?
אני לא מתמצאת אבל נראה לי שזה קצת יותר זול
יותר זולבעצם למה לא להוסיף את המוצר הזה בתור המוצר הקטן?
יכול להיות... נתתי דוגמא, יש עוד אלפי אפשרויות...בעצם למה לא להוסיף את המוצר הזה בתור המוצר הקטן?
על הS7 אין כרגע על הS5 אין לי מושג אבל לדעתי כדאי להזמין עכשיו כי מבין כל המבצעים שהיה עליו עד היום זה בהחלט אחד מהמחירים הכי זולים שיש..ידוע עד מתי יש מבצע באמזון?
הוראות בעברית לטינקו לכל המעונינים.יש למישהו הוראות בעברית לטינקו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: