שנה אחריות במקום שנתיים.תודה, אשמח להתעדכן במבצע
מה זה אומר יבואן מקביל מה החסרון?
שנה אחריות במקום שנתיים.תודה, אשמח להתעדכן במבצע
מה זה אומר יבואן מקביל מה החסרון?
בארץ עולה 3100הם לדגם s7 יש איזה הנח באמזון, כמה יוצא שם?
יש מרוצים מזה ויש מרוצים מזה. הבנתי שהטינקו מגיע לפינות והבובוט פחות טוב בזה ולכן כולם קונים את הטינקו ובכלל עכשיו שאפשר להשיג את הטינקו במחיר של בובוט אז למה לא ?ראיתי הרבה סקירות באינטרנט ונראה שהבובוט לא נופל מהטינקו ובפעמים אף טוב יותר
מישהו יודע לומר מה עדיף? התבלבלתי כבר
לא ממש...אפשר להשיג את הטינקו במחיר של בובוט אז למה לא ?
את זה (הדגם המבוקש)? או מהדגמים היותר פשוטים ?לא ממש...
הבובוט עלה לי 1300 ש"ח.
זה. בערב פסח השנהאת זה (הדגם המבוקש)? או מהדגמים היותר פשוטים ?
נו נו... מבצעים של ערב פסח, לא קורה כל יום.זה. בערב פסח השנה
היו כאן כמה שקנו את זה בעוד יותר זולנו נו... מבצעים של ערב פסח, לא קורה כל יום.
לאיזה שואב ?איפה אפשר לקנות חומר ניקוי ללא קצף בזול?
זה לא משנה לאיזה שואב,לאיזה שואב ?
כן אבל יש חומרים של חברה אחת שלא כדאי להכניס לשואב של חברה אחרת...זה לא משנה לאיזה שואב,
כל השואבים שוטפים צריכים חומר ניקוי ללא קצף
למה?כן אבל יש חומרים של חברה אחת שלא כדאי להכניס לשואב של חברה אחרת...
אני משתמשת בחומר של בובוט לטינקו..כן אבל יש חומרים של חברה אחת שלא כדאי להכניס לשואב של חברה אחרת...
מה ההבדל בין הPRO 2" לדגם ששלחת קישור ? כרגע באמזון זה הבדל ענק במחיר, הרגיל 369$ והפרו 2 599$?יש מרוצים מזה ויש מרוצים מזה. הבנתי שהטינקו מגיע לפינות והבובוט פחות טוב בזה ולכן כולם קונים את הטינקו ובכלל עכשיו שאפשר להשיג את הטינקו במחיר של בובוט אז למה לא ?
לי יש בובוט אבל לדעתי זה לא משנהאני משתמשת בחומר של בובוט לטינקו..
יש מצב שזה לא טוב?
בהוראות כתוב לא להשתמש בחומרים מקציפים ותו לא..
הרגיל זה הדגם המבוקש ועליו יש מבצע עכשיו דגם הPRO לא משתלם ולא שווה בכלל את ההפרש במחיר (גם כשאין מבצע על הרגיל זה הפרש של 100 דולר)מה ההבדל בין הPRO 2" לדגם ששלחת קישור ? כרגע באמזון זה הבדל ענק במחיר, הרגיל 369$ והפרו 2 599$?
הבובוט מאד שימושי לנו בימות החורף, מיד אחרי שנכנסים עם העגלה עוברים על המסלול שלה.מעניין אותי האם הטינקו יכול לנקות רצפה עם חול בבית, כמו בחורף לדוג',
למישהו יש ניסיון עם זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: