טעות. חשבתי שמדובר במוכר אחר בדקתי שוב ומדובר גם בחנות הרשמית של טינקו אך בדגם קצת שונה (חוטי) כמו ש @ספירלה הזכיר.מה זה אומר חנות מקבילה ?
הקופון הכי טוב שהיה אי פעם הוא של 100$ לא יודע אם זה יחזור שוב וגם לא יודע אם זה שווה את ההבדל של עוד 20$ במחיר...איך יצא לך כ"כ זול? היה קופון הנחה? כרגע יש 80$ השאלה אם שווה לחכות עוד
לא היה פעם 120?הקופון הכי טוב שהיה אי פעם הוא של 100$ לא יודע אם זה יחזור שוב וגם לא יודע אם זה שווה את ההבדל של עוד 20$ במחיר...
יכול להיות... לא מה שידוע לי...לא היה פעם 120?
שאלתי אותם הכי זול שהם יכולים לתת זה 2550תודה.
אני רוצה דווקא במחסני חשמל
לכן שואלת
איזה בובוט? יש לך קישור,?
היי
למי שיש את הS5 הרגיל
הוא מגיע לכל הפינות?( באתרים שמוכרים תוב שמגיע לפינות מצד שני ראיתי תמונה שרשום שיש רווח של 1 ס"מ, התבלבלתי לגמרי )
בצד ימין מגיע עד הסוף. בצד שמאל לא
בעניין הזה אין הבדל בין הרגיל לקומבו
יש תקופות שהמחיר בKSP יורד גם ל1,400!!!לא שיווקי לא כלום, פשוט נהנת כבר כמה חודשים.KSP
מעל 68,000 מוצרים: מחשבים סלולר, בשמים, למטבח, למשרד טיפוח, פארם, צעצועים, נעלים ומיזוגksp.co.il
יש הרבה שקנו, גם באשכול הזה, שממליצים.
נכון בBLACK FRIDAY שילמתי בסביבות 1350 כלל 15 בקבוקי חומריש תקופות שהמחיר בKSP יורד גם ל1,400!!!
מה כן אין בו שיש בטינקו?לא שיווקי לא כלום, פשוט נהנת כבר כמה חודשים.KSP
מעל 68,000 מוצרים: מחשבים סלולר, בשמים, למטבח, למשרד טיפוח, פארם, צעצועים, נעלים ומיזוגksp.co.il
יש הרבה שקנו, גם באשכול הזה, שממליצים.
אין לו מברשת פתוחה מהצד,מה כן אין בו שיש בטינקו?
או שמשלמים רק על המותג
???השאלה הקריטית שלי:
חדר שירותים קטן (רוחב מטר) והאסלה תלויה
האם יכול לנקות שם טוב?
(זה המקום שאני הכי רוצה בשבילו שטיפה יומיומית...)
השאלה הקריטית שלי:
חדר שירותים קטן (רוחב מטר) והאסלה תלויה
האם יכול לנקות שם טוב?
(זה המקום שאני הכי רוצה בשבילו שטיפה יומיומית...)
גם אנחנו מחכים לתשובה
מה השאלה?גם אנחנו מחכים לתשובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: