ואם אקלף את הקליפה החומה? אז צריך להשרות עם מים חמים ואז גם אם אנגב זה לא יהיה מספיק יבש לקמח?אפשר לטחון שקדים דק דק
זה לא יהיה כמו קמח שקדים ממש משתי סיבות:
1. טחינה ביתית לא תניב את העדינות של הטחינה הדקה של קמח שקדים שנטחן במפעל
2. זה יהיה טחון עם הקליפות החומות הדקות שעל השקדים מה שמכביד עליו, משנה את צבעו לחום כהה, ומשנה קצת את הטעם.
אבל באין ברירה זה עדיף מכלום
עוד משהו,
במתכון של עוגה אין מים, אמרת שאשים סודה במקום מים?
אלא אם כן יש לך מתכון לוופל בלגי בלי קמח תפו"א ויש בזה מים?
אולי יש לך רעיון איך אפשר לעשות את זה?
אני רוצה לעשות עם תבנית סיליקון של וופל בלגי.
תודהההה