קינוחים מוס שוקולד מפתיע!

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי לשבת עם חלב שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז - במקום מים, יצא ליגה!
(אחרי שניסיתי בשבוע שעבר עם המים והקהל לא התחבר)
ניסיתי להקפיא ויצא במרקם טעים עוד יותר.
@java תודה על המתכון!
 

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מעלה השערה,
יתכן שהסימן השוקולד שינה מרקם ואחרי קרור יתייצב-
כאשר הנוזל הופך להיות מבריק מאד

(ניסיתי פעמיים אחד נכשל אחד הצליח מאד)
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אז זה מתכון מ2 מרכיבים והכנה פשוטה ממש. העבודה בפועל היא אולי חצי דקה, משם הבלנדר והמקרר ממשיכים.

רכיבים:
100 גר׳ שוקולד
ו- 150 מ״ל מים!
אחרי שזה נהפך למרקם חלק -זה נוזלי או מוצק?
אשמח לשמוע באיזה עוד טעמים עשית את זה ואם יש לך תמונה?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אחרי שזה נהפך למרקם חלק -זה נוזלי או מוצק?
בין לבין.
קצת יותר עבה מנוזל מוחלט.
אשמח לשמוע באיזה עוד טעמים עשית את זה ואם יש לך תמונה?
קפה יצא מאוד מוצלח, וגם חלב שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז.
כשמוסיפים טעם באופן כללי אני ממליצה לערבב את הטעם עם המים דבר ראשון, ורק אחר כך לערבב עם שוקולד.
כל מי שניסה להוסיף מים חמים לקפה אחרי שהוא כבר מוכן - יכול להבחין בהבדל בטעם.
 

אבה שץ

משתמש חדש
שלום יש למישהו רעיון לעוגת ראוה (הקשורה לסיפור רבי חנינא בן דוסא בתרנגולים הביצים והעיזים)
או כל רעיון אוכל אחר משהו בצורת חרובים או בסגנון
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה