קינוחים טופי קרמל שלא מצליח

יחשבאף

משתמש מקצוען
היי,

זאת לא הפעם הראשונה שאני מנסה ולא מצליח לי ומנסה להבין למה.
המתכון הוא:
200 גרם סוכר
100 גרם ריצ'
חצי כפית מלח
50 גרם נטורינה.
קרמלתי את הסוכר ויצא מעולה.
ברגע שאני מוסיפה את הריצ' כנראה משהו לא נכון.
כי מתחיל להתגבש לי באמצע מרקם של טופי כזה ומסביב נשאר נוזלי...
מה אני עושה לא נכון?
אני מערבבת מיד, עובדת כמו כל הסרטונים שראיתי באינטרנט ועדיין לא מצליח לי.
מה יכולה להיות הבעיה?
 

Amsterdam

משתמש רשום
איזו משקיענית

את מרתיחה את הריץ' קודם?
במתכון שיש לי ,צריך להכניס אותו רותח לסוכר.

ולא להשתמש בכף מברזל , אני הכי אוהבת את הסיליקון . ככה הכי פחות נדבק.
 

יחשבאף

משתמש מקצוען
יש תקנה לזה???
לפני שעה בערך הכנתי, ובאמצע יש גוש דביק ומסביבו נוזלי יחסית
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הריצ צריך להיות חמים
ואחרי שמוסיפים אותו לסוכר להמשיך לערבב על אש נמוכה הרבה זמן, הגושים נמסים ונהיה מרקם חלק.
אם בסוף נשארו גושים קטנטנים מומלץ לסנן.
 

יחשבאף

משתמש מקצוען
הריצ צריך להיות חמים
ואחרי שמוסיפים אותו לסוכר להמשיך לערבב על אש נמוכה הרבה זמן, הגושים נמסים ונהיה מרקם חלק.
אם בסוף נשארו גושים קטנטנים מומלץ לסנן.
תודה!
האם משנה באיזה שלב מוסיפים את הנטורינה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה