היי,
זאת לא הפעם הראשונה שאני מנסה ולא מצליח לי ומנסה להבין למה.
המתכון הוא:
200 גרם סוכר
100 גרם ריצ'
חצי כפית מלח
50 גרם נטורינה.
קרמלתי את הסוכר ויצא מעולה.
ברגע שאני מוסיפה את הריצ' כנראה משהו לא נכון.
כי מתחיל להתגבש לי באמצע מרקם של טופי כזה ומסביב נשאר נוזלי...
מה אני עושה לא נכון?
אני מערבבת מיד, עובדת כמו כל הסרטונים שראיתי באינטרנט ועדיין לא מצליח לי.
מה יכולה להיות הבעיה?
זאת לא הפעם הראשונה שאני מנסה ולא מצליח לי ומנסה להבין למה.
המתכון הוא:
200 גרם סוכר
100 גרם ריצ'
חצי כפית מלח
50 גרם נטורינה.
קרמלתי את הסוכר ויצא מעולה.
ברגע שאני מוסיפה את הריצ' כנראה משהו לא נכון.
כי מתחיל להתגבש לי באמצע מרקם של טופי כזה ומסביב נשאר נוזלי...
מה אני עושה לא נכון?
אני מערבבת מיד, עובדת כמו כל הסרטונים שראיתי באינטרנט ועדיין לא מצליח לי.
מה יכולה להיות הבעיה?