איפה זה נמדר? ואיזה שטח מעובד אתה מתכוון?אכן, נוף מהמם.
רמה ח' תקלקל בעיקר למי שגר יותר בתחילת האחים. לדעתי, בנמדר, הנוף הנשקף הוא בכמה וכמה רמות יפות יותר. אין להם את השטח המעובד מצד ימין.
איפה זה נמדר? ואיזה שטח מעובד אתה מתכוון?אכן, נוף מהמם.
רמה ח' תקלקל בעיקר למי שגר יותר בתחילת האחים. לדעתי, בנמדר, הנוף הנשקף הוא בכמה וכמה רמות יפות יותר. אין להם את השטח המעובד מצד ימין.
אתה צודק ביחס לנווה עמים.אם אני מבין טוב מזוית של התמונה שלך שזה הכיכר של כביש 10/375
אז אין שום תכנית שאמורה להיות מולך
לא ה-2 ולא רמה ח
אבל שולי ה' 1 כן אמור להיות מוליאם אני מבין טוב מזוית של התמונה שלך שזה הכיכר של כביש 10/375
אז אין שום תכנית שאמורה להיות מולך
לא ה-2 ולא רמה ח
מה זה? איפה זה?ולמי הנוף הזה יקלקל?
צפה בקובץ המצורף 1682909
נמדר זה בתחילת רחוב האחים.איפה זה נמדר? ואיזה שטח מעובד אתה מתכוון?
נוף כזה בעני הוא מרחיב נשימה, אבל זה כבר ענין של טעםולמי הנוף הזה יקלקל?
צפה בקובץ המצורף 1682909
לארגוני הירוקים ולחיות הבר.
כביש 39 העתידימה זה? איפה זה?
דווקא יפה...
הוא אשר אמרתי.אבל שולי ה' 1 כן אמור להיות מולי
בנוגע לאופק שלי, יש גם את שולי ה-1.
שולי ה1 מסתיים באופק שלך, עיקרו בהתחלה לכיוון כביש 10 ובכל מקרה אי אפשר עדין לדעת כלום על התכנית הזאתאבל שולי ה' 1 כן אמור להיות מולי
מהנוף היפהפה הזה, ייהנו תושבי שכונת השוטרים
הסבר יותר מדויק?מהנוף היפהפה הזה, ייהנו תושבי שכונת השוטרים
חלק ממנה ממוקם מתחת נווה עמים.
החלקים הצהובים בתשריט.
הסבר יותר מדויק?
אולי שירטוט על מפה?
אני מקווה שאתה צודק ואני טועה. אבל לפי מה שידוע לי, הדירות שם כבר נמכרו. כך שמעתי מאחד השכנים שלי, שטען שהוא רכש שם דירה.לגבי שכונת השוטרים , לציבור הכללי , גם זה ירד מהפרק , מפי עסקנים בכירים בעירייה , רק השם נשאר , כמו שנשאר השם נווה שמיר , מה שלא תואם בכלל את המציאות , ומה שגם בהסתדרות קרנות השוטרים , בכלל לא יודעים מכזה תוכנית בכלל לעתיד. ( יהיה שם בנייה , יש תב"ע , אבל לציבור הרחב , ולא לשוטרים דווקא )
לאחמ"כ בוצע שינוי תב"ע כדי לאפשר את הבניה למגורים בשטחים הללו.ולהבנתך, קיימת אופציה חוקית לקחת שטח ציבורי עם ייעוד מוגדר, ולהקצות אותו לכוחות הביטחון?
לא נדרש שינוי תב"ע בשביל דבר כזה?
ממידע המופק כיום מעיריית בית שמש, זה מוגדר כקרקע ציבורית.
אולי אפשר לצאת כאן עם תחקיר קטן.
זה עדיין לא בגדר תב"ע.שולי רמה ה' על כל תוכניותיו , יקח עוד המון זמן עד שרדו לשטח בכלל , כי זה עדיין רק בתב"ע אפוף מסתורין כזה ,
כל עוד שאין תב"ע, אין מה להוציא לשיווק, וממילא, אין ליזמים במה להתעניין.ושום יזם/קבלן בנתיים לא רכש / התעניין בכלל על השטח הזה ,
גם אני מצטרף. לבריאות.כך או כך בכל אופן יש עוד הרבה זמן עד שיתיחילו בכלל לבנות שם , ובנתיים אפשר להינות מהנוף הנשקף.
זה לא בתבע בכלל זה בתכנון ראשוני לגמרי של רמי עוד לא הגיע למנהל התכנוןשולי רמה ה' על כל תוכניותיו , יקח עוד המון זמן עד שרדו לשטח בכלל , כי זה עדיין רק בתב"ע אפוף מסתורין כזה , ושום יזם/קבלן בנתיים לא רכש / התעניין בכלל על השטח הזה , ומה שגם עדיין אין עוד תוכניות ברורות לגבי גובה ומיקומי הבנייה. - כך או כך בכל אופן יש עוד הרבה זמן עד שיתיחילו בכלל לבנות שם , ובנתיים אפשר להינות מהנוף הנשקף.
1. מה זה כביש 10? אני לא רואה במפה. אני רואה רק 3855רמה ח' מעבר לכביש 10 ירדה מהפרק באופן כליל ונחרץ - בשם סגרה"ע (ממונה תיק ההנדסה) שמעון גולדברג.
היינו הך.....1. מה זה כביש 10? אני לא רואה במפה. אני רואה רק 3855
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: