מי שחשוב לו נוף זה כנראה רק קומה גבוהה. כנראה שאי אפשר לרצות גם קומה נוחה וגם נוף בלי שיחסמו אותו יום אחדזמן טוב להזכיר את מה שרלוונטי תמיד
מי שחשוב לו נוף זה כנראה רק קומה גבוהה. כנראה שאי אפשר לרצות גם קומה נוחה וגם נוף בלי שיחסמו אותו יום אחדזמן טוב להזכיר את מה שרלוונטי תמיד
בגלל הטיפוגרפיה של המקום למרות שאני קומה נמוכה עדיין לדעתי זה מספיק גבוה. רק רוצה להיות רגוע...מי שחשוב לו נוף זה כנראה רק קומה גבוהה. כנראה שאי אפשר לרצות גם קומה נוחה וגם נוף בלי שיחסמו אותו יום אחד
אין קישור מדוייק לתוכנית הזו.איך הגעת למידע הזה? יש לך קישור בבקשה?
כיום, כל מיש מתגורר ברחוב האחים לכיוון כביש 10, נהנה מנוף מטריף וירוק למרחק.מי שחשוב לו נוף זה כנראה רק קומה גבוהה. כנראה שאי אפשר לרצות גם קומה נוחה וגם נוף בלי שיחסמו אותו יום אחד
שכונה ח' היא לכאורה ממש נמוכה. היא יכולה אולי ואולי להפריע למי שגר על הכביש של האחים. פחות למי שגר ברועי קליין.כיום, כל מיש מתגורר ברחוב האחים לכיוון כביש 10, נהנה מנוף מטריף וירוק למרחק.
בכל מקרה, הירוק הנפלא הזה אמור להתעמם, עם הבניה של רמה ח'.
צפה בקובץ המצורף 1682888
לא דברתי על חסימה, אלא על הנוף היפה שיפנה את מקומו לאיזור בנוי.שכונה ח' היא לכאורה ממש נמוכה. היא יכולה אולי ואולי להפריע למי שגר על הכביש של האחים. פחות למי שגר ברועי קליין.
הוא סך הכל דיבר על הירוק הירוק שיתעמםשכונה ח' היא לכאורה ממש נמוכה. היא יכולה אולי ואולי להפריע למי שגר על הכביש של האחים. פחות למי שגר ברועי קליין.
וזה בהחלט יפריע לכולםבכל מקרה, הירוק הנפלא הזה אמור להתעמם, עם הבניה של רמה ח'.
אין מקום שיש יותר פרטים?אין קישור מדוייק לתוכנית הזו.
כנס לקישור המצורף, והכנס בשם הישוב את בית שמש, ותראה את כל התוכניות בתכנון בעיר.
טוב, זה כבר עניין של טעם. עקרונית בשווי דירה נוף מעורב נחשב יותר... (מנסה לנחם את עצמי...)לא דברתי על חסימה, אלא על הנוף היפה שיפנה את מקומו לאיזור בנוי.
אני גר בעורף ואני לא חסום (-מעל הקבר) ואני גר בקומה נמוכה (מקליין, מהאחים זה באמת יוצא גבוה)מי שגר בעורף של רועי קליין נהנה רק מהנוף של הבניינים ברחוב האחים, אלא אם כן הוא גר בקומה ממש גבוהה.
מדובר בצרור של תוכניות עתידיות. כלומר, האדריכלים במשרד השיכון עסוקים בתכנון של שכונות עתידיות, והתוכניות הללו הם חלק מהם.אין מקום שיש יותר פרטים?
מעניין! כשבאתי לבחור דירה שאלתי אם יש תוכניות עתידיות, אמרו לי שלא. אבל הם לא באמת אמורים לדעת תוכניות מסוג כזה.מישהו פעם אמר לי בשם שמעון גולדברג שהתוכנית הזו ירדה משולחן התכנון בגלל התנגדות של הירוקים.
צודק. שכחתי את שני הבניינים באופק שלי שפתוחים לכביש 10.אני גר בעורף ואני לא חסום (-מעל הקבר) ואני גר בקומה נמוכה (מקליין, מהאחים זה באמת יוצא גבוה)
כיום מדובר בנוף מטריף. זה ירוק ברמות הזויות.טוב, זה כבר עניין של טעם. עקרונית בשווי דירה נוף מעורב נחשב יותר... (מנסה לנחם את עצמי...)
לפני כמה שנים בחרת דירה?מעניין! כשבאתי לבחור דירה שאלתי אם יש תוכניות עתידיות, אמרו לי שלא. אבל הם לא באמת אמורים לדעת תוכניות מסוג כזה.
הגיוני שעדיין יהיה נוף אבל עדיין זה כבר לא ירגיש כמו צימרבגלל הטיפוגרפיה של המקום למרות שאני קומה נמוכה עדיין לדעתי זה מספיק גבוה. רק רוצה להיות רגוע...
שאלתי - את מי?מעניין! כשבאתי לבחור דירה שאלתי אם יש תוכניות עתידיות, אמרו לי שלא. אבל הם לא באמת אמורים לדעת תוכניות מסוג כזה.
זה עדיין לא יהיה חתיכה של נוף בין בניינים... כרגע עיקר הנוף הוא האופק ופחות המשטח למטה אבל ברור שאתה צודק.צודק. שכחתי את שני הבניינים באופק שלי שפתוחים לכביש 10.
כיום מדובר בנוף מטריף. זה ירוק ברמות הזויות.
אישית, אני נהנה מפיסת נוף שמציצה בין הבניינים, אבל יצא לי להיות פעם בדירה ברחוב האחים בקומה חמישית. הנשימה שלי נעתקה מעוצמת היופי של הבריאה.
את נציגי הקבלן. לא היה לו עניין לשקר עלי, אם אני לא הייתי לוקח את הדירה אחרים היו לוקחים...שאלתי - את מי?
את נציגי הקבלן? ממתי מאמינים לקבלן
אנשי שיווק לא רק מתרגלים את עצמם כדי לשכנע אותך לקנות, אלא גם כדי לשכנע את עצמם למכור לאחרים, כך שנבחר, עדיין צודקאת נציגי הקבלן. לא היה לו עניין לשקר עלי, אם אני לא הייתי לוקח את הדירה אחרים היו לוקחים...
אכן, נוף מהמם.זה עדיין לא יהיה חתיכה של נוף בין בניינים... כרגע עיקר הנוף הוא האופק ופחות המשטח למטה אבל ברור שאתה צודק.
מצורפת תמונה...
צפה בקובץ המצורף 1682904
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: