זאת שאלה מעניינת שחשבתי עליה ואין עליה בהכרח תשובה ברורה: האם קבלן יכול לטעון נכון שאיחרתי במועד אבל את התקופה הזו א"א לקחת בחשבון וגם אם אצטרך לפצות על התקופה הזו אני פטור ורק מאלול עד סוף תשרי אני יהיה חייב.לרוכשים בסוהו על הפארק דרך מחיר למשתכן לפי הידוע לי לכולם הוא היה צריך למסור מפתחות כבר באלול וא"כ הוא אינו יכול לטעון כלום כיוון שהמלחמה הגיעה אחרי שכבר איחר
בהצלחה רבה!ימים אלו אנו מציינים 5 שנים מאז שזכינו בהגרלה, וכידוע שאפי' כנס זוכים עדיין לא התקיים.
לאחר בירור מעמיק, הדרך הטובה ביותר להשפיע כרגע (כמובן, בבחינת 'השתדלות' בלבד), היא הגשת תלונות למבקר המדינה. - ככל שיהיו יותר מתלוננים, הסיכוי יותר גבוה לטיפול רציני ומהיר בפניה.
עדיף להגיש את התלונה באופן מקוון בקישור הזה, ואפשר גם במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> כמו שמפורט במודעה.
חשוב מאוד: הגשת התלונה הינה פשוטה מאוד ולא מצריכה יותר מהשקעה של כמה דקות שיכולות לחסוך המון כאב ראש וציפייה.
מי שמתאפשר לו עדיף ששני בני הזוג יגישו את התלונה כ"א בנפרד, כך יהיו יותר תלונות על אותו ענין.
כדאי ורצוי מאוד שזוכי 2 ההגרלות יגישו את התלונה, גם זוכי 989 שכמעט הוזמנו לבחירת דירה... - כרגע גורל 2 ההגרלות כרוך זה בזה.
דוגמה לתלונה שהוגשה בעבר למבקר - לא לעשות העתק הדבק, כי חלק מהפרטים לא רלוונטים, לקחת רק את הרעיון, התלונה הינה על רמ"י ועל משרד השיכון:
נ.ב. מי שיכול שיעדכן במייל חוזר שהגיש תלונה, שנדע להתכונן להמשך.
נ.ב.2 אם ידוע לכם על זוכים בהגרלות 989 996 שעדיין לא הצטרפו לקבוצה, אשמח שתפנו אותם למייל זה, לתועלת של כולנו.
בשורות טובות והצלחה בכל הענינים.
זאת שאלה מעניינת שחשבתי עליה ואין עליה בהכרח תשובה ברורה: האם קבלן יכול לטעון נכון שאיחרתי במועד אבל את התקופה הזו א"א לקחת בחשבון וגם אם אצטרך לפצות על התקופה הזו אני פטור ורק מאלול עד סוף תשרי אני יהיה חייב.
ובמקרה המדובר מכיוון שיש 60 יום לאיחור ללא פיצוי הוא בכלל מכוסה...
למה?גם אם יש 60 יום, כלל לא בטוח שהוא מכוסה.
גם אם יש 60 יום, כלל לא בטוח שהוא מכוסה.
למה?
אתה מכיר אישית עורכי דין שאומרים כך?קודם כל יש עורכי דינים שטוענים כך
ויש בזה גם הגיון כי אם לא מה המשמעות של התאריך המקורי ?
להלן העתק מחוק המכרקודם כל יש עורכי דינים שטוענים כך
ויש בזה גם הגיון כי אם לא מה המשמעות של התאריך המקורי ?
ו @ה' אוהב אותךיש עורכי דינים כאלה שטוענים כך למרות מה שהבאת כאן
ויש היגיון בזה כי במצב רגיל מותר הוא יכול לאחר 60 יום
אבל לדוג' אם הוא עבר את ימי הגרייס והוא מתחיל לשלם פיצויים אז לפי החוק אמור לשלם מתאריך המסירה
כי בעצם התאריך המקורי הוא מה שכתוב בחוזה וכשהוא מאחר 60 יום הוא כבר לוקח סיכון
כי אלמלא כן בא נגדיר בחוק שאין דבר כזה 60 ימים וכל קבלן יוסיף להערכה שלו אפי' 100 ימים נוספים ונגמור עם כל השאלות הללו כי בין כה וכה אין לזה משמעות ?
אלא מה זה לא ממש ככה שזה לא נקרא איחור
זה החוק המפורש! על זה אין וויכוח! פחות חשוב אם אתה מסכים או לא...א"כ למה לסרבל את העניין ככה ?
זה פשוט בדיחה תאריך המסירה !
מה העניין לכתוב תאריך ולהוסיף 60 יום, בשביל ההרגשה ?
לא נראה לי !
אני מבין שברגע שעבר תאריך המסירה הוא כבר בצרות
על ההיגיון שלי ועל ההיגיון של החוק זכותך לחלוק ואולי אתה צודק אבל מה לעשות זה החוק שחור על גבי לבן אין כאן מקום לוויכוח בכלל! במקרה רגיל שקבלן איחר 59 יום הוא לא חייב שקל ולא יכול להיות שיש מישהו שמתווכח על זה!כשקבלן משער הוא מוסיף לעצמו כמה שיותר בשביל לא לאחר
ובשקט בשקט לא ה 60 יום גורם לו להרגיש רגוע ושלו לכתוב צפי מדויק לפי סרגל
ואם רק אני אומר את זה מילא
אבל צא ולמד מכמה עו"ד מפולפלים שטוענים כך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: