למישהו יש עדכונים לגבי האכלוס בסוהו? מתי סוף סוף אמורים לקבל מפתחות?
מעניין האם בעקבות איכלוס 3 הבניינים מחירי השכירות בשכונה (ואולי גם בשאר השכונות) ירדו מעט, או שזה לא מספיק היצע.בשקט בשקט, בלי שאף אחד סיפר לנו שזה קורה...
7 דיירים כבר קבלו מפתחות בסוהו על הפארק.
אחד מהם כבר שהה בשבת בשכונה, וחלק איתנו רשמים.
לדבריו, תהלה לא-ל, כל שבעת הדיירים הינם חרדים למהדרין, וכולם יבואו להתגורר בדירותיהם.
@בית שמשניק לתשומת ליבך
כבר קבלתם מפתח?גם אנחנו חרדים ומתכוונים לבא ולגור בסוהו על הפארק
לא חסרות דירות ריקות בשכונה.מעניין האם בעקבות איכלוס 3 הבניינים מחירי השכירות בשכונה (ואולי גם בשאר השכונות) ירדו מעט, או שזה לא מספיק היצע.
לא חסרות דירות ריקות בשכונה.
המחירים הגבוהים הם בגלל השוכרים שמוכנים לשלם, ולא בגלל עודף ביקוש.
חסרות מאד. וגם מה שיש כמעט הכל תיווך , הלוואי וזה יוריד מחירים וגם שיהיה יותר היצעלא חסרות דירות ריקות בשכונה.
וגמן וירט' רוית'
מיכאל פטרמן - משרד עורכי דין
עו''ד אהוד פורת
אמרו שמרבית הסיכויים שיד הקבלן על התחתונה במצב כזה למרות חוק המכר והחוזה המפורש כביכול לטובת הקבלן
לגבי פסיקות אני צריך לחפש שוב
מכיוון שמדובר בעדות שמיעה קשה לדעת מה בדיוק הם אמרו ועל מה בדיוק הם אמרו זאת.
א"א לדעת האם הטעות היא בהבנה שלי אותך או שלך אותי או שלך אותם.
מה שלכאורה ברור שאין שום אפשרות בעולם לתבוע קבלן שעומד בחוק המכר שבו כתוב מפורש שיש לקבלן 60 יום נוספים לאיחור ללא תשלום.
אני יותר מאשמח לטעות ויותר מאשמח שתביא מקור ברור כדי שאוכל להשתמש בזה ג"כ.
לא,כבר קבלתם מפתח?
כשזה יהיה רלוונטי עבורי אפנה אפילו אם יהיה רק אחוז אחד שזה יעזור לי. אבל לדעתי זה עלול לטעת תקוות שווא לאנשים כאן בפורום. לומר שמרבית הסיכויים שיד הקבלן על התחתונה כשיש חוק מפורש זה קצת מגוחך, גם אם מצאו איזו פירצה או איזה פטנט זה עדיין לא מרבית הסיכויים אלא אולי אפשרות נמוכה. יותר הגיוני שהמקרה שודבר שם הוא מאד מאד ספציפי ולכן א"א ללמוד ממנותוכל פשוט לפנות לעו"ד הללו ולשאול מה שאתה רוצה
למה ששוכרים יסכימו לשלם כשאמורה להיות תחרות על כל שוכר?לא חסרות דירות ריקות בשכונה.
כשזה יהיה רלוונטי עבורי אפנה אפילו אם יהיה רק אחוז אחד שזה יעזור לי. אבל לדעתי זה עלול לטעת תקוות שווא לאנשים כאן בפורום. לומר שמרבית הסיכויים שיד הקבלן על התחתונה כשיש חוק מפורש זה קצת מגוחך, גם אם מצאו איזו פירצה או איזה פטנט זה עדיין לא מרבית הסיכויים אלא אולי אפשרות נמוכה. יותר הגיוני שהמקרה שודבר שם הוא מאד מאד ספציפי ולכן א"א ללמוד ממנו
אם זה יהיהמתי זה יהיה רלוונטי ?
וגמן וירט' רוית'
מיכאל פטרמן - משרד עורכי דין
עו''ד אהוד פורת
אמרו שמרבית הסיכויים שיד הקבלן על התחתונה במצב כזה למרות חוק המכר והחוזה המפורש כביכול לטובת הקבלן
לגבי פסיקות אני צריך לחפש שוב
אם ככה הסיכויים היותר גבוהים שמדובר במקרה מאד מאד ספציפילא מאמין שעו"ד שתחום הדיור הוא העיסוק המרכזי שלהם
והשכר שלהם מתבסס על אחוזים (כלומר שאם מפסידים העו"ד עבד לריק!!)
יעבדו על תיקים שהסבירות לניצחון אפסיים
מדובר ב 3 תיקים נפרדים שכל עו"ד מבין השמות הנ"ל תובע בעיר אחרת!!!!אם ככה הסיכויים היותר גבוהים שמדובר במקרה מאד מאד ספציפי
תעשה חיפוש קטן בגוגל ותראה כמה תיקים יש שאפילו שעברו כבר ה60 ימי חסד הקבלן הצליח להתנער לכן לדעתי יש כאן חוסר הבנה של העניין. כמו שאמרתי לך אני אשמח לטעות ולשמוע שיש איזו קומבינה. אבל כל עוד שלא תתן פרטים לצערי אתה טועה כי לשון החוק נגדך ופסקי דין בכמויות נגדךמדובר ב 3 תיקים נפרדים שכל עו"ד מבין השמות הנ"ל תובע בעיר אחרת!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: