כך טענו שעד שני הכל יחובר.כלומר, הדירות שיימסרו בשבוע הבא ימסרו כשהם מחוברות לחשמל?
יתכן שדירה תימסר בראשון ותחובר לחשמל רק בשני.
כך טענו שעד שני הכל יחובר.כלומר, הדירות שיימסרו בשבוע הבא ימסרו כשהם מחוברות לחשמל?
כמה ריצוף השאירו לכם?אני קיבלתי כבר את הדירה
אני צריכה מספר של שיפוצניק אמין וזול להתקנת נקודת מים וביוב
להזזת חיבור גז והתקנת וביטול שקעים
אודה לעזרתכם
הם לא השאירו ריצוף של הריצפה?כמה קופסאות לא ספרתי
אבל נראה לי של הקרמיקה ולא של הריצוף
את הריצוף בכלל במרפסת צריך להחליף לנו
''ההכנות בעיצומו''
וכמה דירת 3 חדרים?בין 4,500 ל5,000 תלוי בגודל ובקומה
הפער בין 3 ל4 חדרים הוא יותר מ1000 שקל?המחירים על דירת 3 חדרים הוא בין 3200 ל3500
כמובן במתווכים שאושרו ע''י ''וועדת האיכלוס''
ולפעמים אפשר למצוא במחירים קצת יותר גבוהים תלוי לפי הביקוש אצל המתווכים
אתה טועה. 3 חדרים מתחילים ב-4000 לחודש. כמו כן, מה זה הדיבור הזה על כך ש"כל רבני בית שמש" יחליטו למי אתה יכול להשכיר את הדירה שלך? יש רק כמה רבנים בתמונה שלך. והרב שלי מזה 30 שנה הוא לא מאותם רבנים. כל אחד צריך להתייעץ עם הרב שלו מה הדבר הנכון לעשות לגבי השכרת דירה. אחרת, אתה יכול להיות אחראי ליהודי שיפסיד סכום כסף גדול. לכל אחד מגיע לקבל את שווי השוק האמיתי עבור הדירה שלו.המחירים על דירת 3 חדרים הוא בין 3200 ל3500
כמובן במתווכים שאושרו ע''י ''וועדת האיכלוס''
ולפעמים אפשר למצוא במחירים קצת יותר גבוהים תלוי לפי הביקוש אצל המתווכים
קודם כל באיזה רב מדובר שכבר 30 שנה רב בבית שמש והוא לא בתוך התקנת העיראתה טועה. 3 חדרים מתחילים ב-4000 לחודש. כמו כן, מה זה הדיבור הזה על כך ש"כל רבני בית שמש" יחליטו למי אתה יכול להשכיר את הדירה שלך? יש רק כמה רבנים בתמונה שלך. והרב שלי מזה 30 שנה הוא לא מאותם רבנים. כל אחד צריך להתייעץ עם הרב שלו מה הדבר הנכון לעשות לגבי השכרת דירה. אחרת, אתה יכול להיות אחראי ליהודי שיפסיד סכום כסף גדול. לכל אחד מגיע לקבל את שווי השוק האמיתי עבור הדירה שלו.
טעות גדולה, אני מכירה כמה מפרויקט עץ השקד שסגרו חוזים באזור ה3500אתה טועה. 3 חדרים מתחילים ב-4000 לחודש.
אנשים התחילו את חוזה השכירות שלהם בעץ שקד לפני חודשים רבים, עוד לפני שהיה אוטובוס. כמו כן, עץ השקד נמצא במיקום מאוד לא רצוי לעומת (רוב) הבניינים בנמדר.טעות גדולה, אני מכירה כמה מפרויקט עץ השקד שסגרו חוזים באזור ה3500
הרב שלי לא גר בבית שמש. ברשימה הזו יש 26 רבנים. יש אלפי רבנים בבית שמש. סליחה, אבל אני חושב שזה קצת מגוחך. השכרתי את הדירה שלי למי שהציע לי הכי הרבה והיה לו שותף לחתום.קודם כל באיזה רב מדובר שכבר 30 שנה רב בבית שמש והוא לא בתוך התקנת העיר
שנית כמו שאתה מבין שהם לא יכולים להיות אחראים על אותו משכיר שיפסיד סכום כסף גדול כמו'''כ המשכיר הזה לא יכול להיות אחראי על הנזק שהוא עושה בשכונה מכל הבחינות ובפרט הנזק הרוחני והוא ממש חב לאחריני ומחטיא את הרבים וד''ל
דברת עם חברת הבקרה?שלום לכולם
האם יש כאן עוד אמשים שזכו בפרוייקטים של אלי יוחנן 996?
אנחנו כבר ממתינים כמעט 4שנים ועדיין לפני אישור כלשהו
המספר טלפון שמצאתי באתר שם לא פעיל ובמייל לא עונים אף פעם
הצלחתי רק להסיג מזכירה בטלפון של אלי יוחנן שלא קשור למחיר למשתכן והיא לא ככ רצתה לדבר בתענה שהיא לא בעניינים וכו׳
אחרי שיכנוע רב ביקשה לדעת מספר חלקה (מספרי פרוייקטים לא עוזר לה) מצאתי במפה שזה 305/306
ושוב פעם אמרה אותו דבר ״עדיין אין אישורים״
יש מה לעשות? מאיפה מקבלים את האישורים האלה? הפגנו? איומים?( סתם בצחוק)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: