אני שוכר את המקום שלי בעץ השקד תמורת 6,000 לחודש (זה 5 חדרים). 5 חדרים מתחילים ב-5500...אבל למרבה הצער, נמדר תופסת בתקופה לא טובה להשכרה. בדרך כלל יש עליות ביקוש בזמן חנוכה, פסח וקיץ. בהצלחהבכמה משכירים דירת חמישה חדרים בנווה שמיר?
אני שוכר את המקום שלי בעץ השקד תמורת 6,000 לחודש (זה 5 חדרים). 5 חדרים מתחילים ב-5500...אבל למרבה הצער, נמדר תופסת בתקופה לא טובה להשכרה. בדרך כלל יש עליות ביקוש בזמן חנוכה, פסח וקיץ. בהצלחהבכמה משכירים דירת חמישה חדרים בנווה שמיר?
מכיר מהשטח?
כי מה שאני מבינה זה הרבה יותר.
בנווה שמיר תמיד יש ביקושאני שוכר את המקום שלי בעץ השקד תמורת 6,000 לחודש (זה 5 חדרים). 5 חדרים מתחילים ב-5500...אבל למרבה הצער, נמדר תופסת בתקופה לא טובה להשכרה. בדרך כלל יש עליות ביקוש בזמן חנוכה, פסח וקיץ. בהצלחה
בנווה שמיר תמיד יש ביקוש
זאת סתם הגזמה לא מכירה מישהו שמכיר במחיר כזה בשכונהאבל לפי yad2, אנשים מנסים לשכור את 4 החדרים שלהם בנמדר תמורת 6800 לחודש. מישהו גם פרסם 6 חדרים תמורת 10,000 לחודש. עדיף לדבר עם סוכן נדל"ן. נווה שמיר היא כיום המקום היקר ביותר למגורים ולהשכרה בבית שמש.
וואוו,מי מכיר/ה מי יודע/ת
זכינו במחיר למשתכן הגרלה 995 של מרדכי אביב ב2019
אנחנו היום ב2022 ואין זכר לפרוייקט ולבחירת דירות
מאד מאד אשמח עם מישהו/י יודע/ת על זה
תודה מראש!
אנחנו...אולי למישהו יש מושג מה קורה עם הפרויקט של מרדכי אביב (995)?
בחברה טוענים שהעיריה מעכבת אותם, הם עדיין לא הוציאו לשיווק ולא התחילו כלום
יש כאן עוד זוכים בפרויקט הזה?
אין עם מי לדבראנחנו...
מחפשת בנרות קצה בדל של מידע בעניין
אשמח אם יש לכם.
ערב ר״ה משווים יהודים למיצרייםאם אתם דווקא מתעקשים לדעת .. אז הנה...
העירייה שבראשה הגברת מחפשים מתחת לאדמה איפה..ואיך.. עוד ועוד
החליטו שבמקום להמתין עוד שנה עד לגמר הקמת מבנה בית הכנסת בשכונה ולתת אותו לציבור הכללי (הרי חבל על השנה של המתנה..)
הם הביאו לפני חודש 200 פועלים שעבדו 24! שעות ביממה כדי לסיים קומה אחת לפני תחילת שנת הלימודים
והנה ב"ה זה מוכן! אבל למי????
כמובן לציבור הכללי!! מתוך כל הילדים בגן, ישנם 5! ילדים שגרים בשכונה
כך אולי הם חושבים שכל החרדים שגרים שם ייבהלו שאוי אוי.. יש פה הרבה ילדים מהציבור הכללי...
הם אומרים פן.. ואנו אומרים כן... באותו שבוע קבלו נמדר טופס 4....
ניפגש בהתנכלות הבאה של העירייה.....
ערב ראש השנה !!! והעירייה מונעת מלהקים מקוואות טהרה , ובתי כנסיות , וחיי תורה והלכה בנוחות ובריש גלי.ערב ר״ה משווים יהודים למיצרים
תגיעו ותשפיעו!
גם אנחנואנחנו...
מחפשת בנרות קצה בדל של מידע בעניין
אשמח אם יש לכם.
מעניין אם יש את המפגש הזה ברמה ד׳ או שרק אנחנו ״זכינו״
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: