"שמחה וששון"
משתמש צעיר
שמעתי מאחד שמעורב בעירייה שעליזה בלוך בלחץ מטורף מאכלוס פרויקט נמדרלכל המתענינים במועד האיכלוס של נמדר , אז הנה עוד משהו שהם שחררו לקהל הממתין...
שמעתי מאחד שמעורב בעירייה שעליזה בלוך בלחץ מטורף מאכלוס פרויקט נמדרלכל המתענינים במועד האיכלוס של נמדר , אז הנה עוד משהו שהם שחררו לקהל הממתין...
כל איכלוס חרדי, גם ברמה ד' מכניס אותה ללחץ,שמעתי מאחד שמעורב בעירייה שעליזה בלוך בלחץ מטורף מאכלוס פרויקט נמדר
בנמדר גם שוק חופשי וגם מחיר למשתכן יש רוב מוחלט של חרדים, ויהפוך את השכונה לאולטרה חרדית....למה?
בבעלות עירייה, גננות חרדיות ילדים אני לא יודע.לאיזה ציבור שיך הגן שפה , ומי מנהל את זה. ?
האם זה כבר פתוח - ואצל מי אפשר לברר זאת בפרטיות ?בבעלות עירייה, גננות חרדיות ילדים אני לא יודע.
כנראה חרדים
בבעלות עירייה, גננות חרדיות ילדים אני לא יודע.
כנראה חרדים
גן השפה הוא גן עיר. הגן לקהל הרחב מלא, ובעיקר ילדים מהשכונה. שני הגנים של חב"ד אמורים להיות שם רק עד שייגמר המקום בשכונה אחרת. אז אני חושב שבקרוב יהיה גן הרדי בעזרת השם. ניתן לפנות לעירייה בקניון נעימי, קומה ראשונה, והם יוכלו לאמת את כל הפרטים.האם זה כבר פתוח - ואצל מי אפשר לברר זאת בפרטיות ?
תודה.
חייבים להתנגד - חוץ מהסכנה הרוחנית - זה גם סכנת נפשות ממש שמבנה כזה בסדר גודל ענקי יקום ליד הגינה , חוץ ממה שזה יפריע לשכנים ( בפרט עם זה יהיה מהציבור הכללי... ) לישון ,כידוע למי שגר ליד גינה וכו' וכו'. ומה שגם לפחות קניון סגור בשבתות ובימים טובים ובלילות , משא"כ אם יבנה שם עוד בנין עם עוד 10 קומות , תמיד המקום שם יהיה שוקק חיים.הודעה ובקשה
ברח' קליין בין פרוייקט נמדר לגן המשחקים אמור בעז"ה לפי התכנית לקום מרכז מסחרי בעל 2 קומות לטובת השכונה, העניין שהערייה אישרה לקבלן להוסיף עוד 10 קומות עם 37 יחידות דיור לציבור הכללי על המרכז המסחרי, מה שיחסום אם כל הנוף הצפוני של דיירי "אחוזת נמדר" ואת הנוף המזרחי של דייירי "עיר דוד" וכן יוסיף עוד עומס על הכניסה לשכונה, לכן אנו פונים אל כל אחד ואחד מכם לחתום על עצומה נגד הוספת קומות מעל המרכז המסחרי.
מצורף טופס מקוון, אנא חיתמו והצטרפו להתנגדות: https://forms.gle/1ZaCgNbydnuuy9vG6
מועד אחרון לחתימה ט"ו אלול תשפ''ב (119.22) בשעה 22:00
תודה רבה תושבי "אחוזת נמדר", "עיר דוד".
חשוב מאד לחתום!!הודעה ובקשה
ברח' קליין בין פרוייקט נמדר לגן המשחקים אמור בעז"ה לפי התכנית לקום מרכז מסחרי בעל 2 קומות לטובת השכונה, העניין שהערייה אישרה לקבלן להוסיף עוד 10 קומות עם 37 יחידות דיור לציבור הכללי על המרכז המסחרי, מה שיחסום אם כל הנוף הצפוני של דיירי "אחוזת נמדר" ואת הנוף המזרחי של דייירי "עיר דוד" וכן יוסיף עוד עומס על הכניסה לשכונה, לכן אנו פונים אל כל אחד ואחד מכם לחתום על עצומה נגד הוספת קומות מעל המרכז המסחרי.
מצורף טופס מקוון, אנא חיתמו והצטרפו להתנגדות: https://forms.gle/1ZaCgNbydnuuy9vG6
מועד אחרון לחתימה ט"ו אלול תשפ''ב (119.22) בשעה 22:00
תודה רבה תושבי "אחוזת נמדר", "עיר דוד".
אם אתם דווקא מתעקשים לדעת .. אז הנה...לאיזה ציבור שיך הגן שפה , ומי מנהל את זה. ?
כי האמת היא (וכבר כתבתי מספר פעמים) שלא כולם בשכונה חרדים. ואלו שכותבים כל הזמן שמדובר על שכונה ״חרדית״ לחלוטין הגזימו טיפה…..הא גופא קשיא
זה לא תירוץ
הטענה שלי היא שמא מרוב מה שמכונה "שופוני" נשכחו הדברים הליבתיים
מזל טוב בשעה טובההודעה מנמדר על האכלוס בימים הקרובים
מכיר מהשטח?בין 4,500 ל5,000 תלוי בגודל ובקומה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: