כמדומני שסיימו את בניית השלד בבניין 5בנין 5 במגרש 382
( בניין נמוך, קרוב לכיכר?)
כמדומני שסיימו את בניית השלד בבניין 5בנין 5 במגרש 382
אינני ידע את המיקום המדויק אך אני יודע שמדובר בבנין נמוך של 5 קומות ולא של 8כמדומני שסיימו את בניית השלד בבניין 5
( בניין נמוך, קרוב לכיכר?)
האם כבר קבלת תגובה לענין הנ"ל מחברת נמדר ?רוכשי נמדר שימו לב!
בחוזה מופיע שמועד התשלום האחרון הוא לא יאוחר מ7 ימים לפני מסירת החזקה בדירה. כלומר, המועד טרם הגיע.
ואילו במצב החשבון מופיע שמועד התשלום הוא ב-15/07. כלומר לפני תשעה ימים.
והחוב כבר נושא ריבית.
פניתי לחברה וממתין לתגובה.
בדקו מה קורה אצלכם.
צפה בקובץ המצורף 1171499k
צפה בקובץ המצורף 1171491
אלי יוחנן שלחו לכם תמונות ?????@די וי די עכשיו אני רואה שהתמונות שלי לא כוללות את בניין 5, אשתדל לצלם לכם בקרוב בל"נ.
מצרף תמונה ששלחו מאלי יוחנן לפני כחודשיים, מבט מלמעלה של הפרוייקט. (בניין 5 הוא הקרוב ביותר לכיכר)
אני עדיין ממתין למענה על הפנייה ששלחתי במייל.האם כבר קבלת תגובה לענין הנ"ל מחברת נמדר ?
פשוט בימים האחרונים ( מאז יום א' ) הם נעלמו , הם לא עונים בטלפון , ולא מגיבים למיילים.
אולי אתם יכולים לסמן פה רחובות שיהיה יותר ברור המפהאלי יוחנן שלחו לכם תמונות ?????
לי הם בקושי עונים במייל ...
יש מצב לתמונות עדכניות יותר ?
האם סימנתי את הבנין הנכון ? [5]
צפה בקובץ המצורף 1174912
אשמח אם אתה יכול לפתוח את זה לטובת החסומים , זה נשמע מענין מאוד.
1) קיימתי מקודם ( יום ה' מסעי בצהרים ) שיחה עם איריס מהמשרד של נמדר - דבר ראשון הוא אמרה לי שאין שום הצמדות ופיגורים וריביות וכו' לאלה שעדיין לא שילמו את התשלום האחרון לדירה, ולדבריה גם לא חייבים לשלם , ולא יהיו שום טענות על הרוכשים עד 7' ימים לפני מסירת מפתחות בפועל - וע"כ תגיע מהחברה הודעה נפרדת.אני עדיין ממתין למענה על הפנייה ששלחתי במייל.
ולגבי האיכלוס הם אומרים שהם מאוד מקווים שעד אמצע אלול כבר ימסרו מפתחות, הם עובדים ע"ז במרץ רב , ולטענתם זה תלוי באישור של חברת חשמל.האם יש חדש עם נמדר בעניין האכלוס? זה באמת הולך להידחות לתקופת החגים?
תודה. הרגעת אותי.1) קיימתי מקודם ( יום ה' מסעי בצהרים ) שיחה עם איריס מהמשרד של נמדר - דבר ראשון הוא אמרה לי שאין שום הצמדות ופיגורים וריביות וכו' לאלה שעדיין לא שילמו את התשלום האחרון לדירה, ולדבריה גם לא חייבים לשלם , ולא יהיו שום טענות על הרוכשים עד 7' ימים לפני מסירת מפתחות בפועל - וע"כ תגיע מהחברה הודעה נפרדת.
ולגבי האיכלוס הם אומרים שהם מאוד מקווים שעד אמצע אלול כבר ימסרו מפתחות, הם עובדים ע"ז במרץ רב , ולטענתם זה תלוי באישור של חברת חשמל.
ללקוחות סוהו על הפארק שלו' וברכה
א. חשוב לדעת כי בימים אלו החברה שולחת מייל ללקוחות על בחירת רובה ע"פ החוזה אנו זכאים לרובה בצבע הקרוב ביותר לגוון האריח, לפי מה ששרה לנדאו (מתאמת שינויי דירים) כתבה לי זו האפשרות של בחירה ע"פ מנהל עבודה או שינויי דירים או מי מטעמו.
ב. אשמח אם יש משהו בשטח שיוכל להעלות תמונות לדווח איפה אוחזים האם סיימו שלד בכל הבניינים , האם התחילו חיפויי חוץ, האם משהו נקרא לשטח שיראה שהאריחים שהזמין הם אלו שהגיעו.
ג. האם יש משהו שהגיע לראות את הדירה שלו עם\ בלי תאום ואיך זה עובד.
תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אנחנו הגענו ביום שישי, כשהם לא עבדו. ונכנסנו לדירה (אנחנו בקומת כניסה)ג. האם יש משהו שהגיע לראות את הדירה שלו עם\ בלי תאום ואיך זה עובד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: