אנחנו הגענו בתיאום לצורך זיהוי ריצוף, בס"ד כל מה שהזמנו הגיע במדויק!
מצב בניה:
בבניין 1-2-10 כבר גמרו את השלד כליל, ובבניין 10 כבר בעיצומו של החיפוי
אני רוצה לתקן במקצת את מה שכתבתי - ואולי זה יהיה לתועלת הרבים "ששמתי לב שהזמן הכי טוב לדבר עם הצוות של טאיו מטבחים הינו הכי טוב בשעות הבוקר בין השעות 8' - 10' בבוקר שאז יש שירות מעולה מיד ע"י נציג אישי , ואז הכול טוב והכול מסתדר ( ובעצם בכל החברות שנותנים שירות טלפוני זה ככה רק על הבוקר כדאי להתקשר ). אז טעמו וראו...משהו רע קרא שם לאחרונה עם השירות לקוחות שלהם , אני לא יודע עם זה מכוון לציבור החרדי כולו !
או מי שהזמין דרך המבצע שפרסמו , או רק לחרדים של רמה ה' ? עכ"פ אין התיחסות אנושית ומכובדת ולאחרונה משהו עובר עליהם , נשמח אם מישהו יכול פה להרים את הכפפה , אולי הם לא יודעים מזה ...
! בנתיים הדוא"ל והשיחות שעשיתי איתם לא עזרו.
( אני כבר הזמנתי וזה כבר ירד ליצור , אבל אני רוצה משהו לברר וכל הזמן דוחים אותי , וכבר חודש אומרים לי שיחזרו אלי . )
אנחנו הגענו בתיאום לצורך זיהוי ריצוף, בס"ד כל מה שהזמנו הגיע במדויק!
מצב בניה:
בבניין 1-2-10 כבר גמרו את השלד כליל, ובבניין 10 כבר בעיצומו של החיפוי מבחוץ,
אתה צודק, טעיתי בסדר של הבנינים, המצב אוחז פחות או יותר כמו התמונה למעלה, כלומר בצד של הבנינים 9-10 ,7-8 שם כבר גמרו את השלד בחלק מהבנינים ובחלק מהבנינים כבר באמצע החיפוי בחוץ, לעומת זאת בצד השני של הפרוייקט שזה בנינים 1-2, 3-4 עדיין בשלבים של השלד וחלק אפי' עדיין רק בתחילת השלד...כיף לשמוע קצת על ההתקדמות מידי פעם ...
משהו העלה תמונות בהם נראה שבנינים 1-2-4 באמצע השלד האם ראיתם שסימו והתמונות ישנות ?
באיזה בנינים כבר קוראים לזיהוי ריצוף רק באיזור בנין 10 או גם לבנינים באיזור בנין 1 ?
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אכן, רק באיזור בנין 10.באיזה בנינים כבר קוראים לזיהוי ריצוף רק באיזור בנין 10 או גם לבנינים באיזור בנין 1 ?
יש לך טעות בנינים הפנימיים זה אלו הזוגיים החיצונים זה האי -זוגייםאנחנו הגענו בתיאום לצורך זיהוי ריצוף, בס"ד כל מה שהזמנו הגיע במדויק!
מצב בניה:
בבניין 1-2-10 כבר גמרו את השלד כליל, ובבניין 10 כבר בעיצומו של החיפוי מבחוץ,
תודה ממש ברור
לנו יצא ממש יפה (לדעתי העניה). מצ"ב לשיקול מומחי פרוגמשהו יודע וממליץ על מטבחי טאיו
נראה לי שבעבר היו אלו שטענו שהם לא עומדים בהסכמים ומשנים מחירים וכו
שלום אנחנו עובדים על תוכנית למטבח בדירתנו בנמדר 490 אשמח מאוד לראות תוכניות שלכם בניינים 2 3 4 וכן טיפים וכדו מניסיונכם
באמת ממש יפה כמה עלה לכם המטבח? אנחנו גם עשינו דרכם עוד לא קיבלנו אבל לא עלה כ"כ זול גם שהיה דרך קבוצת הזוכים בפועל כל תוספת עולה הרבה (עם כי עדיין יוצא יחסית זול ביחס לשאר)לנו יצא ממש יפה (לדעתי העניה). מצ"ב לשיקול מומחי פרוג
גם עמדו בזמנים (אפי' הקדימו בשבוע) גם עמדו במחיר (ומחיר מצוין דרך קבוצת הזוכים), והתקנה איכותית וחומרים טובים
אנחנו ממש נהנינו וממליצים
תודהבאמת ממש יפה כמה עלה לכם המטבח? אנחנו גם עשינו דרכם עוד לא קיבלנו אבל לא עלה כ"כ זול גם שהיה דרך קבוצת הזוכים בפועל כל תוספת עולה הרבה (עם כי עדיין יוצא יחסית זול ביחס לשאר)
או מל"טתודה ממש ברור
רחפן?
חנות מומלצת מאוד!@"שמחה וששון" מאיפה הברזים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: