ה' אוהב אותך
משתמש מקצוען
התכוונתי צילום שלך או שהחברה צילמהאו מל"ט
התכוונתי צילום שלך או שהחברה צילמהאו מל"ט
לדעתי החברההתכוונתי צילום שלך או שהחברה צילמה
באמת מאוד יפה אשמח לראות תוכניות מנמדרלנו יצא ממש יפה (לדעתי העניה). מצ"ב לשיקול מומחי פרוג
גם עמדו בזמנים (אפי' הקדימו בשבוע) גם עמדו במחיר (ומחיר מצוין דרך קבוצת הזוכים), והתקנה איכותית וחומרים טובים
אנחנו ממש נהנינו וממליצים
ענית מניק אחר שלך..חנות מומלצת מאוד!
המשלוח מגיע תוך שבוע בגלל שהמחסן שלהם בקפריסין
WANFAN Official Store - Amazing products with exclusive discounts on AliExpress
Discover the wide range of from AliExpress Top Seller WANFAN Official Store.Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.s.click.aliexpress.com
יש לך דמיונותענית מניק אחר שלך..
בנתים עליתי על 4..
האם יש לכם כבר תמונות ? מהמגרש מבנין 5 , ממה שלא יהיה ,@די וי די עכשיו אני רואה שהתמונות שלי לא כוללות את בניין 5, אשתדל לצלם לכם בקרוב בל"נ.
מצרף תמונה ששלחו מאלי יוחנן לפני כחודשיים, מבט מלמעלה של הפרוייקט. (בניין 5 הוא הקרוב ביותר לכיכר)
סימנתי את הבנין הנכון ?
כן.סימנתי את הבנין הנכון ?
היי,מישהו יודע מה קורה עם הבניינים של אופק שלי איפה ההתקדמות שלהם?
והאם יש מישהו בקבוצה הזאת שהוא מהפרויקט של אופק שלי?
הם בציפוי אבן ירושלמי לשתי הבניינים.שלום וברכה שאלתי כבר כמה פעמים אני זכיתי בפרויקטים של אלי יוחנן הגרלת 993 אם מישהו יודע מה קורה בשטח איפה הם אוחזים אשמח לדעת וגם אם יש למישהו תמונות מבנין אחד תודה
תודה רבה ! תגיד לי אולי יש לך תמונות מהפרויקט ? אתה יש לך דירה שמה או בדיוק ראית ?הם בציפוי אבן ירושלמי לשתי הבניינים.
יש למשהו תמונות מפרויקט סוהו על הפארק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: