אם אני לא טועה בעמיחי אחרמתקין מזגנים מומלץ - עמיחי לופס (תושב ב"ש)
050-424-2682
בעבר הוא עשה לי עבודה והוא ישר ומקצוען ויש לו פלוס גדול -הוא עשה את כל ההכנות למזגנים בפרויקט מטעם הקבלן.
אם אני לא טועה בעמיחי אחרמתקין מזגנים מומלץ - עמיחי לופס (תושב ב"ש)
050-424-2682
כן זה הואאם אני לא טועה בעמיחי אחר
בעבר הוא עשה לי עבודה והוא ישר ומקצוען ויש לו פלוס גדול -הוא עשה את כל ההכנות למזגנים בפרויקט מטעם הקבלן.
זה תלוי איזה מזגנים אתם רוצים לעשות אצלכם בבית (עילי, מיני מרכזי, מולטי אינוורטר וכו'), זה משתנה בין דבר לדבר אבל בסה"כ הוא יותר זול מכל מה שאני ביררתי וגם יש לו יתרון שהוא מכיר טוב את הפרויקט של נמדר כי הוא עשה בו את כל ההכנות למזגנים.וכמה הוא לוקח? יותר זול בגלל זה?
אתה צודק, אבל אל תשכח שרמה ד' היא שכונה ענקית יד ד1 ד2 ד3 וכו' ולא אוכפים את זה בכל מקום, אני יודע שבד' 3 אכפו את זה באחד מהפרויקטים החדשים וגם ש"בנווה שמיר" (רמה ה') יאכפו את זהיש המון מזגנים בחוץ ברמה ד'
לייתר דיוק ניסואתה צודק, אבל אל תשכח שרמה ד' היא שכונה ענקית יד ד1 ד2 ד3 וכו' ולא אוכפים את זה בכל מקום, אני יודע שבד' 3 אכפו את זה באחד מהפרויקטים החדשים וגם ש"בנווה שמיר" (רמה ה') יאכפו את זה
במצפה האלה בד'3 ניסו לאכוף,אתה צודק, אבל אל תשכח שרמה ד' היא שכונה ענקית יד ד1 ד2 ד3 וכו' ולא אוכפים את זה בכל מקום, אני יודע שבד' 3 אכפו את זה באחד מהפרויקטים החדשים וגם ש"בנווה שמיר" (רמה ה') יאכפו את זה
תלוי בסדר העדיפויות וטוב ליבם של השכנים.אגב אני לא יודע אם כולם יודעים אבל בבניה החדשה בבית שמש חל איסור מוחלט להתקין מנועי מזגן בחזית הבניין ומותר להתקין רק במסתור כביסה (עיינו בקובץ המצורף), יש לי חבר מרמה ד' שחייבו אותו להוריד את המנוע שהתקין
אין ממש הבדל בין מולטי ל-VRFנראה לי יש הבדל בין מולטי לבין VRF
מולטי זה מזגנים רגילים לכל חדר עם מנוע אחד- סוג 16-18K לדירת 3 חדרים
VRF זה כמו מיני בסלון מטבח והשאר מזגנים רגילים -אפשר עם יציאות עם שירשורים גם- עם מנוע אחד גם כן- עולה 30-40K
אנחנו עשינו מיני מרכזי לסלון מטבח + מזגן עילי לכל חדר- (דירת 3 חדרים) יוצא אזור 24K
מזגנים עילים לכל החדרים נראה לי יוצא אזור 14
אני מדברת על מזגנים טובים- תדיראן
אתה מתבלבל בין מיני מרכזי למרכזימבחינת מזגנים, מיני מרכזי הרבה יותר זול בהתקנה, אבל פחות נוח (אותה טמפרטורה לכל הבית בבת אחת).
למה יותר עוצמתי ויעיל אם אני שם אותו כ"ס?מיני מרכזי הינו תחליף לעילי בסלון
הוא יותר עוצמתי יותר יעיל ויותר אסתטי
תמונות משבוע שעבר (לא אני צילמתי)מישהו שמע על התקדמות בבניה בפרויקט של אופק שלי ברמה ה' אשמח לשמוע
לא בטוח אבל איך שהבנתי בסרטון זה מ A308 עד A311ואלה אחי תודה רבה אתה יודע איזה מספר בנין זה בפרויקט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: