זה קיים בכל שכונה חרדית היום.השכונה תהיה חרדית. אבל כל הסגנונות של החרדים גם עם אייפונים וחולצות צבעוניות
אני מכירה מלא כאלה שחולמים לקנות ברמה ה'
זה קיים בכל שכונה חרדית היום.השכונה תהיה חרדית. אבל כל הסגנונות של החרדים גם עם אייפונים וחולצות צבעוניות
ואני מכירה מלא חרדים חסידים מכל הגוונים, ליטאים, וספרדים משפחות טובות ואיכותיות שכבר קנו שם (לא חולמים לקנות...)השכונה תהיה חרדית. אבל כל הסגנונות של החרדים גם עם אייפונים וחולצות צבעוניות
כל עוד מדובר במחיר למשתכן זה מצויין.זה במחיר למשתכן. אני מדברת על השוק החופשי.
במחיר למשתכן אני בעצמי ראיתי כאלו עם מטפחות שאמרו שהם יבואו לגור
ממש שווארצע יאזמעס - של רבארלך
החרדים מחו"ל שקנו שם לא קנו לאחרונה. הם אפילו לא מכירים את המקום, ואת כל נושא השמות ומחלוקת הייעוד וכו' מתווכים מקומיים נסעו לחו"ל ומכרו להם את המקום כהמשך של רמה א...אגב רמת אברהם גם שווקה לפני 10 שנים כהמשך של רמה א....דווקא באמת קנו קבוצה של חוצנקיים אמידים חרדיים בסגנון פתוח ברמה ה' מידיעה
וגם האלה המעורבים שזכו יש מצב שהם לא יבואו לגור ברגע שהם יראו את החרדיים הארד קור של החרדים גרים איתם באותו בניין
לחרדים אין אגב בעיה לגור במקום מתחרד- מקום שמתחיל להתחרד נהייה חרדי בסוף!!
ממליץ ללמוד את התוכניות.המחירים הגבוהים זה בגלל הפיתוח שם שהוא יקר מאוד אין קשר בין זה ליוקרתיות השכונה או להפך
מה שכן מי שיקנה שם יקבל שכונה עם הרבה שטחים ירוקים מרחב וקאנטרי שיהפוך כנראה בבוא העת לאולם שמחות וקידושים
וודאי שיש מסורתיים ודתיים ואמריקאים לייט אין ספק.א"א לדעת דוקא כשאני הייתי בבחירה של הריצוף היו שם אמריקאיים דתיים לייט, וסגרו שם דירה דתיים לאומיים.
השאלה אם אתם מדברים מידיעה מי ומי הקונים ומה הכמות.
גם לויזניץ יש כמות לא מבוטלת.60% משתכן זה אומר שיש הכל מכל כל. בואו לא נחיה באשליה.
בעז"ה בעתיד יהיה המקום מטבעו אופי דתי / חרדי.
רוב הסיכויים שיהיו שם פרובוקציות ומחלוקות עם קיצוניים כמו שהיה ברמת אברהם לגבי העצמות ופה יכול להיות אותו דבר לגבי הצניעות.
יש קבוצה של זוכי משתכן שהם מרמה ב אז ככה שלא מאמין שישבו בשקט, והם ינסו להשתלט בכח על השכונה. מצד שני העירייה לא ממש תתגמש בהכל כי זה יועד לציבור כללי.
לכן שוב כל זה אומר סיכון והמחיר שדורשים בשוק החופשי מאוד גבוה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: