משה חיים קצבורג
משתמש חדש
חוזים אני לא יודע אני זכיתי בהגרלת 993 אבל חבר שלי זכה ב 990 והוא אמר לי שבחרו כבר לפני כמה שבועות אבל בדיוק מה קורה שמה אני לא יודע אם אתה רוצה אני יכול לקשר אותך איתו כל טובהיה חוזים כבר?
חוזים אני לא יודע אני זכיתי בהגרלת 993 אבל חבר שלי זכה ב 990 והוא אמר לי שבחרו כבר לפני כמה שבועות אבל בדיוק מה קורה שמה אני לא יודע אם אתה רוצה אני יכול לקשר אותך איתו כל טובהיה חוזים כבר?
משיחה עם השד"ר ר' זלמן נימן הי"ו { חבר המועצה של אגו"י בעיריית בית שמש מטעם ויזניץ } עולה כי הוא מעונין להשתתף רק עם כל חבירו הנציגים החרדים מכל הסיעות השונות ישתתפו בישיבה ! על כן מחובתו של כל אחד ואחד להתקשר לנציג שהוא מרגיש הכי קרוב איליו ויכול לעזור לו, ויבקש ממנו להשתתף ,שיהיה רוב בישיבה בעירייה להעביר רוע הגזירה בשינוי שמות הרחובות. וד"ל. ! שלא נהיה צועקים לשעבר. וה' יעזור שיהיה הצלחה גדולה.הוועדה היתה אמורה להתכנס ביום שלישי (21.7) נדחתה לחמישי (23.7)
ובכ"א אפשר לשנות שמות רק בחודש אוקטובר (למה? כי כך קבע המחוקק..)
בעצם מה הבעיה? בנווה שמיר יהיו שמות של: לילי הבכיינית, חנה סנש, ושלום אדרי, אולי גם עליזה ברוך,משיחה עם השד"ר ר' זלמן נימן הי"ו { חבר המועצה של אגו"י בעיריית בית שמש מטעם ויזניץ } עולה כי הוא מעונין להשתתף רק עם כל חבירו הנציגים החרדים מכל הסיעות השונות ישתתפו בישיבה ! על כן מחובתו של כל אחד ואחד להתקשר לנציג שהוא מרגיש הכי קרוב איליו ויכול לעזור לו, ויבקש ממנו להשתתף ,שיהיה רוב בישיבה בעירייה להעביר רוע הגזירה בשינוי שמות הרחובות. וד"ל. ! שלא נהיה צועקים לשעבר. וה' יעזור שיהיה הצלחה גדולה.
סקר קטןלא חושב שיש מה להיבהל אםיהיה שמו ת מוזרים זה לא ישפיע על אופי השכונה בגרם
שום חרדי לא ילך משם כי קראו שמות מצחיקים
ושום חילוני לא ילך אם יהיה שמות של אדר ניסן.......
הבעיה היא מהחילונים שכן יגיעו בראותם שהצד שלהם מנצח בשינו השמות, ובפרט שהשמות הם בעלי אופי חילוני מובהק.לא חושב שיש מה להיבהל אםיהיה שמו ת מוזרים זה לא ישפיע על אופי השכונה בגרם
צריך להגיש עתירה לבגץ שייתנו לציבור הרוכשים לבחור!!!
כל אחד ישים 100 שח אם זה חשוב לכם...
כן, לפני שבוע ויותר, גם חתימת חוזיםשאלה דחופה
אלי יוחנן הגרלה 990 היה כבר בחירת דירות?
בסיעתא דשמיא אדירה ניצחנו!בעצם מה הבעיה? בנווה שמיר יהיו שמות של: לילי הבכיינית, חנה סנש, ושלום אדרי, אולי גם עליזה ברוך,
ובנווה התורה יהיו שמות של ניסן אייר או שיחליפו אותם לשמות חרדים מובהקים.
זה אמת שצריך לעשות את הככככככככככככככל שלא תעלה זממם השפל בידם - שכל מטרתו היא התגרות ואנטישמיות, ועוד נסיון לעצור את החרדים, אך אפילו אם יצליחו ח"ו, הרי שאלינו זה לא נוגע ופשוט לא נגרוס את השמות החדשות/ים עד שיחליפו אותם חזרה.
זה גם מובן שאם נסיונם יודף וידחה והשמות ישארו על מתכונתם, הרי שזה סתימת הגולל למלחמתם העיקשת והטיפשית עם הזוכים והרוכשים בשכונה, וכשם שלא עזר להם המליונים לשיווק השכונה לציבור הכללי, כך זה לא יעלה ולא יצלח בידם...............
וימים יגידו ויספרו את עלילת נווה שמיר , מפרק המבוא של יעודו לחילונים, דרך כל הנסיונות ודרך החתחתים, ועד ההצלחה הכובשת שלנו להפכו לשכונה של תורה ויראה..
ברור שלא ישפיע עלינו.לא חושב שיש מה להיבהל אםיהיה שמו ת מוזרים זה לא ישפיע על אופי השכונה בגרם
עוד קדנציה. א"כ מה הואילו "חכמים" בתקנתם...???
האם יש למישהו מושג כמה דירות יש מחיר למשתכן בשכונה?
עד כמה שהבנתי רוב הרוכשים בשוק הפתוח הם חרדים, ולכן חשוב להבין כמה במחיר למשתכן, ולראות כמה מחוברים לקבוצה באימייל ופה באשכול, ולהבין להיכן פנינו מובילות
פתאום שכן או שניים חילוניים בבנין יכול להרוס
שוב, במקום אלו שביטלו באו חרדים חדשים שהיו בתור אחריהם.עוד קדנציה
בוודאי, אין חולק, וגם אין היום חרדי שיירשם לד' ולא לה'שוב, במקום אלו שביטלו באו חרדים חדשים שהיו בתור אחריהם.
ואם במקומות הראשונים בהגרלה רוב רובם היו חרדים אז במקומות שלאחמ"כ ישנם אחוזים גבוהים עוד יותר של חרדים.
כי מה לעשות רוב החרדים לא מיהרו להירשם והיו שייכים לסדרה ב' וג'.
האם לא דיברו אז על הצרחה לרמה ד4?הם עד היום ממתינים למכרז... שנדחה זה הפעם השניה, ועד שיגיעו לדירה יקח לפחות עוד 4 שנים טובות שבהם ישלמו שכירות טבין ותיקלין.
...עליו הראיה.....[שעוד מעט משתחררים בעז"ה כ1300 דירות בה' תקנו אותי אם אני טועה]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: