איפה זה אוחז, האם כבר הזמינו לבחור דירות? מישהו דיבר עם הקבלן לאחרונה?טרקטור נצפה כעת מבצע עבודות עפר במתחם של הגרלה 989.
איפה זה אוחז, האם כבר הזמינו לבחור דירות? מישהו דיבר עם הקבלן לאחרונה?טרקטור נצפה כעת מבצע עבודות עפר במתחם של הגרלה 989.
לאיפה הוא פונה? [אני מכיר רק את הנוף של אופק שלי... ביחס אליו, מה הכיוון?]הנוף הוא מדהים.
הדירות בעורף מתצפתות מלמעלה ע"פ כל כביש 10 ורמה א'. לטעמי יש כאן נוף יותר יפה מאופק שלי. אומנם שם יש יותר ירוק בעיניים, אבל מצד שני, שאם זה תחושה של מצפור, בהסתכלות מעל הנוף, ולא מול הנוף.לאיפה הוא פונה? [אני מכיר רק את הנוף של אופק שלי... ביחס אליו, מה הכיוון?]
מישהו יודע עם מול הבניינים ברחוב האחים מתכננים לבנות בעתיד? (כלומר האם הנוף שיש כרגע עתיד להיחסם)?
וואוו, שווה למכור את הדירה מהר...
המתווך האגדי ר' יגאל ברזמן ז"ל אמר לי משפט לפני 25 שנה: "נוף בבית שמש זה דבר זמני..."
אני באותה שאלה כמוך, אבל צריך לקחת בחשבון שהבניינים בחלקם [לפחות אלו שלא נמצאים ממש על הכביש התחתון] הם במפלס גבוה יותר אז גם אם יבנו בניינים ממול עדיין יישאר נוף.מישהו יודע עם מול הבניינים ברחוב האחים מתכננים לבנות בעתיד? (כלומר האם הנוף שיש כרגע עתיד להיחסם)?
?חברת יגאל נכסים אשמה בזה
חגואל - עץ השקדמישהו יודע להגיד איזה רחובות מאוכלסים יש כבר
שגרים שם חרדים
מחיפוש פה בפורום אין יותר מדי מידע
תודה רבה
הם כולם חרדים לגמריחגואל - עץ השקד
השלושה - עיר דוד
יונתן, רועי קליין, והאחים - נמדר
רועי קליין ואנה פרנק - אלי יוחנן
רועי קליין - אופק שלי
אהרונסון - סוהו
אין פרוייקט שכולו חרדי, הכל מעורב.הם כולם חרדים לגמרי
או שגרים שם גם הציבור הכללי
והאם הם רחובות צמודים
או שכל רחוב שם זה אחרת?
100 %!בסטנדרט הבניה והמרחב של רמה ד'
רמה ה' זו שכונה עם הרבה חרדים. אבל אי אפשר להגדיר אותה כשכונה חרדית - כי המציאות היא שיש שם גם אוכלוסיות נוספות.אם אני מחפש לעבור לשכונה חרדית בבית שמש
בסטנדרט הבניה והמרחב של רמה ד'
האם רמה ה' זה כיוון לחשוב עליו?
רמה ה' זו שכונה עם הרבה חרדים. אבל אי אפשר להגדיר אותה כשכונה חרדית - כי המציאות היא שיש שם גם אוכלוסיות נוספות.
אם אתה מסוגל לחיות בשלום עם אנשים ממכזרים אחרים - זה בהחלט כיוון לחשוב עליו.
בהדגשה על איכות הבנייה והמרחב, כמובן האפשרויות מורחבותבסטנדרט הבניה והמרחב של רמה ד'
כן. זה הרבה יותר ברמה ה'.כשהסתובבתי ברמה ד'
גם ראיתי דגלי ישראל במרפסות
ומגזרים שונים
האם זה הרבה יותר מזה ברמה ה'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: