האברך ממיר
משתמש מקצוען
הדגשתי.לא יודע...
לדברי המשווק הם מתחילים שיווק בשבועות הקרובים
כמובן, הכל השערות שלי, בלי שום היכרות של היזמים או מישהו אחר שמכיר את הסיפור מקרוב.
הדגשתי.לא יודע...
לדברי המשווק הם מתחילים שיווק בשבועות הקרובים
כמובן, הכל השערות שלי, בלי שום היכרות של היזמים או מישהו אחר שמכיר את הסיפור מקרוב.
איזה מהפרוייקטים?נתיב מול הפארק יתחיל שיווק בקרוב ממש
הוא מתכוון לפרוייקט שליד המתנ"ס.איזה מהפרוייקטים?
שניהם יכולים להיקרא מול הפארק.
אחרי כל הדיונים, מישהו בדק מול עו"ד וכדו' את האחריות של הקבלנים לעניין תשלום פיצויים על האיחור שלהם בעקבות המלחמה?
איזו עילה יש לתביעה כשהעיכוב הוא בגלל המלחמה שאינה בשליטת הקבלן?
שוחחתי עם עורך דין והוא טען שאם העיכוב זה פחות מחצי שנה אז אין טעם
אם מישהו רוצה לשוחח עם עו"ד אחר ולקבל דעה נוספת אני ישמח
כרגע אין שום שטחי מסחר בנויים בשכונה.יש חנויות בנווה שמיר? אם לא אנחנו יודעים מתי יהיה?
יש שני גנים של בית יעקב. של רשת שתילי הרמה ורשת הגנים של אגודת ישראל. לא ידוע לי אלו גילאים. בית ספר אין כרגע.ומה הקטע עם חרדי גן בית יעקב וסטם בית יעקב האם יש משהו בשכונה?
איך אפשר ליצור קשר עם העו"ד הנ"ל? (אהוד פורת)לתשומת ליבכם כל הכותבים כאן בשרשור על נושא זה,
ובפרט לך avi11 שלא היה לי כח עכשיו לחפש את כל מה שכתבת בנושא זה,
בפרויקט סוהו על הפארק שלחו 38 רוכשים מכתב התראה לפני תביעה על איחור מסירת הדירות ע"י עוה"ד פורת,
כעת משחלפו 30 יום ועדיין אין תגובה מצידו, מתגבשת קבוצה לתביעה ע"י עוה"ד אהוד פורת.
יצוין שהוא תובע גם על ה 60 ימי הגרייס, וגם מי שהתאריך המקורי היה לפני פחות מחצי שנה הוא מצרף לתביעה,
הוא מדגיש שוב ושוב שזה לא משהו ספציפי וכדו', אלא שהקבלנים שמאחרים מחמת המלחמה עושים זאת בניגוד לחוק, גם אם הם כתבו את זה בחוזה כי זה מנוגד לחוק, (וטוען ל 95% סיכויי הצלחה).
מרבית השכר שלו תתבסס לפי אחוזי ההצלחה, avi11 כדאי שתעקוב, ולכל שאלה אתה מוזמן כמובן לפנות אליו.
מה קשור?זה במקום ר' אלימלך בידרמן או בנוסף?
הבנתי שר' מיילעך פחות מתחבר לשירה של משה לוקזה במקום ר' אלימלך בידרמן או בנוסף?
לכן הביאו שם את מוטי שטיינמץ ווייסמנדל. כדי לעדן את זה.הבנתי שר' מיילעך פחות מתחבר לשירה של משה לוק
מחיר למשתכן - נווה שמיר "סוהו על הפארק" - מחיר למשתכן
בפרויקט סוהו על הפארק שלחו 38 רוכשים מכתב התראה לפני תביעה על איחור מסירת הדירות ע"י עוה"ד פורת, כעת משחלפו 30 יום ועדיין אין תגובה מצידו, מתגבשת קבוצה לתביעה ע"י עוה"ד אהוד פורת. השאלה אם יש באמת עילה משפטית לתביעה, כי מבחינת החוזה הוא מכוסה לא?www.prog.co.il
כל מה שכתבת כעת זה בדיוק מה שטענתי לך בזמנו.@avi11 כדאי שתעקוב, ולכל שאלה אתה מוזמן כמובן לפנות אליו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: