לא קשה לדעת אפשר להגיע לבקר בשכונהאיזה אוכלוסיה הולכת להיות בנווה שמיר?
אני מעוניין לדעת...
השכונה ברובה שווקה במחיר למשכן, חוץ מחמשה פרוייקטים. (וולפסון, נתיב בשני איזורים שונים, נווה עמים, ואייקון).אפשר לחלק את זה לפי אזורים, חלק גדול מהשכונה עוד לא מאוכלסת, ויש פרויקטים ללא מחיר למשתכן, המאכלסים מציאות אחרת
איפה שני האיזורים השונים? אחד ליד וולפסון/סוהו. והשני?נתיב בשני איזורים שונים
בצד השני על הפארקאיפה שני האיזורים השונים? אחד ליד וולפסון/סוהו. והשני?
מעל הפארק, ליד המתנ"ס. בעצם ממול סוהו מהצד השני של הפארק.איפה שני האיזורים השונים? אחד ליד וולפסון/סוהו. והשני?
לדעתי, עוד ארוכה הדרך לשיווק.בצד השני על הפארק
טרם התחילו שיווק
לא יודע...לדעתי, עוד ארוכה הדרך לשיווק.
בינתיים, הוא הגיש בקשה לעבודות עפר בלבד.
אני חושב שהוא עוד מתכנן שינוי תב"ע. התב"ע המקורית של השכונה (משנת 2016, עידן התכנון הישן) כללה בינוי של עד 6-7 קומות. בפרוייקטים הראשונים עוד היו הקלות שב"ס וכחלון שהצריכו רק הקלה של הוועדה המקומית, וכך הם בנו עד 9 קומות. בהמשך כשזה בוטל, היזמים עשו תב"ע חדשה, כמו וולפסון ונווה עמים, וכמו נתיב עצמו בפרוייקט השני שלו. (כל אחד עבד בנפרד על שינוי תב"ע).
במגרש הזה נתיב עדיין לא עשה שינוי תב"ע. ליבי אומר לי שהוא רוצה ללכת בדרכי וולפסון, ולבנות עוד איזה שש שבע קומות.
כמובן, הכל השערות שלי, בלי שום היכרות של היזמים או מישהו אחר שמכיר את הסיפור מקרוב.
מעניין. לא ידעתי.בצד השני על הפארק
טרם התחילו שיווק
מעניין. לא ידעתי.
אגב, הדירות של אלי יוחנן שעכשיו פונות לפארק ייחסמו לגמרי מהכיוון האחרון שנותר להם פתוח (אחרי הצפיפות המטורפת שיש להם מהצדדים ומאחור). לא נעים בכלל...
אם אני לא טועה, השטח של נתיב הוא במיקום הרבה יותר נמוך.מעניין. לא ידעתי.
אגב, הדירות של אלי יוחנן שעכשיו פונות לפארק ייחסמו לגמרי מהכיוון האחרון שנותר להם פתוח (אחרי הצפיפות המטורפת שיש להם מהצדדים ומאחור). לא נעים בכלל...
זה קצת יותר נמוך, אבל אם הוא הולך להרים שם בניינים גבוהים, אז רוב הקומות באלי יוחנן ייחסמו.אם אני לא טועה, השטח של נתיב הוא במיקום הרבה יותר נמוך.
לא מצאתי מפה טופוגרפית, אבל מעניין לבדוק את זה.
אז רמה ה' יהיה חלק חרדים וחלק לא חרדי?השכונה ברובה שווקה במחיר למשכן, חוץ מחמשה פרוייקטים. (וולפסון, נתיב בשני איזורים שונים, נווה עמים, ואייקון).
הפרוייקטים במחיר למשתכן שלא אוכלסו (אלי יוחנן, פסגות, מרדכי אביב) הם בגדול עם אוכלוסיה דומה כמו לפרוייקטים המאוכלסים.
חמשת הפרוייקטים הנ"ל הם בעצם איזור אחר, בקצה הדרומי של השכונה.
לא בהכרח שהאוכלוסיות ישפיעו אחת על השניה.
לחילונים בבית שמש לא בהכרח יש כסף לקנות בפרוייקטים היוקרתיים האלו.אז רמה ה' יהיה חלק חרדים וחלק לא חרדי?
(שכחת את 100 הדירות של השכונה לשוטרים, גם זה באזור הדרומי)
אז לא ברור האם ישפיע אוכלוסייה אחת על השנייה,
אז רמה ה' ישמש מעבר לשכונה של חילונים?
בכל מצב לא מדובר בחילונים מי שמכיר כיום את השכונה יודע שמלבד מחיר למשתכן שבה רובם חרדים הקונים בשוק החופשי שזה גם רוב הקונים שיהיו לפרויקטים שהם ללא מחיר למשתכן הם אוכלוסיה חרדית מודרנית או אמריקאית מודרנית אבל ממש לא חילונים.אז רמה ה' יהיה חלק חרדים וחלק לא חרדי?
(שכחת את 100 הדירות של השכונה לשוטרים, גם זה באזור הדרומי)
אז לא ברור האם ישפיע אוכלוסייה אחת על השנייה,
אז רמה ה' ישמש מעבר לשכונה של חילונים?
הם לא חרדים (מבחינת חינוך צבא בחירות, ואורח חיים.)יותר ציבור אמריקאי שצריך מגורי יוקרה.
חוץ מהחרדי המודרני, הציבור האמריקאי מודרני, גם ממש לא חרדים.אבל ממש לא חילונים.
זה נכון..הם לא חרדים (מבחינת חינוך צבא בחירות, ואורח חיים.)
השכונה תהיה כמו רמה א' שכונה מעורבת, עם רוב חרדי
חוץ מהחרדי המודרני, הציבור האמריקאי מודרני, גם ממש לא חרדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: