האברך ממיר
משתמש מקצוען
איפה יש לך אי תנועה גדול כזה באמצע הכביש באהרונסון? ואיפה יש לך שוליים רחבים כאלה אחרי המדרכות?אפשר לעשות על כל רחוב אהרונסון זה כמעט אותו שטח של זכריה+המסוף.
איפה יש לך אי תנועה גדול כזה באמצע הכביש באהרונסון? ואיפה יש לך שוליים רחבים כאלה אחרי המדרכות?אפשר לעשות על כל רחוב אהרונסון זה כמעט אותו שטח של זכריה+המסוף.
זה צורה אחרת אבל אהרונסון יש לו שטח מאוד גדול (ארוך)איפה יש לך אי תנועה גדול כזה באמצע הכביש באהרונסון? ואיפה יש לך שוליים רחבים כאלה אחרי המדרכות?
כן הביאו קרואנים לשטיבלך הבוקרפתחו היום בית כנסת חדש בשכונה ?
פתחו היום בית כנסת חדש בשכונה ?
היה כבר ניסיון פינוי/הריסה שלא צלח, בעקבות התנגדות עזה של התושבים שמנעו זאת בגופם ממש.כן הביאו קרואנים לשטיבלך הבוקר
היה כבר ניסיון פינוי/הריסה שלא צלח, בעקבות התנגדות עזה של התושבים שמנעו זאת בגופם ממש.
בתקווה ללילה שקט נטול הפרעות.
שחרית במקום בשעה 8:15, ולאחמ"כ פת שחרית.
אני לא חושב שיש אישור של העיריה,איפה זה ממוקם ?
זה לא חוקי ?
ומי הגיע לפנות את זה ?
איך אפשר לבדוק את האישור לתוספת חדר?בחלק מבנייני מחיר למשתכן יש בתב"ע אישור לתוספת חדר.
למיטב ידיעתי למרות שבתב"ע מופיע שהבניה מותרת רק אחרי 3 שנים יש כאלו שהצליחו כבר לממש את התב"ע.
אשמח לשמוע מניסיון מה הייתה עלות הוצאת היתר [כולל אדריכלית, מהנדס והכל] ומה עלות הבניה הייתה.
תודה רבה!
נראה לי בהוראות התוכנית של התב"עאיך אפשר לבדוק את האישור לתוספת חדר?
איפה זה ממוקם ?
זה לא חוקי ?
ומי הגיע לפנות את זה ?
מבנה בית הכנסת בכניסה לשכונה משמש עמותה שפלשה אליו באופן לא חוקי, בעידוד ובסיוע ראש העיר היוצאת, שמסרה להם את המפתחות.אני לא חושב שיש אישור של העיריה,
אבל זה חוקי כמו כל דבר אחר פה במדינה,
השאלה אם זה נעשה ע״י הצד הנכון...
באיזה פרוייקט מדובר?אימה בעיר בית שמש תושבי השכונה בבית שמש נחרדו לאחר הסרטון שנקלט במצלמת האבטחה: עובדים מאתר בנייה בשכונת נווה שמיר תועדו ע״י מצלמת דלת מסתובבים בבנין מחזיקים ברזלים כאילו הם רובים וזורקים בקבוקים כאילו הם בקבוקי תבערה, בזמן שהם צועקים ומקללים בערבית. לדברי הדיירים הם גם נכנסו למחסנים של הדיירים והפחידו ילדים. האירוע קרה אתמול בשעות הצהריים, משטרה הוזעקה למקום והם נלקחו לחקירה, אך בשכונה מסתובבת שמועה שהם כבר שוחררו.
אני לא חושב שיש אישור של העיריה,
אבל זה חוקי כמו כל דבר אחר פה במדינה,
השאלה אם זה נעשה ע״י הצד הנכון...
מבנה בית הכנסת בכניסה לשכונה משמש עמותה שפלשה אליו באופן לא חוקי, בעידוד ובסיוע ראש העיר היוצאת, שמסרה להם את המפתחות.
קיים שיתו"פ מסוים.ואולי באמת כדאי לתאם עם הגורמים הרלוונטיים לפני המהלך כדי למנוע פינוי וכו'
קודם כל צריך לראות מי יקבל את ההקצאה של המבנה, ואח"כ לראות מה עושים עם מפרי החוק שפלשו אליו.ואם כבר דיברת על המבנה בכניסה לשכונה, האם הולכים להוציא את הפולשים מהמבנה הנ"ל ?
קשה לענות לך, כי זה מאד תלוי בסגנון האישי של כל אחד ואחד.אנחנו אמורים לקבל בעז''ה מפתחות בחודש אב הקרוב אנחנו מאוד מתלבטים אם לעבור או לשכור את הדירה
1. אנחנו גרים כעת בירושלים ממש במרכז יש לנו את כל החנויות ליד הבית ולפי שאני מבין ברמה ה אין שום חנויות
2. יש לנו את חיי הקהילה (חסידים) בית כנסת / חדר לבנים בירושלים מה שאין לנו ברמה ה
3. אין לי מושג מה הולך שם מבחינת דתי/ חילוני
מצד שני בירושלים אנחנו גרים בדירה קטנה והרבה כסף לשכירות
אני מפחד לעשות את המעבר אם כל המאמץ סביב זה (פיזי רגשי וכספי) ואחרי כמה חודשים להתחרט...
אנא מי שגר בשכונה תעזרו לנו אם תובנות
תודה רבה!
איזה רחוב?נראה לי שכמה שעות לא יספיק לי כדי להחליט על המעבר
רק מי שגר שם כבר כמה חודשים יוכל לתת לי כיוון איך זה לגור שם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: