הכנס הערב לרוכשים בפרוייקטים אופק שלי, סוהו על הפארק, ואלי יוחנן.
הכנס מושקע מאוד.
לפרטים: 053-317-0323
הכנס מושקע מאוד.
נערך לאחרונה ב:
לצערי לא אוכל להשתתף בכנס נשמח לתמונות פרטים וכו'הכנס הערב לרוכשים בפרוייקטים אופק שלי, סוהו על הפארק, ואלי יוחנן.
הכנס מושקע מאוד.
חבל מאד! כי זה עלול להכריע את גורל השכונה...מישהו מהציבור שלנו לא ישכור 3 חד' במחיר הזה, יש לו אלטרנטיבות זולות בהרבה בג' ובד'.
מצטרף!...האם מישהו מכיר קבוצה של דירות להשכרה לציבור שלנו שאני יכול לפרסם שם את הדירה שלי להשכרה?
או יש מישהו שמכיר מישהו שמעוניין לשכור דירת 3 חדרים בשכונה?
תודה
לא הבנתי אתה מוכן לשלם 1000 ש״ח יותר כל חודש בשביל גורל שכונה שאף אחד עדיין לא יודע מה יהיה בסוף ?חבל מאד! כי זה עלול להכריע את גורל השכונה...
לא הובנתי כראוי, כתבו כאן שהציבור שלנו לא יהיה מוכן לשלם 4,500 ש"ח על דירה בשכונה, כתבתי שזה עלול לגרום שמי שכן מוכן לשלם את המחיר הזה או קרוב לו שזה הציבור הדתי והחילוני יהפוך להיות רוב בשכונהלא הבנתי אתה מוכן לשלם 1000 ש״ח יותר כל חודש בשביל גורל שכונה שאף אחד עדיין לא יודע מה יהיה בסוף ?
במחילה, ישנם יהודים עם רבנים אחרים ותקנות אחרות עם אותו שולחן ערוך שישמחו לגור שם. כבר כיום ישנם הרבה בניינים מעבר לשמונה קומות. גם ברמה ד׳ הוועדות הללו לא התקבלו. כן חשוב שכל הקהילות עם הרבנים שלהם יחיו ביחד בשלום ובשכונת תובה.מה עם "תקנת העיר"? ובפרט שמדובר בקבלן חרדי...
בוודאי שיש עוד רבנים ועוד דעות.ישנם יהודים עם רבנים אחרים ותקנות אחרות עם אותו שולחן ערוך
חילול ד׳ ברמה ד׳??לא ראיתי חתימות וגם בכותרת מרומז שמדובר על גוף חרדי ולא מהרבנות הראשית בעיר. מתנצל אם אני לא צדקתי.
אני מבין שהכנס הוא רק לחרדים במטרה להפוך את השכונה לכולה חרדית. זה נכון? שומרי תורה ומצוות אחרים למשל לא מקובלים? מה עם חוצניקים שעלו לארץ ישראל? אתם מחפשים לשכפל את מה שמתרחש ברמה ד׳ (חילול ד׳)?
כוונתו שחילול ה' זו העובדה שאתה חרדי...חילול ד׳ ברמה ד׳??
תושבי השכונה לא יודעים במה מדובר
יש שם אוירה טובה ושמורה
אחדות של יראים ושלמים
וונמצא שם שמים מתקדש!!
חס וחלילה. הכוונה היא מה שהיה בחלת הבית, במדבקות על תחנות אוטובוסים, ברדיפה אחרי ילדה קטנה לא לבושה כדין, בהורדת דגלים וכו׳.כוונתו שחילול ה' זו העובדה שאתה חרדי...
תעזוב אותו, הוא לא שווה התייחסות...
מישהו יכול לעדכן מה היה בכנס?לרבים השואלים:
הכנס שמתקיים היום בערב מיועד לרוכשי הדירות בפרויקטים אלי יוחנן ואופק שלי.
אך כדי להכניס את הציבור לעניינים וכדי להוסיף ולחזק את האווירה
התבקשו חלק מרוכשי הדירות בפרויקט שלנו - סוהו על הפארק להשתתף כ"א כפי יכולתו
אם זאת בהמשך הקיץ לקראת אכלוס הפרוייקט אנו מתכננים בעז"ה לקיים כינוס גדול ומושקע מיוחד לכלל רוכשי הדירות בפרויקט מאנ"ש
ובהזדמנות זו נשוב ונבקש:
כל מי שידוע לו על רוכש נוסף מאנ"ש שיעדכן במערכת
וחפץ ה' בידינו יצליח
נשלח בקבוצה
ההתאגדות החרדית סוהו על הפארק נווה שמיר בית שמש
soho5783 שטרודל ג'ימייל וכו'
למה הוא פנה להתלונן רק עכשיו? האיכלוס שם היה לפני כשנה וחצי, וברור שהחברה לא צריכה לתת אחריות במצב כזה.שואל בשביל חבר שרכש בעץ השקד
יש לו סתימה באמבטיה מרגע כניסתו לדירה
והחברה טוענת שחובת ההוכחה עליו כיון שיתכן שהוא עשה את הסתימה
האם יש מי שקרה לו ומה אפשר לעשות!!!!!
ע"פ החוק תקופת הבדק לאינסטלציה היא 3 שנים.שואל בשביל חבר שרכש בעץ השקד
יש לו סתימה באמבטיה מרגע כניסתו לדירה
והחברה טוענת שחובת ההוכחה עליו כיון שיתכן שהוא עשה את הסתימה
האם יש מי שקרה לו ומה אפשר לעשות!!!!!
בינתיים בשכונה אין בניינים עם יותר משמונה קומות, מעל הכניסה הקובעת.כבר כיום ישנם הרבה בניינים מעבר לשמונה קומות.
מי זה הציבור שלנו?מישהו מהציבור שלנו לא ישכור 3 חד' במחיר הזה, יש לו אלטרנטיבות זולות בהרבה בג' ובד'.
אני אשמח שתחבר בינינו...אני כותב מידיעה ומהיכרות אישית.
לאברך, גם אם הוא אמריקאי, 1000 ש"ח נוספים לחודש בשביל קירבה להורים, זה סכום משמעותי בהחלט. אם רוצים למשוך ציבור אברכי יותר, מוכרחים להוריד מעט את מחיר השכירות. אפשר לבקש עדיין יותר מג2 וד', אבל שלא יהיה פער גדול מדי.מי זה הציבור שלנו?
מי שגולש בפרוג?
יש הרבה בני תורה אמריקאים ששוכרים בשכונה בגלל הקרבה להורים בא'.
אני כותב מידיעה ומהיכרות אישית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: