לא יודע מאיפה הוא מביא את זה, אני מקבל את הדירה שלי שם שבוע הבא, נמצא בווטסאפ של הבניין, ורואה מי התאכלס ומי השוכרים הפוטנציאלים, לפי איך שנראה עכשיו זה תהיה שכונה דתית חרדית מעורבת עם רוב דתי לאומי אמריקאי, אלו גם השוכרים שמחפשים שם דירות כרגע, והם מסכימים לשלם הרבה מעבר למחיר בשוק בקומה שלי דירת 3 חדרים הושכרה במעל 4 אלף
למה? הוא צודק בהחלט, גם אנחנו מקבלים מפתח שבוע הבא ומחוברים לקבוצת הווטסאפ של ה בניין וכמו שהוא כתב רוב הדיירים הם דתי לאומי אמריקאי
גם אני ב"ה מקבל מפתח שבוע הבא.
ביקרתי בפרוייקט שבוע שעבר. פגשתי דיירים שכבר גרים שם. חרדים עובדים (מאוד נחמדים למותר לציין)
הווטסאפ של הבניין בהחלט רובם דתיים\ חרדים עובדים.
עזוב את המתווכים. אני לא הייתי מאמין להם בכלל בעניין הזה.
יש להם את האינטרסים שלהם...
"חרדים למהדרין" לא ברור מה בדיוק הכוונה...
כך או כך לפחות מעיר דוד זה לא נראה שהשכונה הולכת בכיוון של "נווה התורה".
מקווה מאוד שכולם יסתדרו שם בשלום.
כן גם אנחנו קיבלנו מפתחות והיינו שם - הסגנון די דתי-חרדי עובד.
אנחנו בשלב זה נעבור לשם- נקווה שבשנים הקרובות זה יתקרב יותר לסגנון אברכי
מובן מאליו שכל מי שבקבוצות וואטסאפ הוא לא אברך מרמה ב'...גם בקבוצת הרוכשים של הפרוייקט שלנו יש אוכלוסייה מאד מגוונת ומעורבת.
אתה צודק שאכן זה מייצג חלק אבל בחישוב פשוט מדובר באחוזים יפים מהרוכשים. לפחות אלו של מחיר למשתכן.מובן מאליו שכל מי שבקבוצות וואטסאפ הוא לא אברך מרמה ב'...
הכישלון של עליזה ומשרד השיכון הוא שאין חילונים ברמה ה' ולא כמו שטענו שוב ושוב שהכבישים יהיו פתוחים בשבת וכו'
גוט שאבעס
אצלינו בקבוצת ווטסאפ נמצאים יותר מחצי מהדיירים, כך שזה וודאי מייצג הרבה.מובן מאליו שכל מי שבקבוצות וואטסאפ הוא לא אברך מרמה ב'...
הכישלון של עליזה ומשרד השיכון הוא שאין חילונים ברמה ה' ולא כמו שטענו שוב ושוב שהכבישים יהיו פתוחים בשבת וכו'
גוט שאבעס
חרדית למהדרין, בסגנון רמה א'- ממש מנוגד,התקשרתי השבוע לאחד המתווכים הגדולים בבית שמש - שהתחיל לשווק דירות למכירה ולהשכרה ובגדול ברמה ה' שאלתי אותו כמסיח לפי תומו - מהו ציבור הרוכשים ברמ"ה - הוא אמר לי שהשכונה תהיה חרדית למהדרין , בסגנון רמה א' ואפילו יותר , והוא יודע את זה מאינדקציה ברורה.
לא שיש לי ח"ו ספק בדבר אלא שידיעה זו בבחינת " כיהודא ועוד לקרא "...
ניתוח נכון מאוד..וכפי שאמרתי בהקשר הזה מה שצריך לעשות הוא התאגדויות של הציבור האברכי, צריך להבין זה לא סתם תעמולה וברבורים המון אנשים כמונו למשל מסתפקים אם להגיע ומאוד חשוב לנו לראות אם יש ציבור משמעותי שמגיע לגורראיתי את קבוצת הווטסאפ של הפרוייקט שלנו (עץ השקד) ויש שם רק 120 משתתפים!
הרוב הגדול שם חרדים, כמה דתיים לאומים ומעט מאוד חילונים!
ובנוסף יש כמה אמריקאים שבכלל לא הולכים לגור אלא קנו להשקעה.
מתוך ה120 אנשים יש מלא זוגות ששתי בני הזוג נמצאים בקבוצה כך שיוצא שמתוך 208 דירות בפרוייקט יש פחות מ40% אנשים בעווטסאפ...
אתם עוסקים בזיהוי הדיירים ולא בדברים שקשורים להלכה כגון הכשר מעלית שבת, מנוע של הביוב וכו׳ . זה משהו שחשוב לכל שומר שבת ללא קשר למקורו. מדוע לא ראיתי אף אחד שמעלה נושא כזה?לגמרי מסכימה עם הנאמר בפרט שבזמן קבלת השוברים לתשלום ראיתי באתר המון חרדים שזכו חסידים ליטאים וספרדים מכל הסגנונות ורובם היה מהסוג החרדי השמור - ללא מכשירי טלפון חכמים.
היה שם שתי זוגות בלבד של דתיים
וזה עוד לפי שאני אישים מכירה לפחות 5 משפחות אברכיות שזכו בפרויקטים אחרים.
השאלה הגדולה מי יבוא לגור בשכונה וזו שאלה שגם אני שואלת את עצמי האם לבוא לגור או לא.
ואני די בטוחה שיהיו מלחמות על צביון השכונה וזכותו של כל צד להשמיע את קולו ולהראות את כוחו וכמותו ולהאדיר אותה רק מקווה שהכל יהיה בדרך מכובדת
לגבי משאבות מים וביוב, אכן צריך לבדוק מול הקבלן, ולברר עם משמרת השבת אם זה כשר.אתם עוסקים בזיהוי הדיירים ולא בדברים שקשורים להלכה כגון הכשר מעלית שבת, מנוע של הביוב וכו׳ . זה משהו שחשוב לכל שומר שבת ללא קשר למקורו. מדוע לא ראיתי אף אחד שמעלה נושא כזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: