לפי מה שניתן לראות עדיין אין בנייהמישהו יודע מה עם הפרויקט של פסגות זיו, האם בונים כבר שם?
לפי מה שניתן לראות עדיין אין בנייהמישהו יודע מה עם הפרויקט של פסגות זיו, האם בונים כבר שם?
לפי מה שכתוב בתרבות הדיור זה לא כל הדיירים אלא רוב הדיירים. עדיף להיות מהרוב כדי שלא יקבלו החלטות בלעדינוחשוב לדעת שעד שכל הדיירים יקבלו מפתח אין שום סמכות חוקית לדיירים שכבר קיבלו לקבל החלטות, זה וועד שלא נבחר ולכן שום החלטה שלו לא מחייבת אף דייר, זה נטו רצון טוב וגם נוחות של הדיירים שכבר כן קיבלו מפתח, לכן גם אם יחליטו למגן מעלית או להפעיל אותה לא יוכלו לדרוש לאחר מכן תשלום מהדיירים שלא היו שותפים להחלטה, חשוב לקחת את זה בחשבון כדי למנוע בעיות בעתיד.
אין עדיין היתר בניה סופי אבל הם עובדים שם וכבר סיימו יסודות בכל הבנייניםמישהו יודע האם יש היתר בניה בהגרלה 994 של אלי יוחנן?
ואם אין היתר האם זה דוחה את תאריך ההתחייבות שלהם בחוזה למסירת הדירה ?
@די וי די שלא תחשוב שסתם עובדים עליך...מנין לך?
יש תמונות ?
ואיך בכלל מותר לבנות אם אין היתר בניה ? [או שקומת מינוס בכלל היתר חפירה ? ]
ושוב
האם יש צפי להיתר בניה סופי ? [לי הם אמרו לפני שבועיים שממש בימים הקרובים...]
@די וי די שלא תחשוב שסתם עובדים עליך...
תמונה של המגרש של הגרלה 991 התמונה צולמה מצד ימין ורואים את בניינים 1 ו-2.
מישהו אמר שהיות וזה אדם דתי (ולא חרדי)אז כל מה שהוא אומר שלא כל אחד יסכים ישר אלאאני דיברתי עם רועי והוא אמר לי שחסרים לו 13 שמות
אמרתי לו שיכול להיות שהחרדים חוששים אז הוא אמר לי שברגע שיהיה לו את כל החרדים בוודאי שיצטרכו להגיע לעמק השווה
אז הוא אמר לי שאפשר לפנות דרכי 0556768108 ונציג את עצמנו כקבוצה
לתומי חשבתי שאין "לא חרדים" בנוה שמירמישהו אמר שהיות וזה אדם דתי (ולא חרדי)אז כל מה שהוא אומר שלא כל אחד יסכים ישר אלא
שיעלה את זה קודם כל בפני כולם כך שההחלטה תהיה משותפת ושיהיה החלטה ונוכחות חרדית
אתה צוחק, נכון? למה ישר לחשוב שכולם נגדך?מישהו אמר שהיות וזה אדם דתי (ולא חרדי)אז כל מה שהוא אומר שלא כל אחד יסכים ישר אלא
שיעלה את זה קודם כל בפני כולם כך שההחלטה תהיה משותפת ושיהיה החלטה ונוכחות חרדית
ועד הבית נקבע לפי הרוב, זה לא משנה מה מארגנים אנשים, בסוף הכל ייקבע לפי הרוב.נראה שיש יוזמה בואטסאפ החילוני לארגן את ועדי הבית...
וכל ערום יעשה בדעת..
לי עדיין לא קראו משום מהעיר דוד אמרו שהם עדין לא סיימו עם המסירה של השוק החופשי
ולכן עוד לא התחילו עם המשתכן.
יש פה מישהו שעוד לא קראו לו למסירה ראשונית?
נוגה לא משחררת מידעמוזר..
נסיתם לבדוק למה?
בפבוארכן מוכר..
אבל אתם אמורים לקבל את הדירה בפובאר או במאי?
כמו בכל דבר הרוב הוא דומם ומעדיף שקט,ועד הבית נקבע לפי הרוב, זה לא משנה מה מארגנים אנשים, בסוף הכל ייקבע לפי הרוב.
אין מה לדאוג, אם יש רוב חרדי אז גם אם כמה מהחילונים התארגנו לפני זה זה לא ישנה הרבה.
בכל מקרה לפי מה שנראה אצלינו לפחות, כל הדיירים בווטסאפ של הבניינים שלנו מנסים להתחשב אחד בשני, לא משנה אם חרדים או לא (יש אצלינו מכל המגזרים וכולם מכבדים אחד את השני)
בעזרת השם שכך יהיה גם בכל השכונה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: